Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

TOY ANΔΡΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ" ...

ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΡΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ 



Λιτή αλλά ξεκάθαρη δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας με αφορμή τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μιλούν για εκλογή του με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

«Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ με ψήφους της Χρυσής Αυγής», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Δήμας.

- Βενιζέλος: Η δήλωση Δήμα υπογραμμίζει το ήθος της Δημοκρατίας

Από το πρωί στελέχη της Ν.Δ. ξεκαθάριζαν με κάθε τρόπο την πρόθεσή τους να αλλάξουν στάση στην περίπτωση που οι βουλευτής της Χ.Α. αποφάσιζαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα Δήμα.

«Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή ... Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου...», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ΝΔ δεν μπορεί να επιτρέψει ένα τέτοιο φαινόμενο» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της και υποστήριξε πως και ο ίδιος ο προεδρικός θώκος δεν θα έχει το «κύρος που του αναλογεί» αν ο κ. Δήμας εκλεγεί χάρη στην ψήφο «ενός κόμματος που κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Νέα Δημοκρατία να δεχτεί παράταση του βίου της κυβέρνησης της σημερινής, εξαιτίας του ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την ψήφο της Χρυσής Αυγής» ξεκαθάρισε ο βουλευτής της ΝΔ, και αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
 

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ!!!!!!!!!!
    Ο ΚΥΡΙΟΣ "ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
    ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ