Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

"XΟΡΤΑΡΕΑ" ΜΟΥ , ΣΥ ΕΙΠΑΣ ... (video)


... ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ "ΦΟΡΤΩΣΕ" ΑΣΧΗΜΑ !!!




  
«Βρε ακαμάτη "πηδηχτούλη" κατά φαντασίαν εραστή πολιτικώς, βεβαίως βεβαίως , μιας και για "αερογάμη" σε βλέπω, για να έχουμε το καλό ερώτημα  με ποιο δικαίωμα τολμάς και βάζεις στο στόμα μου αυτές τις ασυναρτησίες; 

Και επειδή δεν σε είδαμε να χορεύεις ζεμπέκικο δημοσίευσε κανένα βιντεάκι να δούμε πως ..." πηδάς πολιτικά" απ' τα νιάτα σου καθόσον απ' οτι γνωρίζω μονο "σφαλιαρες" εισπράτεις από τις επιλογές σου. 

Τι να πρωτοθυμιθώ τον καταποντισμό του αείμνηστου Θωμά Σερέτη , την καταστροφή της Ενωσης Αργοτικών Συνεταιρισμών Ν. Σερρών (σε ψάχνει ο Πολίτης Τeondor...).  την εξαϋλωση του Ευγένειου Χαϊτίδη με το ηλίθιο δόγμα "ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ" , την επιλογή του Απόστολου Μυτιληναίου κόντρα "στον Καραμανλισμό" το 2006 με την οποία χαρίσατε την Νομαρχία στο ΠΑΣΟΚ, την εκλογή ... του Σωτήρη Μανουσίδη ως Προέδρου της ΝΟΔΕ το 2010  ή την εκλογή ... της Ντόρας Μπακογιάννη ως Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας το 2009, στο άρμα της οποίας παραμένεις ως "πιστό ντοράκι" ;

Και μετά την τάπα στην Ντορούλα σας , να σου θυμίσω την κωλοτούμπα σου προσκεκλημένος στα μαϊμού - ρεβεγιόν των Αραμπατζήδων την εποχή που ήσουν αυλικός του Ντοροκάναλου και ΥΜΝΟΥΣΕΣ ΕΜΕΤΙΚΑ την "ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" την οποία σήμερα προσπαθείς με καθε τρόπο να απαξιώσεις : 


  

Ακουσες τωρα τι έλεγες το 2009 συμμετέχων ως μαριονέτα στα γνωστά πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν του ΔΙΚΤΥΟ που γυρίζονταν του Αγίου Νικολάου και τα προβάλανε σε "κονσερβα" -μαγνητοσκόπηση ανημερα της Πρωτοχρονιάς .... 

Περαστικά σου "πηδηχτούλη" μου

2 σχόλια:

  1. ΓΕΡΝΕΙ Ο ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗΣ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την συμμετοχή του Υφυπουργού Κωνσταντινόπουλου , που εκπροσωπούσε προσωπικά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , Υπουργού Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλο , σην σύσκεψη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ , το πολιτικό κλίμα στις Σέρρες έχει αλλάξει .
    porky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ