Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΙ , " ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ; "


" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ "


 




14 σχόλια:


  1. Στροφή Τσίπρα στο Bloomberg: Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση - Θα πληρώσουμε τα δάνειά μας
    31/01/2015 16:37
    More Sharing ServicesShare
    Opening quote

    Η υποχρέωσή μου να σεβαστώ την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού για τέλος της λιτότητας και επιστροφή σε μία αναπτυξιακή ατζέντα, σε καμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνει τη μη εκπλήρωση των δανειακών μας υποχρεώσεων μας απέναντι στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Bloomberg.

    Η υποχρέωσή μου να σεβαστώ την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού για τέλος της λιτότητας και επιστροφή σε μία αναπτυξιακή ατζέντα, σε καμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνει τη μη εκπλήρωση των δανειακών μας υποχρεώσεων μας απέναντι στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Bloomberg.

    «Η διαβούλευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας μόλις ξεκίνησε» ανέφερε ο κ. Τσίπρας και τόνισε ότι «παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, είμαι απολύτως βέβαιος ότι σύντομα θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε μία αμοιβαίως επωφελή συμφωνία, τόσο για την Ελλάδα όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη. Καμιά πλευρά δεν επιδιώκει τη σύγκρουση και δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας να δράσουμε μονομερώς στο ζήτημα του ελληνικού χρέους» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

    Και πρόσθεσε:

    «Αντιθέτως, αυτό που σημαίνει είναι ότι χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να αναπνεύσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ανάκαμψης, το οποίο –μεταξύ άλλων- θα ενσωματώνει τους στόχους των πρωτογενώς ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και των ριζικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους. Είμαι πεπεισμένος ότι μία συμφωνία σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει αποδεκτή από τους εταίρους μας, αφού το κοινό μας συμφέρον είναι η οικονομική σταθερότητα και η ανάκαμψη για το κοινό μας σπίτι, την Ευρώπη».

    ΑΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ οικονομολόγε ΠΑΤΡΙΩΤΗ
    Ειλικρινά με εντυπωσίασε το κείμενό σου όχι τόσο για τα επιχειρήματα αλλά για το συναίσθημα και τον αυθορμητισμό του. Περίμενα όμως μετά την απόρριψη να έρθει η πρόταση. Ποιο φωτισμένο κόμμα , ποιον μη κρατικοδίαιτο επιχειρηματία,ποιον ταλαντούχο υποψήφιο ή υποψήφια δεν αντιλήφθηκε ο Σερραίος ότι υπάρχει και δεν τον ψήφισε? Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αν ο Ζήσης Μητλιάγκας είναι περισσότερο Σερραίος στην καταγωγή από τον Κώστα Καραμανλή ή αν μεγάλωσε στα Σέρρας. Οι Σερραίοι όμως τον τίμησαν αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά του και καλώς έπραξαν. Ας κριθούν λοιπόν όλοι από το έργο και την προσφορά τους και όχι από πόσο όμορφοι ή άσχημοι είναι, πόσο φτωχοί ή πλούσιοι, πόσο Σερραίοι ή όχι ,πόσο δεξιοί , αριστεροί ή κεντρώοι.Νομίζω ότι αυτό είναι και ηθικό και δίκαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ.ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΞΕΛΕΓΕΙ.ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ? ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΚΙΣΕ ΟΠΩΣ ΠΛΕΙΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΑ...ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ.βλεπε πχ ΤΣΙΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΛΑΚΗ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΣ,ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ)ΟΣΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ(ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ).
      Η κυρια οι "ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ"ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ"ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΑΚΑ.ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ(ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ)ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΜΑΖΑ
      ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ η ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ....

      Διαγραφή
    2. Δλδ για να καταλαβω.Τον Καραμανλη τον ψηφησαν για την προσφορα του,το εργο του, τις ικανοτητες του και οχι γιατι απλος λεγετε Καραμανλης; Δλδ αν λεγοταν Μπατακουνας ή Τσιμουχας παλι πρωτος θα εβγαινε σε σταυρους;

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΜΠΑΤΗΡΙΔΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΥΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερα στα τοπικα κανάλια διαμαρτύρονται οι βενζινοπώλες γιατι λέει βάζουν οι Σερραίοι βενζίνη στη Βουλγαρία και κάνουν κακό στη τοπική αγορά.Ε, λοιπον δεν δικαιούσται να Διαμαρτύρεσται κύριοι! Οταν μάλιστα στη Σιντική η ΝΔ πήρε 43%! Βγάλτε το σκασμό και μη μιλάτε ! ψηφίσατε αυτούς που τώρα κατηγορείται! όλος ο Νομός ξαναψήφισε αυτούς που τον έφτασαν στη τελευταία θέση! Αυτούς που ανάγκασαν τους νέους να φύγουν από το νομό και να μείνουν τα γερόντια!Αυτούς που κλείνουν εργοστάσια και επιχειρήσεις!Το αποτέλεσμα του νομού το δείχνει καθαρά, ο Ν.Σερρών είναι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ! ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε 07:01 για ποιους παμπλουτους μιλάς?αντε ο πρώτος οκ ειναι οχι παμπλουτος αλλα ζαμπλουτος.η δεύτερη?αν δεν είχε εκλεγεί δυο φορές θα είχε πτωχευσει.ευτυχως τα κορόιδα οι σερραιοι μάλλον οι σερραιες οι αγράμματες οι γυναικουλες απο τα χωριά επειδή τις προβάλει απο το πτωχευμενο κανάλι της συνεχώς την ψήφισαν οι δολιες.εκτος του πρώτου ολοι οι υπόλοιποι τρεχαν για τον ποπο τους φιλτατε.για την επιβίωση τους.για πάρτι τους πως αλλιώς να στο πω.και συ λαέ βασανισμενε περίμενε να σε σώσουν οι ναι σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ????ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ,

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ; Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠ' ΟΣΑ ΞΕΡΩ

      Διαγραφή
  7. Τακτική της ΝΔ ήταν και θα είναι απ' ότι φαίνεται η πριμοδότηση όποιου Καραμανλή εκτίθεται στο Νομό. Από ποιον θα κόψουν ψήφους και από ποιον θα πάρουν. Ο Κώστας Καραμανλής ο Γ' σαφώς και δεν είναι Σερραίος ούτε διαθέτει προσωπικές περγαμηνές . Δυστυχώς ευστοχότατε κε Σιάτρα τίποτε από τα παραπάνω δεν αποτελεί προυπόθεση για τους Σερραίους ψηφοφόρους. Ας είναι . Θα πρότεινα οι Σέρρες ή τα Σέρρας καραμανλιστί να μετονομαστούν σε ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ για να τελειώνουμε με αυτή την αστεία ιστορία που μόνο γέλιο και οικτιρμό προκαλεί πανελληνίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενας ναύτης των ΗΠΑ την 10ετια του 50 ήρθε στην Ελλάδα με τον 6ο στόλο. Βρήκε Καραμανλή και Παπανδρέου.
    Το 2007 συνταξιούχος πλέον ήρθε ξανά στην Ελλάδα για τουρισμό. Ξαναβρήκε Καραμανλή και Παπανδρέου.
    Πιθανών τα εγγόνια του όταν και αυτά γεράσουν και έρθουν στην χώρα μας να βρουν και πάλι Καραμανλή και Παπανδρέου.
    Δεν είναι τραγικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσίπρα θα βρει ρε μπαγλαμά !!! Σε άλλη χώρα ζεις ...

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟ 2007 ΜΙΛΑΕΙ ΡΕ ΣΤΡΑΒΕ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ