Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΤΗΝ "ΕΚΑΝΕ" ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΤΟΤΗΤΑ ...

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ... "ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ" 



o iakxos: "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ !!!!!!!!!!...: ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ...

 Παραιτήθηκε ο Αλέκος Χατζηδημητρίου από την θέση του Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας, αλλά παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ... εν όψει της υποψηφιότητας του στις εκλογές με "Ποτάμι".

Μια κίνηση "δεοντολογίας" και "απόλυτης πολιτικής ευθιξίας" με πολλές αναγνώσεις ..

4 σχόλια:

  1. Δεν παραιτήθηκε αλλά τον απέλυσαν. .ο Μενέλαος τον ανάγκασε να παραιτηθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ' σαι καλά με έκανες και γέλασα.Απέλυσε ο Μενέλαος? Η προηγούμενη διοίκηση τέσσερα χρόνια του έτρωγε τα λεφτά και δεν είχε τολμήσει να βγάλει άχνα.Τώρα βρήκε τη δύναμη και όρθωσε ανάστημα? Ρε σεις, αυτό το ανθρωπάκι ζητά άδεια για να κατουρήσει. Μην το ανακατεύεται το δόλιο. Κρίμα είναι.

      Διαγραφή
    2. Το οτι είναι ο πιο ίσως βλακας και άσχετος βουλευτής που έχει περάσει ποτε απο το ελληνικό κοινοβούλιο συμφωνώ. Όμως επειδή ίσως χάσει ψήφους απο μετόχους της τράπεζας από τον ποταμισιο δικηγόρο και για αυτο τον τιμώρησε βγάζοντας τον απο πρόεδρο

      Διαγραφή
  2. Ένας υποψήφιος πολιτικός πρέπει να παραιτείται από την Διοίκηση ενός Πιστωτικού Ιδρύματος όταν λόγω της θέσης αυτής και μόνο μπορεί να δημιουργεί οποιαδήποτε εξάρτηση μεταξύ πολιτικού και πιστωτή με ενδεχόμενου να επιβαρυνθεί η θέση της Τράπεζας των καταθετών και των μετόχων της. Ο Αλεκάκης πρέπει να παραιτηθεί από Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για να μην υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια για ρουσφέτια, θαλασσοδάνεια ή ξέπλυμα προεκλογικών υποχρεώσεων μέσω της Τράπεζας.
    Γκέγκε Αλέκο?
    Παραιτήσου ΤΩΡΑ! για να σε πουν και μάγκα ! Διαφορετικά είσαι και εσύ το ίδιο με τον Μενέλαο που ως Αρτέμης Μάτσας τον κάρφωσες στον Εισαγγελέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ