Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ "CAPPOTΤ@" ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ...

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ "ΠΑΚΗΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!! 


Kαπότα η (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ : ιταλ. λ. cappotta = επανωφόρι]

  1. η κάπα με κουκούλα
  2. είδος μικρού γυναικείου καπέλου
  3. το προφυλαχτικό

LivePedia.gr

16 σχόλια:

  1. Ο Σαμαράς είναι ένοχος για αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και εσχάτη προδοσία ???
    Αν ναι , γιατί δεν έχει διαταχθεί ακόμη η σύλληψή ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ , ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ .

      Διαγραφή
  2. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Πλησιάζει Kαθαρή Δευτέρα

    Απλώς να υπενθυμίσω μια μαύρη επέτειο-σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.
    Το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο έγινε Καθαρή Δευτέρα.
    Εγινε πριν από δύο χρόνια στις ...15 Μαρτίου (ήταν τότε Καθαρή Δευτέρα), οι τράπεζες ήταν τρεις ημέρες κλειστές λόγω Σαββατοκύριακου και αργίας και οι Κύπριοι ξύπνησαν το πρωί και έμαθαν ότι «κουρεύονται» οι καταθέσεις τους με απόφαση του Eurogroup.

    Είχε προηγηθεί συνεδρίαση της ΕΚΤ. Οι στρόφιγγες της χρηματοδότησης έκλεισαν και στα ΑΤΜ των τραπεζών σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές με ανώτατο όριο ανάληψης τα 150 ευρώ την ημέρα.
    Περιττό να σας περιγράψω τι έγινε με τα ράφια των σουπερμάρκετ. Σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου λέει ότι η χώρα θα εξέλθει του Μνημονίου στο τέλος του 2015.
    Στο μεταξύ την ανάγκη να επιβληθούν περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, αναφέρει σε άρθρο του στους FT, ο Hans-Werner Sinn, πρόεδρος του ινστιτούτου Ifo. Όπως επισημαίνει, στην Ελλάδα σήμερα, όπως και στην Κύπρο πριν από τρία χρόνια, οι καταθέτες αποσύρουν τα λεφτά τους και σπεύδουν να τα μεταφέρουν αλλού στην ευρωζώνη.

    Ο Sinn αναφέρει ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο ακραία στην Ελλάδα τώρα όσο ήταν στην Κύπρο, αλλά οδηγείται προς εκεί. Η ΕΚΤ έχει χορηγήσει πίστωση μέχρι 65 δισ. ευρώ μέσω του ELA στην ελληνική κεντρική τράπεζα.

    Αν και η ΕΚΤ υποστηρίζει πως η ΤτΕ είναι υπεύθυνη για την αποπληρωμή, το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο από τους πόρους που πρέπει να αντλήσει για να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της εάν οι ελληνικές τράπεζες δεν μπορούν να το πράξουν. «Για αυτό η βοήθεια προς τις τράπεζες της χώρας έπρεπε να έχει όριο τα 45 δισ. ευρώ. Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να επιβάλει capital controls για να σταματήσει τη φυγή κεφαλαίων. Το κυπριακό παράδειγμα δεν πρέπει να επαναληφθεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Ελληνόφωνο 11.55 ένα έχω να πω :
      ξύσε @ρχίδια ...

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
  3. ΤΑ DOBERMAN ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ?
    ΑΝΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ .
    ΓΙΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο πράγμα το μνημόνιο και άλλο η δανειακή σύμβαση η νέα εξυπνάδα Βαρουφάκη προς Ευρωπαίους
    Εκεί που νομίζαμε ότι στην κυβέρνηση δεν είναι στα συγκαλά τους, κάνουν την κωλοτούμπα και δεν θα διαλυθεί η χώρα, φαίνεται ότι πέσαμε έξω. Η απόφαση για κατάθεση αιτήματος παράτασης δεν αφορά το Μνημόνιο αλλά τη δανειακή σύμβαση, διαμηνύει το Μαξίμου.
    Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Αθήνα ζητά εξάμηνη παράταση, να συνεχίσουν οι Ευρωπαίοι να μας δίνουν λεφτά αλλά να μην συνδέεται η παράταση με τα μέτρα που προβλεπόταν από το Μνημόνιο.

    Πρόκειται για μια καθαρή κίνηση τακτικής, ένας ελιγμός της ελληνικής κυβέρνησης ο οποίος όμως, αν αναλύσουμε καλά τις προθέσεις των δανειστών, δε θα γίνει αποδεκτή.

    Μένει φυσικά να δούμε τι θα περιλαμβάνει η επιστολή του Βαρουφάκη, όμως, αυτά που διαρρέονται δεν είναι καθόλου ευχάριστα και σίγουρα δεν οδηγούν σε άρση του αδιεξόδου.

    Μάλλον θα την χαρακτήριζε κανείς «εξυπνακισμούς» του μέγα οικονομολόγου Βαρουφάκη και μια προσπάθεια να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα ή στο γήπεδο των δανειστών.

    Το κείμενο Ντάισελμπλουμ ήταν σαφές. Παράταση του Μνημονίου με ότι αυτό προβλέπει. Μακάρι να γίνει δεκτή μια συμφωνία που δεν θα περιλαμβάνει μέτρα, όμως, το μάτι των Ευρωπαίων γυαλίζει επικίνδυνα. Και ίσως να θελήσουν να ταπεινώσουν την Ελλάδα ή μάλλον την ελληνική κυβέρνηση. Οι ειρωνείες του Σόιμπλε για τον Βαρουφάκη δείχνουν ότι η γερμανική πλευρά, που έχει μαζί της και τις 18 άλλες χώρες, θα παραμείνει άκαμπτη μέχρι το τέλος.

    Πώς θα υποχωρήσουν άραγε σε ένα κείμενο που θα προβλέπει παράταση της σύμβασης μέχρι τον Αύγουστο με μόνο όρο να παγώσει για το διάστημα αυτό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που έχει δημοσιονομικό κόστος; Οι Ευρωπαίοι ζητούν να πάρουμε και μέτρα. Τα αποδέχεται αυτά η ελληνική κυβέρνηση; Αν όχι τότε είμαστε και πάλι προ αδιεξόδου.

    Είναι σίγουρο, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ότι η ΕΚΤ δεν θα κάνει την Τετάρτη κίνηση να κλείσει τις στρόφιγγες προς τις ελληνικές τράπεζες. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε «αιτία πολέμου» σε μια χρονική στιγμή που η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη. Ίσως να το κάνει σε 15 ημέρες από τώρα όταν δε θα υπάρχει και πρόγραμμα αφού θα έχει λήξει στις 28 Φεβρουαρίου.

    Χωρίς να μπορούμε να προδικάσουμε τις προθέσεις των δανειστών και της Αθήνας, φαίνεται ότι η αγωνία θα παραταθεί και ίσως όχι μόνο μέχρι την Παρασκευή. Πιθανότατα να τραβήξει η υπόθεση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Να λήξει δηλαδή το πρόγραμμα που υπάρχει τώρα και να πάει η κυβέρνηση σε νέα συμφωνία για νέο πρόγραμμα που δεν θα το ονομάζει Μνημόνιο αλλά κάτι άλλο. Έτσι θα μπορεί να πουλάει στο εσωτερικό της χώρας ότι άντεξε και δεν αποδέχθηκε παράταση του Μνημονίου κι ότι πήγε σε νέα συμφωνία με καλύτερους όρους. Αυτό μένει να αποδειχθεί από τη ζωή. Όπως δείχνουν πάντως οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας τσακίσουν και τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με το που ακούνε για Βαρουφάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πάκης για πρόεδρος !!!

    Δηλαδη γιατί οχι και ο Σαμαρας ?

    Αυτό τωρα θα θεωρηθεί κωλοτούμπα ή ευελιξία ?

    Εκείνο το οπωσδήποτε αντιμνημονιακός για πρόεδρος τι έγινε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ συντηρητικά μας την βγαίνει ο Αλέξης, ο Παυλόπουλος για Πρόεδρος, απορίας άξιο είναι το πως θα ταιριάζει απ΄εδώ κι εις το εξής το " πρώτη φορά αριστερά ", Πρόεδρος από την ΝΔ, Υπουργός ' Αμυνας επίσης προερχόμενος από την ΝΔ, Τέρενς Κουίκ κλπ. Εχουμε μπερδευτεί εντελώς, η ΝΔ από την άλλη όπου εύρισκε ορφανό Πασόκο κοίταζε να τον τακτοποιήσει μην τυχόν και μείνει αμανάτι. Τέλος πάντων η ΝΔ θα τον ψηφίσει τον Παυλόπουλο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γλιτώσαμε τη Ντόρα,λίγο τό 'χεις ιακχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!

    Σας μεταφέρω αυτούσιο τον διαλογο δύο κεντροαριστερών από το FB. Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω τα ονόματά τους..τα συμπεράσματα δικά σας....""...ποσο αληθεια βασανιστηκαν για να προτεινουν τον Προκοπη;
    ποια λογικη και ποια σκοπιμοτητα πρυτανεψε στα υψηλα κλιμακια;
    τοσο Καραμανλοϋποταγμενοι πια.. (και νομιζα οτι ειναι αποκλειστικο προνομιο των Σερράων)
    πως δωσανε αφεση αμαρτιων στον αρχιτεκτονα της καταστροφικης πενταετιας Καραμανλη;
    που ειναι το καινουργιο και το ανατρεπτικο που θα σηματοδοτουσε την αλλαγη;
    απο την Καισαριανη στον Πακη;
    αχωνευτο ορεκτικο...

    .... αν προσπαθούμε να διασκεδάσουμε τις επιλογές των νέων δε σημαίνει ότι είμαστε στα κάγκελα. Σκέψου μόνο ότι πήγε σε εκλογές για να βγάλει τον Παυλόπουλο! Ας ψήφιζε το Δήμα! Επίσης, εντοπίζω το θέμα στη σύγκρουσης με τον εαυτό του πάντα..., όπως σου είπα και προχθές.. Επικοινωνιακά, όμως, καλά κρατεί. Κάποια στιγμή, όμως, πρέπει να διαλέξει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μετά τις εκλογές ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ η «ξυνή» με τον «πορφυρογέννητο»

    Το παρασκήνιο της εκλογής της στο παρά 5'



    Ο ΙΑΚΧΟΣ με τον παραπάνω τίτλο είχε προεκλογικά προειδοποιήσει τους αναγνώστες του ότι το παιχνίδι τςη κόντρας τους ήταν «σικέ» εξαρχής.

    Η σκηνή από τη γενέτειρα 15 μέρες πριν τις κάλπες: έχουν μαζευτεί όλοι οι στενοί συνεργάτες του «πορφυρογέννητου», παρουσία του Αχιλλέα.

    Όλοι τους, μαζί και ο δημοσκόπος του «πορφυρογέννητου», καταθέτουν την σταθερή 2η θέση της «ξινής», μαζί με μία παράλληλη αυξητική τάση του «βουτυράτου». της Συνεταιριστικής.

    Το σχέδιο είναι έτοιμο: Ανταλλαγή ψήφων στη Τζουμαγιά και στη γενέτειρα, ενώ 100 «καραμανλοφύλακες» σε όλο το νομό, θα περιμένουν το «σύνθημα». να «περάσουν» με το δεύτερο σταυρό στα χωριά τους τον «βουτυράτο».

    «Προξενητής» της επαφής με τον «βουτυράτο» ο «Χορταρέας», μέσω του Γιάννη Πατσάκα. Ο «βουτυράτος» δέχεται, αλλά ο «πορφυρογέννητος» για άγνωστους λόγους αφοπλίζει.

    Ο «Χορταρέας» αρχίζει και την διαφημίζει ως της «όμορφη βοσκοπούλα», ενώ στο προσωπικό του blog στις 15-1-2015 (http://sernestoras.com/2015/01/15/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5/) γράφει προς τον Αθανάσιο, ότι γνωρίζει από Αρχαία και Νομική, αλλά από πολιτική «στα βαθιά» έχει μεσάνυχτα.

    Την ημέρα της ορκωμοσίας και των δύο βουλευτών, ο σβουνιάς αγκαλιάζει την «ξυνή» μέσα στη Βουλή και εσεις χαχόλια Σερραίοι, νομίζεται ότι επιλέξατε τους ικανότερους.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας λοιπόν η επιλογή του Παυλόπουλου. Κάποιος από το χώρο της ΝΔ έπρεπε να είναι ντε και καλά. Έτσι έκριναν οι πολιτικοί εγκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Δύσκολο να το καταλάβω. Για μένα πρόεδρος δημοκρατίας , έτσι όπως είναι αποστερημένος από κάθε εξουσία, θα έπρεπε να είναι ένας άνθρωπος με ήθος. Υπόδειγμα ανθρώπου.
    Μέσα στη κρίση αξιών, σημασιών, νοημάτων, ιδεολογιών και οραμάτων ας έχουμε τουλάχιστον ένα πρόεδρο που με το λόγο του και την όλη συμπεριφορά του θα ήταν αντίβαρο στη γενική σήψη που μας περιβάλει. Ο Παυλόπουλος φορτωμένος με πλήθος πολιτικών αμαρτημάτων δεν μπορεί, και να θέλει, να επιτελέσει ένα τέτοιο ρόλο. Μετά τον χειρότερο πρόεδρο δημοκρατίας, τον Παπούλια, αντί για αναβάθμιση ο ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε στα ίδια επίπεδα. Κρίμα.
    ΥΓ: Ο καλύτερος λοιπόν από το χώρο της δεξιάς ήταν ο Παυλόπουλος; Φαίνεται πως ναι. Είναι τραγικό ένα τόσο μεγάλο κόμμα να μη διαθέτει στις τάξεις του ανθρώπους κύρους και ήθους. Ποιοι μας κυβερνούσαν...
    Ολύμπιος Δαφέρμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΛΛΥΡΙΔΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

    Είναι ζήτημα χρόνιου η διχοτόμηση και διάλυση των Σκοπίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο ως προς το Σκοπιανικό Θέμα, όσο και προς την ενίσχυση του Αλβανικού Αλυτρωτισμού στα Βαλκάνια, που περιλαμβάνει και τη Νότιο Ελληνική μας Ήπειρο...

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας http://on.fb.me/17rIrAt

    Κύριε ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλε, Hello!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑΣ !!!!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ , ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ????? ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ , ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ , ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ??? ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ????

    ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ??? ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ΣΤΟ ΞΑΜΟΛΥΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ , ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ , ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ , ΣΤΗΝ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ , ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΣΤΗΝ ΑΟΖ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ?????

    ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: Αντί να γλύφεις του Χατζηνικολάου, έλα να γλύψεις τον δικό μου είναι πιο ωραίος


    Σοβαρό φραστικό επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τις άρσεις ασυλίας μεταξύ του πρόεδρου της Βουλής που καθόταν στα ορεινά και του Προκόπη Παυλόπουλου που βρισκόταν δυο έδρανα πιο μακριά.

    Ο κ. Μεϊμαράκης που είχε ακούσει όσα είπε το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ στον Real FM και το Νικο Χατζηνικολαου τον οποίο και υπερασπίστηκε για το «Καρούζος Gate», του φώναξε: «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος.»

    Σύμφωνα μάλιστα με βουλευτές που ήταν στα διπλανά έδρανα το μάθημα «γαλλικών» του κ. Μεϊμαράκη στον κ. Παυλόπουλο άφησε άφωνο τον βουλευτή.

    Να σημειωθεί πως όταν η φράση δημοσιεύθηκε και ξέσπασε σάλος ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Εγώ δεν άκουσα τίποτε, ο Προκόπης είναι φίλος μου».

    Η light εκδοχή Παυλόπουλου

    Μόλις άρχισε στη βουλή να κυκλοφορεί ο διάλογος Μειμαράκη Παυλόπουλου ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να φτάσει στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και να δώσει τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο

    MEΪΜΑΡΑΚΗΣ: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί και έγλειφες τον Χατζηνικολάου;

    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;

    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;

    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κατάλαβες;

    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ:Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου

    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου , άρα δεν με αφορά

    Φωτογραφία: Eurokinissi


    iefimerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ..νά τόν χαίρεστε τό μπεκρούλιακα μπάνκς μπάνυ β@ωμιορωμιοί τό κουρκουλούκι σας ...νά χαίρεστε τόν μεθύστακα τής 6ης Δεκαμβρίου 2008 όταν μεθυσμένο τόν σήκωσαν οι σφογκοκολάριοι σας νεοδεινώνκράτες τού σερραδιτάν από τό "κομπολόϊ" όπου μιλούσε, καί τόν μετέφεραν άρον - άρον στό μπουρδέλο τών αθηνών γιά νά σβύση τίς φωτιές τών ροπαλοφόρων, κουκουλοφόρων καί "άλλων" συριζαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ