Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΟΚ ΚΑΤΑ MOUSTAΦΑΔΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ 

 ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ;

 



Θετική είναι η εισήγηση του ΣτΕ για τον Στέφανο Φωτιάδη , αφού ο εισηγητής δέχεται πολλούς από τους ισχυρισμούς της προσφυγής του και εισηγείται προς το Δικαστήριο την παραπομπή της υπόθεσης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Σερρών για να κριθεί εκ νέου.

13 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒ
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ..ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ....ΙΑΚΧΕ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ-ΤΡΙΑ....ΟΤΙ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ.
    ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΠΗΓΕΣ!!!!!!!!.....ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ?
    ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ........Ή ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΕΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού δε σκαμπάζετε από νομικά βρε άσχετοι. Δείτε τώρα πως έχει στην πραγματικότητα η κατάσταση, μπας και μάθετε τίποτα, γιατί, ως φαίνεται, είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως ορισμένοι...
    "Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Σερρών, αφού εξέτασε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ της ένστασης του επιλαχόντος συνδυασμού (Στ. Φωτιάδη) κι ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ μόνον από τους λόγους της αντένστασης της νικήτριας παράταξης των εκλογών στο Δήμο Σερρών του Π. Αγγελίδη, δεν προχώρησε στην εξέταση των λοιπών λόγων της αντένστασης, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν "αλυσιτελές", όπως λέγεται νομικά, δηλαδή ΑΣΚΟΠΟ, ΑΝΟΥΣΙΟ. Κι αυτό διότι ήδη η διαφορά, μετά από την εξέταση ορισμένων λόγων της αντένστασης του Π. Αγγελίδη, είχε φτάσει στις συν 5 ψήφους υπέρ του νυν Δημάρχου. Η περαιτέρω εξέταση κι άλλων λόγων ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, αφού το αποτέλεσμα δε θα άλλαζε ως προς τη σειρά των επιτυχόντων. Ίσα ίσα, μπορούσε η διαφορά μεταξύ των δύο συνδυασμών να ήταν και συν 20 ή 30 ή και 40. Πάντως, σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερη! Απλώς, σταμάτησε στο συν 5! Άρα, δεδομένου ότι απορρίφθηκε η ένσταση κατά του κύρους των εκλογών και κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ επισήμως στους συν 12 σταυρούς, όπως όριζε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου.
    Επίσης, ακόμη κι αν αναιρεθεί η απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το αποτέλεσμα ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, αλλά η υπόθεση θα παραπεμφθεί προς περαιτέρω διευκρίνιση κι εξέταση του πραγματικού της ΠΑΛΙ ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών (που σκεφτείτε λίγο λογικά... είναι δυνατόν το ίδιο δικαστήριο να αλλάξει γνώμη για απόφαση που έβγαλε ΤΟ ΙΔΙΟ πριν 3 μήνες;;;)" ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ -ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ "ΒΟΥΛΑ" Ο Π. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ! ΤΕΛΟΣ. Πρέπει να συμβιβαζόμαστε με το αποτέλεσμα της κάλπης και να σεβόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας (έστω και οριακής) του λαού! Χωνέψτε το επιτέλους... Νίκησε η εντιμότητα, η ηθικότητα, η καθαρότητα, η εργατικότητα! Μπράβο σε όλους αυτούς τους ικανούς ανθρώπους (παλιούς και νέους του συνδυασμού) που τους εμπιστεύτηκε ξανά ο Σερραϊκός Λαός για μια πενταετία!
    Υ.Γ. Έχουν βαρεθεί πια οι Σερραίοι να βλέπουν το Φωτιάδη σε ρόλο Μάρθας Βούρτση (5 μήνες μετά τις εκλογές) να κλαίγεται, επειδή έχασε στις εκλογές, καθώς και τον "ντεμέκ, αντικειμενικό" δημοσιογράφο Αραμπατζή να νομίζει ότι αυτός ακόμα ελέγχει τα πολιτικά πράγματα των Σερρών, μετά το δωδεκάρι της Θέμιδος και το στραπάτσο του πάλαι ποτέ συμμαχικού παράγοντα! Ας τους το πει κάποιος! Κι εσύ σάπιε "Ίακχε" κόψε επιτέλους τις μ@λακίες!!! Θυμάσαι πόσες π@παριές έλεγες και πριν λίγους μήνες, αλλά σε όλα έξω έπεσες βρε... Κρίμα! Φάνηκε τελικά ότι κανείς δε σε διάβαζε ή ότι πολύ απλά έγραφαν στ' @αρχίδι@ τους αυτά που αναρτούσες... Νόμιζες ότι θα επηρέαζες και τη βούληση των Σερραίων. Γκαντέμη του διαδικτύου. Όποιον στηρίζεις γκαντεμιά του φέρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΝΟΜΙΚΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΩΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΩ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΕΔΩΣΑ. ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ; ΝΑΙ η ΟΧΙ ;

      Διαγραφή
    2. Έχει πλάκα να νομίζεις ότι μπορεί να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει η μουχρίτσα κάτι τέτοιο?
      Αυτός το μόνο που ξέρει είναι το......αλυσιτελές.
      Επίσης τα δικαστήρια στην υπόλοιπη χώρα.......που άλλαξαν αποφάσεις τί ήταν????????????
      Εσείς δεμένοι και συν χορευτές......με τον τρεμουλιάρη....πιστεύετε ότι θα ειστε επαρκεις????????
      αντε ρε γατάκια..............................

      Διαγραφή
    3. Ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του δυστυχώς.

      Διαγραφή
  3. Άντε πάλι... Τα εισαγωγικά ξέρεις τι δηλώνουν ή εγώ πρέπει να στο μάθω κι αυτό ρε άσχετε; Άκου λοιπόν, συνήθως χρησιμοποιούμε τα εισαγωγικά (" ") για να μεταφέρουμε τα λόγια, την άποψη κάποιου ΑΛΛΟΥ. Τι δεν καταλαβαίνεις; χαχαχα Καλά σας κάνει ο Μπαντοτάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ.......ΚΟΥΝΤΟΠ@ΥΤΑΝΟ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΜΑΘΗ.
    Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ.....
    ΑΛΥΣΙΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ........
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ........ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ......ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ....(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ), ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...(ΤΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΝΟΥΔΩΤΕΣ)
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ......ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ......ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ !!!!!!!!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ".......ΠΑΡΑ......ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ.....ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.....!!!!!
    ΑΜΑΡΤΗΣΑ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ....ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλε ρε εμετικέ το σχόλιό μου. Τι εγινε; Δε σε συμφέρει και το έσβησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΒΟΔΑΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ?ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑΛΙΓΓΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΛΑΦΤΗΚΕ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ.Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΙΑ????????
      Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ?????
      ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ...........
      ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΕΡΝΕΙ...........

      Διαγραφή
  7. σωπα ρε 11:34 μηπως σε πηρε τηλέφωνο, αρε πουστη συκιφαντη κόψε τις παπαριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ.ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΥΦΑ.ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.....ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΧΡΥΣΟ!!!!!!!!!!
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ?

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ