Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ...



Δημοσιεύω σχόλιο αναγνώστη του blog  που δεν αφορά μόνο τον Δήμαρχο αλλά και τους μεριδιούχους - συνεταίρους της Τράπεζα που "κοιμούνται μακαρίως" και κυρίως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που βαδίζει με τις πρακτικές των προκατόχων του



11 σχόλια:

  1. Ο καινούργιος πρόεδρος κανει οτι έκανε ο χατζηηλιαδης και χειρότερα . δέχεται όποιον θέλει κολλητό του στο δικηγόρο του γραφείο και τον βοηθάει με θέματα της τράπεζας και τους υπόλοιπους σοβαρούς επιχειρήματιες τους στέλνει στον εμμανουηλιδη ο οποίος είναι εκτος τόπου και χρόνου απο τα ξενύχτια πού κάνει. Προτείνω να μας δείξει ο πρόεδρος το τερεσιας του εφόσον κατέχει τέτοια θέση αφού ακούγεται ότι απο αποτυχημένες επιχείρηματικες προσπάθειες εχει χρέη άνω των 300.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Μητροπολιτης να πάρει θέση
    κιαυτός κράχτης ηταν ,μεταξύ αλλων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι αυτή η Συνεταιριστική Τράπεζα τόσα χρόνια συνεχίζει την πορεία της , με τα διαθεσιμα των Σερραίων , χωρίς τη στηριξη που έλαβαν οι μεγαλες χρεωκοπημενες τραπεζες για να κανουν τις ανακεφαλαιοποιησεις τους ουτε λογος . Το ότι η τραπεζα της Ελλαδος συνεχιζει να ειναι σύμφωνη για την πορεια της κι εκει βίσμα βάζουν ? Μην τρελαθούμε τώρα .
    Και για ποια τραπεζα Πειραιως επιτελους μιλατε ? που ηταν η 1η τραπεζα για κλεισιμο μετά τον έλεγχο της blackrock και με τα δωρακια που εγιναν στον κ Σάλα έγινε Τραπεζα ? Το ίδιο συμβαινει και τωρα με τα διαθέσιμα του Δήμου . Αντε ηρεμηστε κι ασχοληθείτε με τι κρύβονται πισω απο αυτές τις κινησεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι ειπες για βυσμα. Το οτι συμμετειχε στο Δ.Σ. κυβερνητικος βουλευτης σου κανει για βυσμα η οχι;

      Διαγραφή
    2. Ο φίλος προφανος δεν ξέρει ότι η συνεταιριστικη τράπεζα εχει συνεχείς παρατηρήσεις διότι δεν αυξάνει τα μελη της και επειδή δεν υπάρχουν αρκετές κατάθεσεις στην τράπεζα.και επίσης το μετοχικό κεφάλαιο που Αποτελείται απο της συνεταιριστικες μερίδες εχει πέσει τόσο πολύ που πλέον κανένας δεν μπορεί να πάρει πίσω τα λεφτά του αφού δεν εξαργυρωνη η τράπεζα της συνέταιρικες μερίδες. Ρώτα και εμας που επένδυσαμε τα λεφτά μας εκεί και όπως πολλοί άλλοι και τώρα μείναμε ταπι .πελάτης της τράπεζα έκανε επέμβαση καρδιάς και ζητούσε τα χρήματα του και δεν τα πήρε ..Πρέπει να δώσουν στην δημοσίοτητα της συναλλαγες με την τράπεζα του Δ.Σ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΊΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤοΠΑΙΧΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. κυρ εισαγγελεα ,
      τα λαμογια με τις γραβατες
      θα τα φωνάξεις γιαννα καφεδάκι ...?

      Διαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ?
    Ή ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ή ΗΛΗΘΙΟΙ.....
    ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΡΕΝΤΙΝ
    ΑΥΤΟ ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ...ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ..
    ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΖΟΛΟΓΑΤΕ???
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΦΈΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μας απαντήσει ο πρόεδρος για την αύξηση μισθού προέδρου που έδωσε στον εαυτό του καθώς και για το δάνειο που έδωσε στο ινστιτούτο ομορφιάς της γυναίκας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η παρατήρηση νο 5 χρήζει προσοχής
    ...σε βαθμό κακουργήματος....ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9 άσχετοι πάνε να διοικήσουν Τράπεζα. Κούνια που σας κούναγε! Άν είχαν λίγο τσίπα θα έπρεπε να παραιτηθούν όλοι. Και ο τεμπελχανάς ο Γενικός Διευθυντής μαζί τους. Ούτε μία προσφορά δεν ξέρουν να κάνουν τα άσχετα υποκείμενα. Και το παίζουν οι μισοί από εκεί μέσα διευθυντές και επαγγελματίες δικηγόροι και σύμβουλοι! Αν κλείσει η τράπεζα από έλλειψη ρευστότητας να δούμε τι θα πουν. Γιατί τώρα λένε ότι είναι στρατηγική της Πειραιώς να πάρει όλες τις καταθέσεις των Δήμων. Αφού είναι έτσι γιατί δεν κάνετε ρε άσχετοι και σεις μια στρατηγική να πάρετε τις καταθέσεις των Δήμων? όλοι οι καταθέτες που ξέρουν, δεν βάζουν τις καταθέσεις τους σε μικρές Τράπεζες. Αν θέλουν να είναι μέλη ΔΣ στην Τράπεζα να πάνε να πάρουν από άλλες Τράπεζες δάνεια (αν μπορούν) και να φέρουν όλοι τις καταθέσεις που έχουν σε άλλες Τράπεζες και στο εξωτερικό πίσω στη Συνεταιριστική. Τότε θα είναι μάγκες! Την Σαμαρά την έδιωξαν γιατί έβγαλε τα λεφτά της από την Τράπεζα. Αυτοί που τα έχουν αλλού δικαιούνται να είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο? ΟΕΟ?
    Και κάτι για τον Ποταμίσιο. Την Σαμαρά μήπως την έδιωξες για πολιτικούς λόγους? Γιατί εσύ δεν παραιτήθηκες από Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά μόνο από Πρόεδρος. Για να κάνεις κανένα ρουσφέτι μέσα από την Τράπεζα και να βγάλεις ψηφουλάκια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ