Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΗΘΗ ... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

 ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ , Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ  

.

 Η δασκάλα κυρία Περιστέρα πήγε ... Μετσόβιο

Ωραία η Αριστερά και οι ιδεολογίες της, αλλά όταν φτάνει η ώρα της προσωπικής αποκατάστασης, όλα πάνε... περίπατο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Περιστέρας Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα (έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης), η οποία ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή δασκάλα Πληροφορικής δημοτικού σχολείου, έχει αποσπαστεί -και μάλιστα με τις υπογραφές δύο υπουργών- στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Ετσι η μητέρα των δύο παιδιών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να πηγαίνει από σχολείο σε σχολείο και από περιοχή σε περιοχή, κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μην ξεφύγει από τα σύνορα της Αθήνας. Και μπορεί μεν η κυρία Μπαζιάνα να καλύπτει τα τυπικά κριτήρια που απαιτούνται για την απόσπασή της και να μην έχει υψηλότερες αποδοχές, όμως ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δύο αποφάσεις (η πρώτη του Φεβρουαρίου του 2014, για το σχολικό έτος 2013-2014, την οποία υπογράφει ο τότε υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και η δεύτερη του προηγούμενου μήνα, για το σχολικό έτος 2014-2015, με υπογραφή του νυν υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου), είναι η μοναδική εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που παίρνει απόσπαση στο Πολυτεχνείο της Αθήνας και, ειδικότερα, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Οι αιτήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ περισσότερες, αλλά στην τελική επιλογή -ως εκ θαύματος- υπερίσχυσε η σύντροφος του κ. Τσίπρα.  

Και αυτό την ώρα που ο κ. Λοβέρδος ζητεί την άμεση άρση της αναλογίας μία πρόσληψη για δέκα συνταξιοδοτήσεις, προκειμένου να προχωρήσει μέσα στο 2015 σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 15.000 εκπαιδευτικών. Ο ίδιος όμως τους παίρνει από τα σχολεία, καθώς ένα μήνα νωρίτερα υπέγραψε την απόσπαση της κυρίας Μπαζιάνα και άλλων 59 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε άλλα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

6 σχόλια:

  1. Εκλογές ΠΕΔΚΜ .Επιτυχία για τους Σερραίους αυτοδιοικητικούς
    Ισχυρή Σερραϊκή παρουσία στο νέο ΔΣ του συνδικαλιστικού οργάνου των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας .

    Από τον ψηφοδέλτιο του κ Κυρίζογλου εκλέχθηκαν .
    Ο δήμαρχος Σιντικής κ Φ Δομουχτσίδης
    Ο δήμαρχος Εμ Παππά κ Νότας
    Ενώ ο πρώην δήμαρχος Βισαλτίας κ Καλαιτζής εκλέχθηκε εκπρόσωπος στην ΓΣ της ΚΕΔΕ
    Με το ψηφοδέλτιο του κ Μπουτάρη εκλέχθηκαν
    ο δήμαρχος Ηράκλειας κ Κοτσακιαχίδης
    ο δημοτικός σύμβουλός Σερρών κ Στεργίου
    Ο δημοτικός σύμβουλος κ Αθ Γάτσιος εκλέχθηκε εκπρόσωπος στην ΓΣ της ΚΕΔΕ
    Συγχαρητήρια σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ.....ΙΑΚΧΟ
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ..ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
    ΟΣΑ.....ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΉ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ «ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ» ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. και ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!
    ΚΛΑΙΝΕ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ...ΠΕΛΑΤΕΙΑ...!!!

    Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι το ταξίδι Σαμαρά στο Βερολίνο για να συναντήσει την Μερκελ ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο και εξ' αρχής εξασφαλισμένο επιτυχές το αποτέλεσμα.
    Ήξερε ο Σαμαράς ότι θα κέρδιζε, δεν θα πήγαινε ποτέ γιά να χάσει...
    Ήταν άλλωστε εμφανές τόσο από το γεγονός ότι στην κοινή συνέντευξη μπροστά στη Μέρκελ μίλησε για πρώτη φορά ότι η Ελλάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της και δεν θέλει άλλη μνημονιακή βοήθεια,

    όσο και απο την γλώσσα του σωματός του ότι είχε εξασφαλίσει το Ο.Κ. της Μέρκελ και των δανειστών.
    ********
    Σήμερα πέραν του Πρωθυπουργού αναγκάζονται να το ομολογήσουν και εφημερίδες όπως π.χ. η Realnews του Χατζηνικολάκη, πού δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ήταν σφόδρα μνημονιακός του κερατά και ξαφνικά γιά ιδιοτελείς και ακατανόμαστους λόγους «μετακύλησε» στους...αντιμνημονιακούς.
    ********
    (Μυθικοί οι καυγάδες του στο ALTER με τον Σαμαρικό τότε Τράγκα, πού έφθαναν σε σημείο οριστικής ρήξης και διαζυγίου μεταξύ τους.)
    ********
    Το ομολογεί λοιπόν και η Realnews, στο πρωτοσελιδό της με τίτλο:
    ********
    «Φεύγει η τρόικα και έρχεται το διμερές συμβόλαιο μεταξύ Ελλάδας και δανειστών»
    ********
    Η Realnews επισημαίνει επίσης ότι αρχές Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί η έναρξη της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του χρέους.
    ********
    Το σημαντικότερο ότι το σχέδιο συντάχθηκε υπό την καθοδήγηση του Σοϊμπλε και έχει λάβει τις ευλογίες της Λαγκάρντ, της Μέρκελ και του Γιούνκερ.
    ********
    Δηλ. χωρίς μονομερείς ενέργειες αλλά με τις ευλογίες των συμμάχων και δανειστών χωρίς να διακυβεύεται η αποξένωση της Πατρίδας, ωστε να είναι εύκολη λεία στις επιβουλές των γειτόνων η... Εθνική μας ακεραιότητα...!!!
    ********
    Τό ΕΘΝΟΣ φιλοξενεί δηλώσεις του άλλοτε σκληρού γιά την Ελλάδα Ολλανδού επικεφαλής του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης κ. Ντάισελμπλουμ, ό οποίος είπε:
    ********
    «Η Ελλάδα τα έχει πάει καλύτερα από ό,τι αναμενόταν κατάφερε να εγγράψει ένα πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της και ανέκτησε πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές.
    ********
    Η βιωσιμότητα του χρέους της Ελλάδας δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα, διότι η Αθήνα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις των δημοσιονομικών της και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των αγορών»
    ********
    Βέβαια οι άπλυτοι Τσιπροσυριζαίοι (και οι λοιπές κομματικές νομάδες--φυλές--φύλαρχοι--γραφικοί αρχηγίσκοι), που από μέρες τώρα γνωρίζουν το σχέδιο και σαν ζώα διαθέτουν αυξημένο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, καταλαβαίνουν ότι έρχεται ο πολιτικός τους θάνατος και τους περιμένει ο τάφος, αφού πλέον δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και δεν θα μπορούν πλέον να μιλάνε γιά μνημόνια--τρόϊκες και δεν θα μπορούν να «ασελγούν» (μόνο έτσι τα...καταφέρνουν) στην δυστυχία και απογοήτευση του κοσμάκη κλαίνε και οδύρονται, αγωνίζονται γιά την αποτυχία του σχεδίου για αυτό και ζητάνε τώρα εκλογές...
    ********
    Να αποτύχει δηλ. η Ελλάδα αρκεί οι κάθε λογής άπλυτοι συμμορίτες να ρίξουν την Πατρίδα ξανά στην φτώχεια και να κινδυνεύει η Εθνική μας ακεραιότητα όταν θα μείνουμε εκτός από φτωχοί και χωρίς διεθνείς συμμάχους.
    ********
    Περαστικά τους και θα τους στείλουμε και συλληπητήριο στέφανο γιά το αναπάντεχο κάζο πού έπαθαν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΑΡΤΕΜΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΚΟΥΣ...!!!
    ΔΙΑΛΥΣΗ--ΧΑΣΜΑ και ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

    Ο πολυσυζητημένος έρωτας της κόρης του Αρχηγού της Χ.Α. Ουρανίτσας, με τον θρυλικό Αρτέμη Ματθαιόπουλο γιά χάρη του οποίου παραίτησαν τον εκλεγμένο Βουλευτή Σερρων Νικήτα Σιώη για να πάρει ο Αρτέμης την Βουλευτική έδρα, είχε άδοξο τέλος.
    Όπως μας πληροφορεί ο Βηματοδότης δεν είναι πλέον... μαζί...!!!

    Οί λόγοι δεν γνωστοποιούνται ακόμη γιατί μέχρι στιγμής οι Χρυσαυγίτες ισχυρίζονται ότι (δήθεν), δεν γνωρίζουν τους λόγους...
    ********
    Είναι και αυτό ένα δείγμα, ότι κανένας Βουλευτής και γενικά στέλεχος της ηγετικής ομάδας δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα, ο καθένας κάνει ότι του κατέβει και γενικά έχει χαθεί ο έλεγχος.
    ********
    Ό καθένας προσπαθεί να διασωθεί από τις εγκληματικές κατηγορίες που τον βαραίνουν...μόνος του...!!!
    ********
    Μάλιστα όπως γράφει επίσης ο Βηματοδότης ξηλώνουν έναν προς έναν τους ανθρώπους του Ηλ. Κασιδιάρη απ' όλες τις τοπικές οργανώσεις στα δυτικά προάστια, εκεί όπου τα πάλαι ποτέ (τρομακτικά) τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής εγκληματούσαν.
    ********
    Το σπουδαίο είναι (και αυτό σημαίνει πάρα πολλά) ότι αυτό έγινε εν όψει της... δίκης της Χρυσής Αυγής και με εντολή του αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου, εδώ ο καθένας βγάζει τα συμπερασματά του, όταν μάλιστα «βουϊζουν» οι πληροφορίες περί προσέγγισης που επιχειρεί ο Ν. Μιχαλολιάκος με… Κυβερνητικούς παράγοντες…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο ακίνδυνος είναι ο Έμπολα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε το και πες μας, για να πράξουμε αναλόγως.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ