Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


 ΑΡΧΙΖΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ...


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Ο Λεονταρίδης, πιάνει τα στασίδια στην γαλάζια παράγκα της Κεντροδεξιάς. Διόρισε την κόρη του Δημητρη Ιντου στο Υπουργείο του και τον προσφάτως υποψήφιο με τον Τζιτζικώστα , υιό του  Τάσον Καρυπίδη στο γραφείο του Υπουργού  Ανάπτυξης και  Τροφίμων, Αθανασίου Καρασμάνη 

 Email: karasmanis@parliament.gr; Διεύθυνση: Αθήνα, Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, τηλ: 210 3709232, FAX: 210 3709230. Γιαννιτσά, Καποδιστρίου 10, Τ.Κ.

Επίσης ο μέχρι χθες ανεπάγγελτος  υιός  Καρυπίδη ( η θητεία του ως ειδικού συμβούλου στο πολιτικό γραφείο του πατρός του δεν λογίζεται ως επαγγελματική ενασχόληση)  τοποθετήθηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΕΣΕΡ

Καλόν θα ήταν να γνωστοποιήσουν τα "πλούσια βιογραφικά" των δύο διορισθέντων στους ψηφοφόρους τους οι κκ Ίντος και Καρυπίδης ... για να διαπιστώσουν οι φουκαράδες ότι η ψηφος τους έπιασε τόπο

23 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, Ο ΙΝΤΟΣ, Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ,
    ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ αυτά τα ζώα που τους ψηφίζουν να τα πεις.
    Και κάτι άλλο ο Ίντος είναι γείτονας με τον Λεονταρίδη οι βίλες τους είναι δίπλα δίπλα πανω απότην κοιλάδα.
    Ο καρυπίδης δε αυτός ο καραφλοκόρακας έχει και μεγάλο θράσος σώθηκε οικογενειακώς οικονομικά από την ενασχόληση του με την πολιτική.
    Αν υπήρχε κράτος με θεσμούς να λειτουργούν πολλοί από αυτούς θα φορούσαν ριγέ στολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..κάποιος νά πεί στόν καραφλοκόρακα πιστό αντίγραφο τού ετσεβίτ!!!! νά γκρεμίσει τήν νταμπέλα του από τό "@ωλοτικό του γραφείο" από πού κι ως πού ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ;!!!!!!!! ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρέ καρνάβαλε...φτού σου ρρρρρρρέ κοπρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΕΝΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ή ΣΕΡΡΕΣ;
    Για ψάξτο λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άλλος λέει κοπρίτες και κοπρόσκυλα άτομα που εκλέγονται με χιλιάδες ψήφους και απο το 0 ο ένας εγινε βουλευτής 20 χρόνια κ υπουργός, ο άλλος 20 χρόνια νομάρχης και βουλευτής και ο τελευταίος 30 χρόνια αξιωματικός της ΕΛΑΣ.Εσύ τι κατάφερες ρε πανίβλακα;, που όταν δεν τρως ξύλο απο τη γυναίκα σου και δεν σε κερατώνει σε βάζει κ πλαίνεις τα πιάτα στο σπίτι γτι δεν είσαι ικανός ούτε τα βασικά να της προσφέρεις;τζάμπα μάγκα γτι δεν βάζεις το όνομα σου απο κάτω να τα πείς όλα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μας λες τώρα ρε μπουρσούκι. Δεν ξέρεις ότι η ανοησία είναι άπειρη.

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΙΝΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΡΑΣ,ΜΕ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΑΡΑΣ ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΡΥ "ΔΑΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΝΤΙΑΣ" ΕΔΩ

      Διαγραφή
    2. Φίλε Νίκο θα συμφωνήσω μαζί σου... Δημήτρη να σε δούμε και στη πολιτική σκηνή..

      Διαγραφή
    3. Ο υπουργός οπως δηλωσε και κατα το παρελθον η προηγουμενη εκλογικη διαδικασία ήταν και η τελευταία. πλέον συμπλήρωσε τα συνταξιμα και αποχωρεί. στα πλαισια αυτης της αποφασης αποκαθιστα και τη θυγατρεα ενος σημαντικου στελεχους της ΝΔ που πραγματικα εδωσε μαχες σε τηλεοραση και καθε ειδους βηματα για την υπεράσπιση των πολιτικων Σαμαρα. Διοτι η αφωνια ειναι η καλυτερη τακτικη.

      Διαγραφή
    4. Είσαι και πολύ μαλάκας, Ρε πανιβλακα σαν αυτον στο Νομό Σερρών έχει εκατοντάδες με ακομη με ποιο πολλα απο αυτόν προσόντα.

      Διαγραφή
    5. Εκφραζουμε αποψη οταν εχουμε κατανοησει το νοημα του κειμένου, που σχολιαζουμε. Βεβαια πλεονάζει να αναφέρω ότι ο ευπρεπης σχολιασμός ειναι στοιχειο πολιτισμού.

      Διαγραφή
  8. ΑΝΕΣΕΡ-ΑΝΕΣΕΡ-ΑΝΕΣΕΡ-ΑΝΕΣΕΡ-ΑΝΕΣΕΡ-ΑΝΕΣΕΡ- ΑΝΕΣΕΡ-ΑΝΕΣΕΡ-ΑΝΕΣΡ-ΑΝΕΣΕΡ

    Συνάντηση Μωυσιάδη- Καρυπίδη

    15 Oct 2014
    by Δημήτρης

    Το πολιτικό σύστημα συντηρεί τα προνόμια του

    Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Ι. Μωυσιάδη είχε χθες ο τέως βουλευτής και επί σειρά ετών Νομάρχης Σερρών Αναστάσιος Καρυπίδης. Ποιος ο λόγος της επίσκεψης και τι συζήτησαν οι δύο άνδρες δεν μπόρεσαν να εκμαιεύσουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που βρέθηκαν στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Μετά το πέρας της συνάντησης ο τέως βουλευτής Αναστάσιος Καρυπίδης πλησίασε τους δημοσιογράφους και ανέφερε ότι θεωρεί άδικη την κριτική που του ασκείται για τον διορισμό του υιού του Δημήτρη Καρυπίδη σε θέση συνεργάτη υπουργού Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιου Καρασμάνη. Προφανώς ο τέως βουλευτής Σερρών Αναστάσιος Καρυπίδης θεωρεί ότι τα παιδιά των πολιτικών δικαιούνται μία θέση στο ήλιο των θέσεων ειδικών συμβούλων, ειδικών συνεργατών κ.λ.π. όταν έχουν και τα ανάλογα προσόντα( σπουδές, διδακτορικά κ.τ.λ.). Και η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτριος Καρυπίδης ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Τα παιδιά όμως των βιοπαλαιστών Ελλήνων κύριε Καρυπίδη( που τυγχάνει να μην έχουν πρόσβαση στα γραφεία των υπουργών) που έχουν επίσης πλούσια βιογραφικά είναι καταδικασμένα είτε να φύγουν στο εξωτερικό για να βρούν δουλειά είτε να είναι άνεργοι για πολλά χρόνια. Πάντως ειδικοί συνεργάτες σε Υπουργεία δεν πρόκειται να γίνουν, εκτός αν έχουν θείο Υπουργό. Το πολιτικό σύστημα συντηρεί το παλαιοκομματικό μοντέλο οργάνωσης και διοίκησης της χώρας γιατί απλά θέλει να διατηρήσει τα προνόμια του, δεν τα παραδίδει στα μορφωμένα παιδιά των αγροτών, των εργατών, των αυτοαπασχολουμένων. Οι πόρτες των υπουργείων για αυτά τα παιδιά δεν θα ανοίξουν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως λέω μήπως θα πρέπει να αρχισουν τις μηνυσεις και τις αγωγές κατα του υπουργού οι άνεργοι και άνεργες νέοι και νέες επιστήμονες ως υπεράσπιση των κόπων και του ιδρώτα τους τόσα χρόνια στα θρανία.
    Ας δούνε το θέμα αυτό μπας και ταρακουνηθούν αυτοί οι καρεκλοκένταυροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΛΕΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον κ.Καρυπίδη δεν ξέρω τίποτα και δεν μιλάω , αλλά για τον κ. Ίντο γνωρίζω προσωπικά την οικογένεια , έχει 4 παιδιά ( ΠΟΛΥΤΕΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) και κανένα από τα παιδιά του δν εργάζεται . Για την κόρη του γνωρίζω πως είναι πτυχιούχος και έχει τα απαραίτητα προσόντα οπότε δεν βρίσκω κάτι κακό..
    Και συγχαρητήρια στον κ Υπουργό που βοηθάει πολύτεκνες οικογένειες γιατί γνωρίζω και άλλες περιπτώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για συγχαρουμε κ εμεις πες τις υπολοιπες πολυτεκνες οικογενειες κα Σοφια

      Διαγραφή
  12. Επίσης ο κ. Ίντος είναι ένας ηθικότατος Στρατηγός Απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας, βοηθούσε χωρίς διάκρισής όλο τον κόσμο και εν υπηρεσία και μετ έπειτα , οι Σερραίοι γνωρίζουν τι άνθρωπος είναι και έχουν να λένε τα καλύτερα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΑΜΑΡΤΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ" ΔΗΛΑΔΗ ... ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ , ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ Ο κ. ΙΝΤΟΣ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ