Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΖΕΥΤΗKΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ "ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΔΕΣ" ΠΛΗΝ (*) ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ !!

 

.

"ΣΤΡΑΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝ' Ο ΓΙΑΛΟΣ, ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ... ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη 
  
 
"Δέσμευση Τζιτζικώστα"
για την χρηματοδότηση των έργων υποδομής στην Αμφίπολη 



Τη σύσταση Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Σερρών θα διερευνήσει η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών σε μία προσπάθεια να προβάλλει αποτελεσματικότερα την τουριστική προβολή του Νομού. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Κ. Καραμανλής» του διοικητηρίου Σερρών με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων.

 Σύμφωνα με όσα δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά το πέρα της σύσκεψης η συντριπτική πλειοψηφία των φορέων συμφώνησε με την πρόταση της Περιφέρειας να δημιουργεί Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης που θα ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση των θεμάτων του τουρισμού. Ο Οργανισμός θα λειτουργεί κατά τα πρότυπα των τριών Οργανισμών Τουριστικής Προβολής που υπάρχουν ( Χαλκιδική, Πιερία, Θεσσαλονίκη) και θα δίνει την δυνατότητα σε όλους τους φορείς που το επιθυμούν να συμμετέχουν ανέφερε ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο υπό σύσταση Οργανισμός θα αποδώσει τα αναμενόμενα και θα τονώσει την οικονομία των Σερρών.

Προσχέδιο σε όλους τους φορείς

Για την σύσταση του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Σερρών η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα αποστείλει σύντομα ένα προσχέδιο προς όλους τους φορείς ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και συμπλήρωσε: «Στο προσχέδιο θα εκτιμάται το κόστος συμμετοχής του κάθε φορέα και οι φορείς θα απαντήσουν έως το τέλος του έτους αν επιθυμούν να συμμετέχουν και με ποιο ποσό. Εκτιμώ ότι ένα ποσό από 100 έως 150 χιλιάδες Ευρώ είναι ένα ύψος προϋπολογισμού με τον οποίο μπορεί να λειτουργήσει ο οργανισμός»

Παράλληλα ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι θα δημιουργεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μία κλειστή ομάδα τεχνικών όλων των ειδικοτήτων που θα ασχολείται με την διαμόρφωση των υποδομών στο λόφο Καστά και στην Αμφίπολη. Ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας μάλιστα δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα χρηματοδοτήσει όλα τα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή.

Η σύσκεψη

jenodoxoi1


Τη σύσκεψη διηύθυνε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός και συμμετείχε εκτός από τον περιφερειάρχη   Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιώργος Γιάννης ο οποίος είναι παράλληλα θεματικός αντιπεριφερειάρχης στα θέματα του Τουρισμού. Ο λόγος δόθηκε αρχικά στον Χρήστο Σύρπα υπεύθυνο Τουρισμού της νομαρχιακής Αυτοδιοίκηση Σερρών για 17 χρόνια ο οποίος εδώ και τρία χρόνια ως συνταξιούχος πλέον προσφέρει άμισθα τις υπηρεσίες του ως άτυπος συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών σε θέματα Τουρισμού.

Ολοκληρωμένο σχεδιασμό προτείνει ο Χρ. Σύρπας 

Στην εισήγηση του ο Χρήστος Σύρπας στην εμπεριστατωμένη εισήγηση του χαρακτήρισε την Αμφίπολη Εθνικό κεφάλαιο που πρέπει να αντιμετωπιστεί μακριά από τοπικιστικές αντιλήψεις και μικροψυχίες. Υποστήριξε ότι απαιτείται ένας ολοκληρωμένος αναπτυξιακός σχεδιασμός ο οποίος θα περιλαμβάνει αφενός έργα υποδομής( οδοποϊα για την προσβασιμότητα στο λόφο Καστά, συνέχιση αξιοποίησης του λιμανιού της Αμφίπολης, έργα ανάπλασης στη Μεσολακιά, αξιοποίηση του δέλτα του π. Στρυμόνα ως υδροβιότοπου και όλης της παραλιακής ζώνης των Νέων Κερδυλλίων) και αφετέρου επιθετική σε μόνιμη βάση τουριστική προβολή. Υπογράμμισε ότι στόχος του ολοκληρωμένου σχεδιασμού οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της πόλης των Σερρών αλλά και των περιφερειακών ξενοδοχείων μέσα από συγκεκριμένη πρόταση εκδρομικού πακέτου. Παράλληλα εκτίμησε ο Χρήστος Σύρπας ότι η δημιουργία μεγάλων events πανελλαδικής και διασυνοριακής εμβέλειας καθώς και η κατασκευή ενός μεγάλου εκθεσιακού κέντρου στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν πανελλαδικές και όχι μόνο εκθέσεις γενικού ενδιαφέροντος θα συνέβαλλε τα μέγιστα στην τουριστική τόνωση του Νομού Σερρών.Τέλος συμπλήρωσε ότι για την επίτευξη όλων των παραπάνω απαιτείται οικονομική και διαχειριστική αυτοδυναμία που θα δρά παράλληλα και συμπληρωματικά σε σχέση με την Περιφέρεια.

Ολιγομελή φορέα προτείνει ο Χρ. Μέγκλας

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας υπενθύμισε τους χαμηλούς οικονομικούς δείκτες του νομού Σερρών και την ανάγκη επιτάχυνσης των προσπαθειών όλων ώστε η περιφερειακή Ενότητα Σερρών να φθάσει το μέσο όρο των άλλων νομών στο παραγόμενο ΑΕΠ. Υποστήριξε ότι ο Νομός Σερρών έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα για να αναπτυχθεί τουριστικά και αυτό μπορεί να γίνει μέσα από ένα ολιγομελή φορέα με αμειβόμενα στελέχη τα οποία κάθε μέρα σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη, τους αντιπεριφερειάρχες και το Υπουργείο Τουρισμού θα λειτουργήσει στοχευμένα για την τόνωση της οικονομίας μέσω Τουρισμού. Εκτίμησε δε ότι το κομμάτι Αμφίπολη πόλος έλξης τουρισμού πρέπει να αντιμετωπιστεί ξεχωριστά, αν και παρατήρησε ότι υπάρχει αργοπορία. Τέλος ο Χρήστος Μέγκλας χαρακτήρισε πολύ καλή την πρωτοβουλία για την διοργάνωση της σύσκεψης αλλά εκτίμησε ότι θα έπρεπε να παρεβρίσκονται και οι βουλευτές του Νομού.

Να κινηθούμε γρήγορα

Σύντομη ήταν η τοποθέτηση της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ελένας Φαρδέλλα η οποία ζήτησε γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες ώστε ο Νομός Σερρών να τονωθεί τουριστικά με αφορμή τις ανακαλύψεις στο Λόφο Καστά της Αμφίπολης. ( σημ. είσαι με τα καλά σου κυρία μου ;)

Ήμασταν σε λάθος δρόμο

Αίσθηση και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η τοποθέτηση του ξενοδόχου Χρήστου Κωνσταντινίδη. Υποστήριξε ότι οι αρμόδιοι για τον τουρισμό στο Νομό σπατάλησαν οικονομικούς πόρους για την προβολή του Νομού και η προσπάθεια ήταν ατελέσφορη. Με την τοποθέτηση του ακύρωσε την προσπάθεια που έγινε από όλες τις νομαρχιακές αυτοδιοκήσεις από το 1994 εως το 2006 λέγοντας ότι ήταν λάθος στρατηγική η συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού για προσέλκυση τουριστών που δεν επρόκειτο ποτέ να επισκεφθούν την πόλη και των Νομό Σερρών. Με την ίδια βεβαιότητα δήλωσε ότι ούτε ο Λόφος Καστά στην Αμφίπολη θα προσελκύσει Γερμανούς και Ολλανδούς Τουρίστες και πως ο μόνος δρόμος για την ανάπτυξη του τουρισμού στο Νομό είναι η διοργάνωση events και γεγονότων που θα φέρουν κόσμο στην πόλη και τον Νομό. 

Ως τέτοια πρότεινε τον ποδηλατικό γύρο της Κερκίνης και την στροφή του χιονοδρομικού κέντρου στο Λαϊλιά ως ποδηλατικού κέντρου. Τάχθηκε κατά της δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Προβολής υποστηρίζοντας ότι αυτό τον ρόλο μπορεί να τον αναλάβει ένα συντονιστικό όργανο ή η Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών.

Μετεξέλιξη του φορέα Λαϊλιά 


symenvidoy1

Ο ξενοδόχος Γιώργος Νυκτοπάτης πρότεινε ο φορέας Διαχείρισης Λαϊλιά μπορεί να μετεξελιχθεί σε Οργανισμό τουριστικής Προβολής του Νομού Σερρών στον οποίο τον κύριο λόγο θα έχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο Σερρών εκφράζοντας το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου. Στη σύσκεψη τις προτάσεις του κατέθεσαν εκπρόσωποι των Δήμων αλλά και φορέων. Ο αντιδήμαρχος Σερρών Ηλίας Γκότσης για την ανάπτυξη του τουρισμού πρότεινε την δημιουργία κολυμβητηρίου, ενός αρχαιολογικού μουσείου ενώ μίλησε και για την αξιοποίηση του Αι- Γιάννη.  

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗ Ηράκλειας Ευγνωσία Συμεωνίδου πρότεινε την δημιουργία πάρκου αναψυχής στη Κερκίνη, ελικοδρομίου που θα εξυπηρετήσει τους Δήμους Ηράκλειας και Σιντικής, τόνωση του ιαματικού και θρησκευτικού τουρισμού και ανάδειξη της λίμνης Κερκίνης. 

Το Γεωθερμικό πεδίο της Νιγρίτας που ήταν πρώτο και έμεινε τελευταίο πρότεινε να αξιοποιηθεί ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας Νίκος Πασχαλίδης. Να προσεχθεί ιδιαίτερα η λειτουργία του τελωνείου στον Προμαχώνα πρότεινε ο εκπρόσωπος του Δήμου Σιντικής Άνθιμος Γεωργιάδης, ενώ έγγραφες προτάσεις δεσμεύτηκαν ότι θα καταθέσουν οι εκπρόσωποι των Δήμων Εμμ. Παππά κ. Πυρινή και Νέας Ζίχνης κ. Βαβλιάκη. 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης δήλωσε ότι η διοργάνωση της σύσκεψης οργανώθηκε όχι μόνο των ανασκαφικών ανακαλύψεων στην Αμφίπολη και το λόφο Καστά αλλά εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό Τουριστικής προβολής εν όψει της νέας θητείας της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

                                                         ________________________



 (*)Υ.Γ.Να διευκρινήσω ότι  "ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΔΕΣ" εννοώ τους τοποθετηθέντες σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όχι  όλους τους παρευρισκόμενους στην σύσκεψη. Από αυτούς  οφείλω  να εξαιρέσω τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, τον Ηλία  Γκότση  και  την κ. Ευγνωσία Συμεωνίδου ( δεν την γνωρίζω προσωπικά και πρώτη φορά πληροφορούμαι ότι είναι αιρετό πρόσωπο) οι οποίοι με τις ρεαλιστικές τοποθετήσεις τους δικαιολόγησαν την συμμετοχή τους, ενώ επιδερμική ήταν η τοποθέτηση του Χρήστου Μέγκλα ο οποίος ευφυώς απέφυγε να τοποθετηθεί επί της ουσίας.

7 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΝΑΤΣΙΟ, "ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΕΙ Η ΛΑΜΠΑ" , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΛΑ ΠΕΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.......
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ.....ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ...ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από μαλακίες έχουμε χορτάσει. Αυτοί έχουν προβάλει και έχουν αξιοποιήσει τουριστικά τον νομό Σερρών εδώ και πολλά χρόνια. Ορίστηκαν για τον σκοπό αυτό νομαρχιακοί σύμβουλοι , αντιπεριφεριάρχες, από εποχής νομάρχη ή μάλλον σωτήρα μας τιτανοτεράστιου Καριπίδη με ανακοινώσεις και φανφάρες περί προβολής του νομού ,του Λαιλιά , έκδοση διαφημιστικών φυλαδίων, συνεχίστηκε επί Φωτιάδη με εκδρομές πολυμελούς κουστοδίας στην Ρωσία για προσέλκυση Ρώσων τουριστών και ήδη ο νομός μας βράζει από Ρώσους τουρίστες σε σημείο σχεδόν ο μισός πληθυσμόςτου νομού να μιλάει απτεστα την Ρωσική γλώσσα τόση μεγάλη είναι η τριβή. Είμαστε ο μεγαλύτερος νομός σε προσέλκυση τουριστών και αυτό χάριν στους σωτήρες μας τους αιρετούς άρχοντές μας. θα πρέπει να τους κάνουμε αγάλματα ή να τους κάνουμε εικόνες και τους βάλουμε στις εκκλησίες μας να τους προσηνάμε.
    Οπότε ας αφήσουν τις συσκέψεις επί συσκέψεων που κάνουν γιατί δεν θέλουμε πλέον άλλους τουρίστες και δεν θέλουμε άλλη ανάπτυξη. Ας αφήσουν τώρα λόγω της Αμφίπολης τους γειτονικούς νομούς θεσ/νίκης, Δράμας και Καβάλας που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, να δεχτούν και αυτοί τουρίστες για να αναπτυχθούν και αυτοί όπως ο δικός μας νομός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά από την Αμφίπολη κερδισμένοι τουριστικά θα βγουν οι νομοί Θεσ/νίκης και Καβάλας και βέβαια η στενή περιοχή της Αμφίπολης. Ο υπόλοιπος νομός Σερρών θα από άποψη τουρισμού θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.....ΤΟΥ "ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ" ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ( ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?)
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ "ΖΟΥΜΙ" ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
    1.....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!!!!!!!! ΚΑΛΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑ..........ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΚΑΝΕ..ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
    2.....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ......ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ!!!!! ΕΔΩ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ......ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.....ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ.........ΡΕ ΗΛΙΑ....ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΞΕΝΑΚΗ.......ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    3......ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ.....ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΌ ΣΑΣ.....ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΡΕ "ΔΗΜΑΡΧΕ" ΗΛΙΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ.....ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ...ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
    Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε

    Γ. Σουρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε γνωστο καφε την κυριακη ακουσα οτι Σερραικη εταιρία φέρνει ξένους στην Ελλάδα για εκτέλεση γάμων από δικιά της και μονο προσπάθεια και κανένας φορέας δεν έψαξε συνεργασία με αυτήν.. Το όνομα μπορω να το μάθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ