Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΛΥ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗ



ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΘΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ...



Aιτία της νέας ανεξαρτητοποίησης η καταψήφιση από τον συνδιασμό του Μηλίδη της πρότασης του Αντώνη Αναστασιάδη να παραχωρηθεί Δημοτικό Οικόπεδο στο Υπουργείο Πολιτισμού προκειμενου να δημιουργηθεί Αρχαιολογικό Μούσειο με εκθέματα της Αμφίπολης στα Σέρρας

 

6 σχόλια:

  1. Ίακχε τι έγινε με το φιλαράκι σου, το "μέντορα της πόλης";; Τι έχεις να μας πεις; Πόσο ξευτιλίστηκε στην εκπομπή "Ανοιχτή Γραμμή";; χαχαχαχαχαχα Ακόμα γελάω με τις ασυναρτησίες που έλεγε... Είπε και ψέματα- σα δεν ντρέπεται, 80 χρονών άνθρωπος- για τις ψήφους που έλαβε και είπε το κλασικό παραμυθάκι του ότι βγήκε "πρώτος σύμβουλος". Θα αρχίσει να μαλώνει τώρα με την κυρία Καλώτα; Επίσης, καρφώθηκε από μόνος του για τη στήριξη του στο Φωτιάδη, που έτρεχε μανιωδώς, για να τον βγάλει Δήμαρχο, αλλά δυστυχώς γι αυτόν ο Σερραϊκός Λαός αποφάσισε διαφορετικά. Επιτέλους όμως, βρέθηκε και κάποιος που τον έβαλε στη θέση του, ο κύριος Μεταλίδης (αν δεν κάνω λάθος), ο οποίος βγήκε στον αέρα και τον ξεμπρόστιασε. "Σ' αυτή την πουτ@να την Ελλάδα πρέπει να λέμε και αλήθειες" όπως χαρακτηριστικά είπε απευθυνόμενος στον Αναστασιάδη. Να αγιάσει το στόμα του ανθρώπου αυτού που ξεσκέπασε το γέρο-ψεύτη και τον έκανε να τρέμει και να χάσει τα λόγια του! Θεία Ελπινίκη και θείε Βρασίδα μουγγαθήκατε;; χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ....ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ...ΕΝΑ...."ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ" ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΚΥΡ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΝ ..ΒΙΚΙ....
      ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ .....ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ?????
      ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...ΣΟΒΑΡΟΣ......
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.....ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣΕ..ΚΑΙ ΩΡΎΟΝΤΑΝ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ......
      .ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΗΛΙΔΗ..ΠΟΥ ΘΊΧΤΗΚΕ.....ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ!!!!!.......Ο ΒΙΚΙΣ .........

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡ-ΑΝΤΩΝΗΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΝΕ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ.............ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ....ΜΕΤΑΛΙΔΗΣ....!!!!!!!
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ "ΠΟΥΤΑΝΑ" ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ....ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πουτ@να' να σε ρωτησω κάτι...ποιο το όφελος συναλλαγής Αναστασιάδη-Φωτιάδη για το δεύτερο γύρο;;;;;;;;

      Διαγραφή
  3. OYTE ΛΕΞΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΙ ΣΛΑΒΟΒΑΡΔΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ! ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β'!

    Σε αντίθεση με τις πρώτες ημέρες της ανακάλυψης του Μακεδονικού τάφου της Αμφίπολης όπου τα Σκοπιανά ΜΜΕ έκαναν εκτενή αναφορά στο γεγονός , μετά τις πρόσφατες ανακαλύψεις (καρυάτιδες, φηφιδωτό) οι Σλαβοβαρδάριοι γείτονές μας δεν έχουν πει κουβέντα!!!

    Κι αυτό γιατί για ακόμα μια ακόμα φορά , αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες ως κομμάτι του Ελληνισμού, πίστευαν στην Ελληνική εθνική θρησκεία, λάτρευαν την Ελληνική μυθολογία και προϊστορία, είχαν Ελληνικά ήθη και έθιμα, εξ'αιτίας φυσικά της Ελληνικής καταγωγής τους από τη γενιά του Ηρακλή όπως πίστευαν και από το Άργος της Πελοποννήσου!

    Θέμα χρόνου είναι λοιπόν να καταρρεύσει η προπαγάνδα του κράτους της Βαρδάρσκα αφού η προπαγάνδα τους βασίζεται σε κρυμμένες και μισές αλήθειες αλλά κυρίως σε ψέματα...

    pan-ellinismos.blogspot.gr
    στις Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομη ζει αυτή η λέρα; και έχει και άποψη για την πόλη μας; Η Καρυάτιδα του δήμου έχει καταντήσει. Απολιθωμα με παλαιόλιθικές απόψεις.
    Παρε δρόμο επιτελους get a life..
    Ξεκόλλα από πάνω μας...
    Μπορεις να καταστρέψεις τη δικη σου ζωη αν θέλεις... άφησε τη δικη μας ήσυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ