Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΔΕΣ ...

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ 500 € ΕΩΣ 5.000 € 
ΣΕ ΠΛΑΝΩΔΙΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ



 ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ 

Τσουχτερά και εξοντοτικά πρόστιμα επιβάλλει πλέον ο Δήμος Σερρών σε παραβάτες πλανώδιους κουλουτζήδες. Τα πρόστιμα ανέρχονται σε 5.000 ευρώ σε αυτούς που δεν καττέχουν άδεια μικοπωλητή και 500 ευρώ σε αυτούς που εχουν μεν άδεια αλλά παραβιάζουν την θεση τους και δεν βρίσκονται στο σημείο για το οποίο αδεοδοτήθηκαν.

Η πρακτική αυτή του Δήμου κινείται χωρίς αμφιβολία προς την σωστή κατευθυνυση  όμως έδειξε και πάλι το ανάλγητο προσωπό του αφου δεν μερίμνησε να ενημερώσει τους δημότες οτι "αποφάσισε επιτέλους να εφαρμόζει" την κείμενη νομοθεσία πριν αρχίσει το έργο του.

Στα πλαίσια της εμπιστοσύνης των σχεσεων Δήμου - Δημοτών θα έπρεπε να γίνουν πρώτα συστάσεις στους παραβάτες και κατόπιν να αρχίζαν οι κυρώσεις.

Όμως τίθεται ενα μείζον ζήτημα , αυτό της συνυπευθυνότητας , που είναι σοβαρότερο από την παράβαση των μικροπωλητών και φυσικά αναφέρομαι στην ευθύνη των αρτοποιών που προμηθεύουν χωρίς φορολογικά στοιχεία κουλούρια σε αυτούς "τους φτωχοδίαβολους" όταν μάλιστα γνωρίζουν ότι δεν κατεχουν νόμιμες άδειες και θα παρανομήσουν.

Τι πρόστιμο θα πρέπει να επιβληθεί στους αρτοποιούς ,  συνεργούς και ηθικούς αυτουργούς αυτής της παρανομίας ;   Είμαι σίγουρος ότι είναι κατι που ο νόμος δεν το προβλέπει ...


 

8 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΈΛΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ..ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΣΚΑΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ,,,Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ....ΟΙ ΥΠΕΡΟΓΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ.....
    ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ........
    ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ
    ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΦΕΟΥΔΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑΥΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ...ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΣΑΜΙΑ ΝΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΕΑΜΑ.....ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ "ΚΟΣΜΗΜΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξέρω ότι κουράζω αλλά δεν θα σταματήσω να ρωτάω. Τι γινεται με το 1800;;; Ισχυουν αυτά που ακούγονται;;; Αληθεύει ο τρόπος που λέγεται ότι ξανάνοιξε το μαγαζί;;; Δήμαρχε θα μας πεις για τις φημολογούμενες προεκλογικές συμφωνίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014
    Τάσο Θεόφιλε έχετε γράμμα από τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ
    Αναφορά στον διορισμό του υιού Καριπίδη κάνει σήμερα ο Βηματοδότης .
    Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσιευμά πίσω από τον διορισμό του κ Δ Καριπίδη βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ Θ Λεονταρίδης .Μάλιστα στο δημοσιευμά γίνεται αναφορά στον πρώην βουλευτή κ Καριπίδη για τον οποίο όπως γράφει ο κ Λεονταρίδης έκανε προσπάθεια να τον διορίσει διοικητή στο ΓΝΣερρών αλλά συνάντησε την άρνηση του τότε υπουργού κ Α Γεωργιάδη
    Το σχόλιο του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ
    «Τα… ρουσφέτια
    Και τώρα μια ιστορία ρουσφετολογικής τρέλας. Μαθαίνω ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Καρασμάνης διόρισε σύμβουλο στο υπουργείο του τον γιο του πρώην βουλευτή Σερρών Τάσου Καρυπίδη. Ο υιός Καρυπίδης ήταν υποψήφιος με τον «αντάρτη» Απ.Τζιζικώστα και ο μπαμπάς ,όπου βρεθεί και όπου σταθεί μαθαίνω ότι επιτίθεται και στη ΝΔ αλλά προσωπικά και στον κ.Σαμαρά Το ενδιαφέρον είναι ότι με τον έτερο Σερραίο που είναι υφυπουργός Εσωτερικών ,τον Θ. Λεονταρίτη, έχουν σύστημα τις ανταλλαγές χρόνια τώρα. Ο κ. Καρασμάνης έχει επιστημονική συνεργάτη τη σύζυγο του κ.Λεονταρίδη και ο τελευταίος την κόρη του κυρίου Καρασμάνη. Τέλος , ο κ.λεονταρίτης μου λένε έκανε ο,τι μπορούσε για να ναλάβει διοικητής του νοσοκομείου Σερρών ο αποτυχών βουλευτής κ.Καρυπίδης, αλλά το απέτρεψε ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ήταν υπουργός Υγείας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΓΔΩΤΟ ΕΝΤΙΜΟΣ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ..........ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ......ΑΛΗΘΕΥΕΙ?.....................ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα γνωστά έγιναν πάλι.
    Βάζουν σαν παράδειγμα τον κουλουρτζή της Εθνικής η άλλου ΄δυνατού' πόστου που 'κονομάει και γδέρνουν τους μεροκαματιάρηδες που είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
    Δεν μπορούσαν να κάνουν προειδοποιητικές συστάσεις η μικροπρόστιμα προς συμμόρφωσή των αλλά εξάντλησαν όλο το ινάτι τους προς τον φτωχό που δεν θέλει να κλέψει αλλά να δουλέψει. Μα το τρίο που τους έγραφε φαίνονταν πως το ευχαριστιόταν κιόλας.
    Ας είναι καλά οι συνεχείς καταγγελίες του προέδρου σας, εμποροβιοτέχνες. για παρεμπόρια και άλλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και να δούμε ποιός θα μείνει στο τέλος τέλος να μπαίνει στα μαγαζιά σας.
    Πάρτε το χαμπάρι: Όλοι οι δρόμοι (στήριξης από την κυβέρνηση και τα τσιράκια αυτών -λέγε με Μουστάφ και λοιποί Μουστάφ, άν με 'πιάνετε', ανά την Ελλάδα-) οδηγούν (το καταναλωτικό κοινό -κοινώς μπέεε-) στα σούπερ μάρκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι αυτοί που έχουνε θεσμικό ρόλο στο δήμο Σερρων ας αφήσουμε τις φωτογραφιες στους πεζόδρομους και ας κυνηγήσουν επιτέλους όλους αυτούς που καταπατούν τη δημοτική περιουσία, τραπέζια ΣΤΟΠ,καρέκλες ΣΤΟΠ,ομπρέλες ΣΤΟΠ,σταντ ΣΤΟΠ,μπαρ ΣΤΟΠ.
    ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣΕΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ,ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ