Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΝΕΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ... ΤΕΟΝDOR

ΣΕ ΡΟΛΟ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ , ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΕΟΝDOR"

 "ΠΡΩΤΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ" ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ


 Επειδή  οι "ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ" του "ΠΟΛΙΤΗ TEONDOR" στην προσπάθειά του να υμνήσει την εξέχουσα προσωπικότητα του μεγάλου "λαϊκού αγωνιστή" Νικολάου Ρωμανού , τον οποίο έκανε σημαία του ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία εβδομάδα , είναι δύσκολο να περιγραφούν γλαφυρά εγγράφως ο iakxos θα παρακαλούσε τον ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ να μας αποστείλει το σχετικό βίντεο προκειμένου να το προβάλλουμε από το ημερολόγιό μας ώστε να πληροφορηθούν σωστά οι αναγνώστες μας ...
.
Θαυμάστε το θράσος τους :
 o iakxos: OI "ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ" ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙ...:   ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ "Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ...

1 σχόλιο:

  1. Το χειροτερο ηταν που τον ακουσα να εξυμνει τον αρχιπροδοτη Κων.Καραμανλη τον πρεσβυτερο και τον πορνογερο τον Μπουταρη . Μια κοπρια ακομη απο τις πολλες και ο Θοδωρος , τσανακι του συστηματος και αυτος, που μας το παιζει και επαναστατης .

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ