Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ ...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ... 


"ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ" ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΠΑΤΑΧΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ 30.000 €



O Σώτος ήταν προ τριμήνου που κουβαλήθηκε με μια κουστωδία συνδικαλιστάδων στην Αθήνα συνοδευόμενος και από τον "δικηγόρο με τα γκρι" , νυν Πρόεδρο της Συνεταιριστικής για να συναντήσουν τον τοτε υπουργό τον Μιχελάκη προκειμενου να κανονίσουν τις οφειλές των εκ συστήματος "Μπαταχτζήδων" και οχι των επαγγελματιών που "χτυπηθηκαν" απο την κρίση. Και επειδή ο iakxos δεν είναι λωτοφάγος θα σας θυμίσει το show του Σώτου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου όταν γυρισε "τροπαιούχος" από την Αθήνα "διότι έλαβε την δέσμευση του υπουργού" και ζητούσε να του καταβάλουν 2.000 ευρώ για "την δράση" της Ομοσπονδίας στην Αθήνα ... Βέβαια "έφαγε πόρτα" από τον Μέγκλα και έμεινε σύξυλος 

Τώρα αποδείχθηκε ότι "τζαμπα και η λάμπα" στην Ομοσπονδία , "αλλαλάζοντα κύμβαλα" , πολύ κακό για το τίποτα"  αφού τώρα "βρίζουν την ρύθμιση Μιχελάκη" η οποία τονίζω είναι στην σωστή κατεύθυνση...

Υ.Γ.  Το συμπέρασμα από το νέο show των δύο επίδοξων "ποταμίσων και όχι μόνο πολιτευτών" είναι ότι "αγόρασαν και πάλι" τηλεοπτικό χρόνο με τα χρήματα του Εμπορικού Συλλόγου , ότι ο Αντζολέτος είναι ο μόνιμος kameraman και κολαούζος των ΣωτοΜπαλίτηδων, ότι ο pinokio , o εκπρόσωπος της "Ξυνής" πρέπει να είχε φάει ρέγγα και ξεσχίστηκε να πίνει νερό, ενώ η Αφροδίτη η Συριζαία ... "τους είπε ενα παραμύθι χωρίς δράκο"  και έπεσε η αυλαία αυτού του event 

11 σχόλια:

  1. ΣΩΤΟΣ - ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ .
    ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΤΥΧΑΙΟ ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα για το ''ΠΟΤΑΜΙ'' αν αυτοι ειναι το στηριγμα του στις Σερρες.
    Αν δεν κανω λαθος και οι 2 δεν ειναι μελη στην ΝΟΔΕ; Αν ξερεις κανεις καλυτερα ας μας ενημερωσει λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν στη ΝΟΔΕ του Θοδωράκη , τώρα είναι στο ΠΟΤΑΜΙ πάλι του Θοδωράκη !
      Δηλαδή πάλι στο Θοδωράκη είναι !!

      Διαγραφή
  3. Στο Σερραικό Πανεπιστήμιο Παπαρολογίας που είχα προτείνει και όπως μαθαίνω θα υλοποιηθεί,προτείνω να δημιουργηθεί και έδρα :΄΄ Διοργάνωσης συσκέψεων παπαρολογίας ΄΄.
    Παρακαλώ τις προτάσεις σας για να επιλέξουμε τους πιο αξιόλογους για καθηγητές.

    Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ... ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΜΟΝΟ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΑΝ

      Διαγραφή
    2. ΕΝΩ ΑΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΒΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ.........ΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΛΥΦΤΗ,ΦΘΗΝΕ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ (ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡΟΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΙΝΕΣ)ΛΙΓΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΑΕΡΓΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΖΙΓΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.ΟΥ ΡΕ ΜΕ 50 € ΠΙΝΩ ΜΕ 100€ ΚΑΤΑΠΙΝΩ.ΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΕ.ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΩΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ)ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ.....ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΕΡΡΑΙΕ.

      Διαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΤΩ ΚΡΑΝΙΩ ... ΔΥΣΤΥΧΕ

      Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΟ ΠΕΛΚΑΝΤΟ (ΣΩΤΟ- ΜΠΑΛΙΤΗ - ΚΕΧΑΓΙΑ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ "ντεμοσιογράφων"

      ΕΔΩ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΡΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΩΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

      Διαγραφή
    4. Οτι και να λες είσαι τσιρακι του μεγκλα ο οποίος νοιάζεται μονο για τα αγροτικά του και γι αυτο έγινε προεδρος.τοσο μπορεί τοσο κανει.τιποτα δηλαδη.ολα ε λεφτά.και κανάλια και site και ράδιοφωνα και εσένα.

      Διαγραφή
  5. Και ο PINOKIO με το ποτάμι ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΑΚΧΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΧΑΖΟ ΛΕΣ ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ (οι σοβαροί βουλευτές) ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ