Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΜΟΥΦΑ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ELA




Θα κλείσουν οι τράπεζες; Ψευδής υπαγωγή στον ELA; 

Ή προληπτική προσφυγή των τραπεζών στον ELA, επειδή δήθεν η ECB δεν δέχεται τα κρατικά ελληνικά ομόλογα ως εγγυήσεις, είναι ψευδής και προσχηματική. Και τα ομόλογα αυτά τα δέχεται η ECB, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι οι 4 ελληνικές τράπεζες έχουν 37 δισ. ομόλογα του ESM +AAA, από την ανακεφαλαιοποίησή των από το ΤΣΧ…! 

Τα ομόλογα αυτά τα δέχεται υποχρεωτικά η ECB υπέρ το άρτιο ! (δημ. με τιμή πάνω από την ονομαστική των). Δεν υπάρχουν καλύτερα ομόλογα στον κόσμο. Οργιάζει ο εκφοβισμός του λαού. Και φοβάμαι ότι την επόμενη Τετάρτη η ECB δεν θα κάνει επίτηδες δεκτή την αίτηση των τραπεζών για τον ELA και θα κλείσουν οι τράπεζες δύο μέρες πριν τις εκλογές για εκφοβισμό…Κρατήστε το.
Δ.Α Ιατρός

6 σχόλια:

  1. 25 Ιανουαρίου διώχνουμε τους επαγγελματίες παπατζήδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 25 Ιανουαρίου φέρνουμε τους Επαγγελματίες ΚΛΕΦΤΕΣ!
    Καλύτερα ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΑΡΑ ΚΛΕΦΤΗΣ.
    Και στο κάτω-κάτω...ο παπατζής σου πουλά όνειρα,που αν είσαι Μ@ΛΑΚΑΣ τον πιστεύεις... ο άλλος σε κλέβει και σου λέει καλά να πάθεις Μ@ΛΑΚΑ!!.

    Zikos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και υποδεχόμαστε τους ερασιτέχνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπατζηλίκι πουλάνε όλοι και το χάφτει ο άνεργος και ο μη προνομιούχος.Η Γιάννα Αγγελοπούλου έδειξε το δρόμο των κεφαλαιοκρατών της χώρας.ίσως κραταει το ταμπούρλο που χάρισε ο Αλεξ.Θα διοριστούμε προσωπικό στα καράβια της.Δηλαδή θα χορεψουμε οπως παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς μοσχάρια που κάνατε τα σχόλια ξαναψηφίστε Νουδούλα και Πασόκ για να γίνετε κι επίσημα σκλάβοι στην ίδια σας τη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ