Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ, "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

ΕΠΑΘΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ...



"ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ" ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ
Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ  ΓΙΑ ΑΜΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ χαχαχαχα

Σφοδρή επίθεση με κατηγορίες για αντισημιτισμό, εξαπολύει ο γερμανικός Spiegel κατά του Ελληνα υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη. Η πρωτοφανής επίθεση γίνεται λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψή του στο Βερολίνο και τη συνάντησή του με τον Β. Σόιμπλε, εκεί όπου ο κ. Βαρουφάκης μίλησε για το σκάνδαλο της Siemens, θέμα που προκάλεσε εκνευρισμό στους Γερμανούς.

Η ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel δημοσιεύει άρθρο που υπογράφει η ανταποκρίτρια του Γερμανικού περιοδικού στην Αυστραλία και η οποία αναφέρει ότι πριν από δέκα χρόνια ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών, απολύθηκε από ραδιόφωνο της Αυστραλίας, στο οποίο τότε εργαζόταν, λόγω αντισημιτικών σχολίων του!


Στο ίδιο ρεπορτάζ ο Βαρουφάκης χαρακτηρίζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός – “διασκεδαστής” ενώ γίνεται εκτενής αναφορά και στα αντι- Ισραηλινά συνθήματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά.

Η προκλητική αυτή επίθεση ασφαλώς και συνδέεται με τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και με τις αναφορές σε θέματα ταμπού για τους Γερμανούς, όπως οι αποζημιώσεις για το κατοχικό δάνειο ή τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ.

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕ MERCEDES 320!!! (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ)ΕΛΕΩ ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ......
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΚΟΥΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟΝ ΤΖΕΛΕΠΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ , ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑ
      ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΛΕΩ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ( ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΝΤΖΟΥ) ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΤΟΝ "ΚΟΥΜΑΡΤΖΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ" ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΑΧΑΡΗ . Ο ΑΚΑΛΥΟΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΑΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ Η ΕΦΥΓΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ «ΕΠΑΧΘΕΣ και ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ» ΣΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΤΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ και 70%--30% «ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ» Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ…!!!
    ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ «ΤΣΙΠΡΟΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΑΣ» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΜΕ ΤΟ: «ή ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ή ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΕΧΡΙ 28η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ…!!!


    «Τσιπροβαρουφακίες», τα περί νέας συμφωνίας και διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους που εξήγγειλε ο «Πρωθυπουργός» Τσίπρας, περιστοιχιζόμενος από τον νέο Υπουργό Επικρατείας ονόματι Παππά και τον νέο Εκπρόσωπο Τύπου της Κυβέρνησης, Γαβρίλο Σακελλαρίδη, γνωστό και μη εξαιρετέο από τις περίεργες…προτιμήσεις του…!!!

    Χαρακτηριστική η δήλωση Μέρκελ πρίν τη στημένη συνέντευξη Τσίπρα, όπου ως νέος Τσιριμώκος της Αριστεράς, δήλωνε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έβαλε τη Μέρκελ σε διαπραγμάτευση για το νέο πρόγραμμα πού προτείνει…
    ********
    Η Άνγκελα Μέρκελ με δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως εμμένει στη θέση της για συνέχιση του Μνημονίου τονίζοντας πως οι επιλογές της Ελλάδας είναι δύο:
    ********
    «Είτε παράταση του υφιστάμενου προγράμματος, είτε υλοποίηση όλων των συμφωνηθέντων έως τις 28 Φεβρουαρίου».
    ********
    Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι «πρέπει να γίνει μια μεγάλη συμφωνία με την Ελλάδα πριν τη Δευτέρα».
    ********
    Συνεχίζοντας, ο κύριος Γιούνκερ ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση εκτιμά ότι συμφωνεί με το 70% του Μνημονίου.
    Σημείωσε, πάντως, ότι πρέπει να δούμε σε τι αφορά αυτό το 70% και σε τι αφορά το 30%, το οποίο η ελληνική κυβέρνηση απορρίπτει.
    ********
    Έ, για αυτό το κομμάτι του 70% πού είναι… Σαμαρικός ο Τσίπρας και του 30% πού δεν είναι και επειδή οι «Βαρουφακίες», πού εκστόμισε ο κωμικός Βαρουφάκης, είναι—όπως πάντα—ακοστολόγητες, και επειδή ούτε ο Τσίπρας μπόρεσε να κοστολογήσει τις «Βαρουφακίες» του Υπουργού του αναγκάσθηκε να ζητήσει από τους εταίρους…τεχνική βοήθεια για να κοστολογηθούν οι «Βαρουφακίες» και τελικά να διαπιστωθεί γιατί ο Τσίπρας είναι 70% Σαμαρικός και γιατί δεν είναι στο εναπομείναν… 30%...!!!
    ********
    Αυτή είναι η ωμή αλήθεια την οποίαν οι «αριστερο-χολερικοί» δημοσιογράφοι, αποκρύπτουν από τον αποχαυνωμένο πλην υπερήφανο λαό μας πού προς το παρόν απολαμβάνει και χορταίνει το στομάχι του με υπερηφάνεια, και δεν υποψιάζεται το ύψος του λογαριασμού πού έρχεται ταχύτατα και πού ο ίδιος –όπως πάντα-, στο τέλος θα πληρώσει…!!!
    ********
    Θα ονομασθεί βέβαια κατά Λένιν ως:
    ********
    «Ηθική φτώχεια και λιτότητα»…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ