Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΥΛΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ - ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ


 "ΦΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΩΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ



Ο νέος Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τραπεζας Σερρών , Ξενοφών Εμμανουηλίδης  ο αντικαταστάτης της προσφατως αποπεμφθείσας, Μαρίας Σαμαρά προφανώς και δεν αστιεύεται ...

Ηδη 23 φάκελλοι "αμαρτωλών δανείων" έχουν διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Σερρών προς διερεύνηση ευθυνών των στελεχών της Τραπεζας με των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής που πραγματοποίησε την μνημειώδους γελειότητας αύξηση του συνεταιριστικού κεφαλαίου τον περασμένο Δεκέμβριο

Ο "Δικηγόρος με τα γκρί" το πήρε τελικά χαμπάρι ότι σε περίπτωση περεταίρω ολιγορίας "θα χτυπούσε και για άλλους η κουδούνα"  και σύρθηκε σε αυτονόητες ενέργειες

Το πάρτυ στην "Τραπεζα των κολλητών" μόλις ξεκίνησε  

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕ......
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.........ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ....
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΕΣ ΙΚΑΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας έφταναν 9 τουρίστες στην διοίκηση μιας Τράπεζας μας ήρθε και ο Τεμπέλης!
    Όλοι τους είναι για να φοράνε φουστίτσες. Οι 8 διότι η Μαντάμ φοράει.
    Αν θέλατε καραγκιοζάκια να στείλετε στον εισαγγελέα το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο να το λέγατε προεκλογικά και να μην στηριζόσασταν στην βοήθειά τους για να εκλεγείτε. Θα σας έλεγα τότε εάν θα ήσασταν στο Διοικητικό Συμβούλιο ή όχι. Οι μισοί ψήφοι ήταν από το παλαιό Διοικητικό Συμβούλιο. Μπαγλαμάδες!
    Και κάτι για τον κύριο με την περπατησιά του. Ξέρει αυτός! Ο άντρας ο βαρύς και ο μάγκας εάν βρει κάτι πονηρό δεν το στέλνει στον Εισαγγελέα. Βγάζει απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου και εφόσον υπάρχει απόδειξη και μόνο απόδειξη ότι έχει χάσει λεφτά η Τράπεζα τότε κάνει μύνηση και ζητά τα λεφτά πίσω από αυτόν που τα τσεπωσε. Οι αδελφούλες πηγαίνουν στα μουλωχτά και το πασάρουν στον Εισαγγελέα για να βγάλουν την ουρά τους απ έξω. Έτσι αν ο Εσαγγελέας βρει κάτι τότε θα πουν ότι φταίει αυτός και όχι το Διοικητικό Συμβούλιο που το δημοσιοποίησε.
    Γατάκια! Ούτε μία αγωγή δεν έχετε καρύδια να κάνετε και κρύβεστε όπως και οι υπόλοιποι ανώνυμοι καταγγελείς τόσα χρόνια πίσω από τον Εισαγγελέα.
    Αν σας πάρει χαμπάρι η Τράπεζα της Ελλάδος τι ηλιθιότητες κάνετε θα σας το κλείσει το μαγαζάκι σε μία νύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ