Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ...

Απ. Τζιτζικώστας: Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στην αξία της αρχαιολογικής ανακάλυψης στην Αμφίπολη



  Συνάντηση του Περιφερειάρχη με την επικεφαλή των ανασκαφών Κατερίνα Περιστέρη στο περιθώριο της ευρείας σύσκεψης για τον τουρισμό στις Σέρρες


Ανακοίνωσε τη δημιουργία Οργανισμού για την Τουριστική Προβολή της Π.Ε. Σερρών.

"Με την επικεφαλής των ανασκαφών στην Αμφίπολη και προϊσταμένη της ΚΗ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Κατερίνα Περιστέρη συναντήθηκε χθες στις Σέρρες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος στη συνέχεια, μαζί με την κ. Περιστέρη, συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.



Η κ. Περιστέρη ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα λεπτομερώς για την πορεία των ανασκαφών και τον ευχαρίστησε, γιατί εξαρχής πίστεψε στη σπουδαιότητα της ανασκαφής. Μάλιστα, η κ. Περιστέρη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αρωγή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην εξέλιξη των εργασιών. «Ευχαριστώ την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία ήταν η πρώτη που στάθηκε δίπλα μας και στήριξε από την αρχή με όλες τις δυνάμεις της το ανασκαφικό έργο στην Αμφίπολη», δήλωσε η κ. Περιστέρη"


Διαβάζω αυτά στο blog του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Αθανασίου Μασλαρινού, αρμόδιου για τον Τουρισμό στην Π.Ε. Σερρών : 


 a-maslarinos: Απ. Τζιτζικώστας: Πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή σ...: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με την επικεφαλής των ανασκαφών Κατερίνα Περιστέρη στο περιθώριο της ευρείας σύσκεψης για τον τουρισμό στις Σέ...   και απορώ και εξίσταμαι!!!!

Καταλάβατε κυρίες μου τί έγινε ;


 "Μας είδε ο Λαλάκης αλευρομένους, μας πέρασε για μυλωνάδες" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη






 

Ο αντάρτης Περιφερειάρχης των Καραμανλήδων που σάρωσε τον Μάιο στις εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκλεχθείς με ποσοστό 70%  επειδή "πίστεψε εξ αρχής στην αξία της ανασκαφής στην Αμφίπολη"  ως Περιφερειάρχης το 2012 είχε διαθέσει "το αστρονομικό ποσό" των 100.000 ευρώ για την χρηματοδότηση της κ. Περιστέρη , τα οποία εξανεμίσθηκαν άμεσα για να "μπλοκάρει"  η ανασκαφή για δέκα μήνες μέχρι να την χρηματοδοτήσει το Υπουργείο Πολιτισμού επί Τζαβάρα. ( αυτού του ευφυούς ανθρώπου)

o iakxos: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΖΙΤΖΙ !!!!!!: ΑΝΗΨΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ,  "ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ"  ... ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ , Ο ΤΖΑ... 

Βέβαια προχθές παρακάμπτοντας τους τοπικούς βουλευτές  διοργάνωσε μια κακόγουστη φιέστα στα Σέρρας στην οποία πέταξε και το πυροτέχνημα της δημιουργίας ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ  ( ξύσε @ρχιδια, που λέει και ο Τερυ Χρυσός) για τον οποίο απλόχερα εξήγγειλε ότι η Περιφέρεια κατ' αρχήν θα διαθέσει το ποσό των 150.000 ευρώ !!! ακουσον - ακουσον για την δημιούργια προφανώς "θεσεων εργασίας" σε αργόμισθους άεργους και αποτυχόντες κομματικούς γαλάζιους υποψηφίους.





Βέβαια με το άκουσμα της ανακοίνωσης του εγχειρήματος και τα περιστέρια της Πλατείας Ελευθερίας γελάνε ακόμη 

5 σχόλια:

  1. O MOYSTAFAS ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΩΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ?
    Ο MOYSTAFAS ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ....
    ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΙΤΖΙ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ.........ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Ο MOYSTAFAS ΤΙΠΟΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ MOYSTAFA.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ, ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ... ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ , Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΗΛΙΔΗΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΥΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ;

      ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ;

      ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΣ , Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΛΗΞΗΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ , Η .... ΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ... ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      Διαγραφή
  2. ΤΙΜΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ Η Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ........... ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΣΑΚΟ .... ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ......ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΪΔΑΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ "ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.....
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ
    ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.....ΝΤΑΛΓΚΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΥΓΚΑ
    ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΗΣ.....ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ DAY...TΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 11.000€
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ?) ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 900€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..... ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 580€ ΜΟΝΟ? ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ....Ή ΓΑΡΓΑΡΑ?
    ΤΙ ΛΕΙΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΥΛΗΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ?
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ.....Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ 1.200€ ΚΑΘΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΧΟΛΟΣΚΑΩ...........ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ.....ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεούλ, Νότια Κορέα
    Στην υποβολή του σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης από τον αστράγαλο οφείλεται σύμφωνα με τις νοτιοκορεατικές υπηρεσίες πληροφοριών η εξαφάνιση του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ουν από τη δημόσια ζωή σχεδόν για έξι εβδομάδες, η οποία πυροδότησε φήμες και ποικίλες διαγνώσεις για την κατάσταση της υγείας του και όχι μόνο.
    Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (NIS) της Νοτίου Κορέας δήλωσε κατά την ενημέρωση βουλευτών στη Σεούλ ότι το ιατρικό πρόβλημα είχε διαγνωστεί το Μάιο και ο Κιμ Γιονκ-ουν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.
    Για την επέμβαση είχαν κληθεί στην Πιονγιάνγκ ειδικευμένοι ιατροί από την Ευρώπη, δήλωσε νοτιοκορεάτης αξιωματούχος της NIS χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη χώρα.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κύστη προκλήθηκε λόγω του αποκαλούμενου συνδρόμου του ταρσιαίου σωλήνα, το οποίο οφείλεται στη συμπίεση του νεύρου που περνά από τον αστράγαλο.
    Η απουσία δημόσιων εμφανίσεων του Κιμ Γιονγκ-ουν τροφοδότησε φήμες ότι είναι σοβαρά ασθενής. Η επικρατέστερη εκδοχή ήταν ότι πάσχει από ουρική αρθρίτιδα, ενώ είχαν «διαγνωστεί» επίσης κόπωση, σπασμένοι αστράγαλοι και διαβήτης.
    Δεν έλειψαν και οι εικασίες για πραξικόπημα στο διεθνώς απομονωμένο κομμουνιστικό καθεστώς.
    Ο Κιμ Γιονγκ-ουν επανήλθε στο προσκήνιο στα μέσα Οκτωβρίου. Στις επίσημες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν εικονίζεται να περπατά με τη βοήθεια μπαστουνιού.
    Οι νοτιοκορεατικές υπηρεσίες πληροφοριών εκτιμούν ότι η κύστη στον αριστερό αστράγαλό του μπορεί να επανεμφανιστεί διότι είναι καπνιστής και έχει βεβαρημένο καθημερινό πρόγραμμα.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που βορειοκορεάτης ηγέτης δέχεται ιατρική φροντίδα από ξένους ειδικούς. Γάλλοι γιατροί είχαν μεταβεί στην Πιονγιάνγκ για τον πατέρα και τον παππού του Κιμ Γιονγκ-ουν.
    Κατά πληροφορίες βηματοδότης είχε μεταφερθεί αεροπορικώς από την Ελβετία σε διπλωματική τσάντα για τον Κιμ Γιουν-σουνγκ, ιδρυτή της Βορείου Κορέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ