Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ


 "ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ...


Αποφασισμένος να στείλει τους υπευθύνους των σκανδάλων με τους εξοπλισμούς στη φυλακή, εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο tvkosmos
«Θα τους λιώσω!!! Δεν θα κάνω πίσω, όσο ψηλά κι αν φτάνουν οι ευθύνες». Με αυτή τη φράση ο Πάνος Καμμένος έδωσε το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης για όσους τόλμησαν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι και να καταχραστούν μέσω των εξοπλισμών, δημόσιο χρήμα!

«Εδώ μιλάμε για ληστεία μετά φόνου» είπε ο υπουργός και άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν και ευθύνες πολιτικών προσώπων που ψήφισαν αυτές τις συμβάσεις. 




  Στο ξεκίνημα της συνέντευξής του ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε πως όταν πήγε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ζήτησε να δει αν υπάρχει υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων στο υπουργείο και διαπίστωσε ότι ενώ υπήρχε σχετικός νόμος, τέτοια υπηρεσία δεν είχε συσταθεί ποτέ!

«Συστησα την υπηρεσία εντός 10 λεπτών και τους είπα: πάρτε τα κλειδιά του γραφείου μου και ψάξτε το γραφείο μου. Έχετε δικαίωμα να ψάχνεται το γραφείο μου, εμένα, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, μέχρι και τον τελευταίο στρατιώτη».

Μάλιστα απευθυνόμενος στα στελέχη της υπηρεσίας τους είπε: «Πάρτε τα κλειδιά του γραφείου μου και ανοίξτε όλα τα συρτάρια μου. Θα ελέγχετε τους πάντες. Απο εμένα, μέχρι τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη. Η αποστολή σας θα προστατευθεί με κάθε μέσο, κι εσείς πρέπει να προστατέψετε την περιουσία των Ελλήνων πολιτών και των παιδιών μας...».

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για τα ελικόπτερα NH-90 είναι συγκλονιστικές. 
«Όταν πήγα στο υπουργείο μου φέρανε να υπογράψω κάτι πληρωμές 180 εκατομμυρίων ευρώ και 70 εκατομμύρια για σέρβις. Δεν υπέγραψε τίποτα. Τι να υπογράψω όταν από τα 11 ελικόπτερα που παραλάβαμε πετάνε μόνο τα δυο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος που αποκάλυψε ότι «βρήκε» μίζα 41 εκατομμυρίων η οποία δεν πληρώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά από το Οικονομικών μέσω swap..».

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος τόνισε ότι είναι «εξοργιστικό να έχουν δωθεί 110 εκατομμύρια ευρώ για αυτά τα ελικόπτερα την ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται στα όρια της φτώχειας και τα παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα». 

Ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το ελικόπτερο με το οποίο μετακινήθηκε ο ίδιος στα ίμια και στην Κρήτη το οποίο έκανε να προσγειωθεί 22 λεπτά διότι έλειπε ένα εξάρτημα από την κεραία το οποίο κόστιζε 10 εκατομμύρια ευρώ!!!

Στο ερώτημα αν αυτά τα γνώριζαν οι προκάτοχοί του ο κ. Καμμένος άφησε αιχμές λεγοντας πως είναι αδύνατον να υπογράφεις χωρίς να γνωρίζεις τι ακριβώς συμβαίνει. 

Συγκεκριμένα για τα ελικόπτερα ο κ. Καμμένος έδωσε τις παρακάτω πληροφορίες:
-Δεν βρήκε εγγυητικές επιστολές από την πλευρά των εταιρειών που πούλησαν στην Ελλάδα αυτά τα ελικόπτερα.
-240 εκατομμύρια ευρώ πληρώθηκαν χωρίς να υπάρχουν τιμολόγια.
-Η σύμβαση για το κόστος όλων των ελικοπτέρων έγραφε ως ποσό τα 690 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν έκανε τις επιμέρους προσθέσεις το ποσό αυτό δεν ξεπερνούσε τα 649 εκατομμύρια.

Για τα υποβρύχια δεν απέκλεισε το θέμα των τεχνικών προβλημάτων τους να "έκλεισε πολιτικά". Δηλαδή να δεχτήκαμε την παραλαβή με ανταλλάγμα "λίγο παραπάνω ΕΣΠΑ", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα για τις ευθύνες που υπάρχουν ότι ''ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι μέσα για τροχαία παράβαση σε σχέση με όσα έχουν κάνει άλλοι''.

28 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ .
    ΓΙΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Κυβέρνηση στα πρόθυρα διάλυσης

    Επίθεση Αυγής κατά Καμμένου

    Σκληρή επίθεση κατά του συγκυβερνήτη και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, εξαπολύει η εφημερίδα Αυγή, με αφορμή τις δηλώσεις του για τους μετανάστες.

    Μέσω του Θανάση Καρτερού, η εφημερίδα κατηγορεί τον Π. Καμμένο για δηλητηριώδεις και προκλητικές δηλώσεις.

    «Πρώτον, οι μετανάστες δεν είναι τετράποδα να τα φορτώσουμε στα φορτηγά και να τα στείλουμε στην Καγκελαρία. Δεύτερον, οι πάντες ξέρουν ότι η σημερινή κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο», γράφει ο Θ. Καρτερός.

    Βέβαια για να διατηρήσει τις ισορροπίες, η επίθεση στρέφεται και προς όλους τους Γερμανούς. Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλδημοκράτες, Δημοκράτες, Ευρωπαϊστές, Αντιευρωπαϊστές.

    «Από επίσημα και ανεπίσημα γερμανικά χείλη έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια όσα σέρνει η σκούπα. Τεμπέληδες, κλέφτες, διεφθαρμένοι, ανίκανοι. Μπροστά σε τέτοια συμπεριφορά, η δήλωση του Καμμένου είναι πταίσμα. Την άρπαξαν και την περιφέρουν δήθεν οργισμένοι! Μπούρδες δηλαδή 100 φορές πιο άδικες και ηλίθιες από αυτές που τις προκάλεσε. Και 1000 φορές πιο δηλητηριώδεις.»

    Σε δεύτερο επίπεδο ο αρθρογράφος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κατσάκος με άρθρο του διερωτάται: «είναι οι μετανάστες σκουπίδια; Είναι μοχλός πίεσης; Είναι όπλο στη φαρέτρα κάποιων υπουργών ή απλώς ένα κακό που πέρασε μια νύχτα τα σύνορά μας;» και κλείνει σημειώνοντας επικριτικά και με νόημα «Αν δεν κάνετε πίσω, θα απελευθερώσουμε τον ιό στις πόλεις σας. Έτσι θα το παλέψουμε; Αν είναι έτσι, να τους απειλήσουμε πως θα τους στείλουμε και τον Ουαλίντ Τάλεμπ, να γλιτώσουμε και τα δικαστήρια.»

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η δήλωση του Πάνου Καμμένου εξόργισε τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως λένε κυβερνητικές πηγές είναι σε πλήρη διάσταση, με την πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στο θέμα της μετανάστευσης.

    Σε κάθε περίπτωση αν προσθέσεις και τις καθημερινές επιθέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας τότε απλά μπαίνεις στο εξής ερώτημα: Πώς να διαπραγματευτεί μια κυβέρνηση με τους δανειστές, όταν δε μπορεί να διαπραγματευτεί με τον εαυτό της;
    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓαΜ@ΕΙ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ" ... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΚΟΤΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΟΤΖΙΑΣ Ιακχε , όχι ΓΚΟΤΣΙΑΣ

      Διαγραφή
    3. Που ζεις ρε μπαγλαμά ? Σε άλλη χώρα μάλλον !!!
      Οι άνω των 45 χρονών Έλληνες σύνταξη με πρωθυπουργό τον Τσίπρα θα πάρουν !!!

      Διαγραφή
  3. Σε επιπεδο ομως ψυχιατρικης οι γιατροι σηκωσαν τα χερια για τον ψεΚα(σ)μενο. Ο ανθρωπος των 0 ενσημων , των σκαφων και των απερισκεπτων δηλωσεων πρεπει να παει σπιτι του . ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την σύσταση της διακομματικής επιτροπής για τις Γερμανικές αποζημίωσεις γιατί απουσίαζε ο Σαμαράς ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του απαγόρευσε η πρεσβεία να πάει στη Βουλή ...
      Μόνο από εκεί παίρνει εντολές !

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΥΤΕ ΚΛΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ .

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΙΑΚΧΕ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΑ 25 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ELIDA?

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 28 ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΓΙΑ ΔΕΣΤΟ ΛΙΓΟ ΜΗ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    ΜΠΑΡΟΥΦΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπαρούφιος αναφέρεται στον ίδιο που ήταν τότε στο ίδιο κόμμα με κάποιον που μας φόρτωσε 15 χρόνια το ΠΑΣΟΚ στο σβέρκο μας .
      Και επειδή το αγάπησε πολύ το ΠΣΣΟΚ μετά κυβέρνησε μαζί του για την καταστροφή της χώρας .

      Διαγραφή
  6. Ποιος θα φορτωθεί τον μουντζούρη της χρεοκοπίας;

    Πώς ο Τσίπρας θα γίνει ο πρώτος πρωθυπουργός της δραχμής χωρίς να πέσει η κυβέρνηση;
    Τους πήραμε χαμπάρι, δεν μας ξεγελάνε πια, αλλά το θέμα είναι να μην ξεγελαστεί ο ελληνικός λαός και να τους πετάξει με τις κλωτσιές έξω από την κυβέρνηση. Διότι η χρεοκοπία είναι χρεοκοπία ηλίθιοι και οι συνέπειες δραματικές. Δεν είναι ώρα για παιχνίδια που μόνο σκοπό έχουν να κρατηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και να μη χρεωθεί το μεγαλύτερο Βατερλό της σύγχρονης Ελλάδας. Αντί να κοιτάξουν πώς θα αποφευχθεί ένα πιστωτικό γεγονός, οδηγούν τη χώρα προς τα εκεί. Κι ο κόσμος κοιτάζει σα χαζός. Δυστυχώς μας… ψεκάζουν και ανεχόμαστε να βλέπουμε την πατρίδα να διαλύεται και οι απίθανοι ερασιτέχνες να παίζουν παιχνίδια τακτικής.
    o αεροψεκασμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον 7.31 ένα έχω να του πω :
      ξύσε @ρχίδια ...

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
    2. 7.31 ξυπνααααα
      Οι εκλογές τελείωσαν

      Διαγραφή
  7. Οκ αγαπούλες του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε επιτέλους το σπίτι της ΤΡΟΙΚΑ στην Αθήνα!
    Ντάξει ρε Αλέξη, είπαμε να μην πάνε οι τροικανοί στα υπουργεία, αλλά να τους
    πληρώνουμε και τις σουίτες για να ανταλλάσετε μόνο μερικά …mail, πολύ δεν πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΚ: Έρχεται η νέα δραχμή από την πίσω …παράλληλη πόρτα τον Ιούλιο;
    Και δεν τα γράφουμε εμείς οι άθλιοι …δεξιοί, αλλά αυτό το προτείνει σοβαρός άνθρωπος!Νομπελίστας Οικονομολόγος! Όπως …Βαρουφάκης ένα πράμα!
    Χαρακτηριστικά, ο Χριστόφορος Πισσαρίδης μιλώντας την
    Πέμπτη στην ελληνική δημόσια τηλεόραση χαρακτήρισε ως λύση ανάγκης την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος, λέγοντας πως θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην περίπτωση που το Δημόσιο επιδείξει αδυναμία να πληρώσει το σύνολο μισθών και συντάξεων.
    Όπως είπε, θα μπορούσε το κράτος να αποπληρώσει τις εσωτερικές του υποχρεώσεις υπό την μορφή διαπραγματεύσιμων σε συγκεκριμένη αγορά ομολόγων, κάτι που θα αποτελούσε την αρχή ενός νομίσματος.
    Πολλοί οικονομολόγοι την τελευταία τριετία με αφορμή τα σενάρια Grexit έχουν διατυπώσει την άποψη πως η εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος θα ήταν μια σωτήρια λύση για την ελληνική οικονομία, καθώς θα διασφάλιζε τη βιωσιμότητα των τοπικών οικονομιών και θα έλυνε τοπικά το πρόβλημα της ανεργίας.

    Να επισημάνω εδώ, ότι η Κούβα έχει δύο παράλληλα νομίσματα….
    Ποιος στη χάρη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ώρε´ Ιακχε τι θα γίνει με τον ψυχάκια ; Θα συνεχίσει για πολύ να μας σπάει τα αρχίδια μας με την αναπαραγωγή των σχολίων της Γερμανικής πρεσβείας ;
    Βρίσκεται σε παράκρουση , να τον κόψεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω την αίσθηση ότι ο Τσίπρας εφαρμόζει κατά γράμμα τα διδάγματα του πολιτικού που μιμείται ασύστολα.
    1. Οι βάσεις φεύγουν/μνημόνιο τέλος.
    2. Αρπαγή των αποθεματικών ΙΚΑ , 1984/αρπαγή αποθεματικών όλων των ταμείων , 2015.
    3. Συγκέντρωση αναλωσίμων γύρω του που θα απολύονται για να φορτωθούν τις αποτυχίες τότε/ Βαρουφάκης, Φλαμπουράρης, Κατρούγκαλος κλπ, τώρα. .
    4. Υποδαύλιση του αντιαμερικανισμού/του αντιγερμανισμού , επειδή ο καλός λαϊκιστής γνωρίζει ότι ο Λαός χρειάζεται εξωτερικό εχθρό για να καταπίνει αμάσητες τις κορόνες της προπαγάνδας.
    Αναρωτιέμαι αν η μη πληρωμή μισθών της κας Παναρίτου θα αποτελέσει την θρυαλλίδα για το νέο Κούγκι.
    bill gold

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.14 ένα έχω να σου πω :
      ξύσε @ρχίδια ...

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
  11. 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
    Νέες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών από τη λίμνη Κόμο της Ιταλίας
    «Έως τις 20 Απριλίου θα υπάρχει συμφωνία με τους δανειστές»
    «Εάν χρειαστεί θα πάρουμε πίσω κάποιες προεκλογικές εξαγγελίες»
    ΝΔ για τις δηλώσεις Βαρουφάκη: Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...
    Συγκροτείται ειδική ομάδα από Τσίπρα - Γιούνκερ για την Ελλάδα
    Νέα προειδοποίηση Μοσκοβισί: Το Grexit θα είναι η αρχή του τέλους
    Καμμένος: Αν έχουμε Grexit θα ακολουθήσουν Ισπανία και Ιταλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 15μελές ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !!!
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .
    ΜΟΝΟ ΣΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .ΑΥΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΕΣΧΟΣ ΝΑ ΓΑΙΛΑΝΕ ΓΗΑ ΤΙΝ ΚΗΛΙΑ ΣΟΥ! Σουλτς: Ούτε ελέφαντας να'ταν ο Κα(η)μμένος
    Τον Πάνο Καμμένο βάζει στο στόχαστρό του ο Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.

    Ένα απόσπασμα της συνέντευξης δόθηκε στην δημοσιότητα το Σάββατο, στο οποίο ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάνει λόγο για «λάθος» του Αλέξη Τσίπρα να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ.

    Ο κ. Σουλτς καλεί μάλιστα τον Έλληνα Πρωθυπουργό να απαλλαγεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». «Θεωρώ πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος» υπογραμμίζει ο κ. Σουλτς και προσθέτει αναφερόμενος προσωπικά στον Πάνο Καμμένο:

    «Ακόμα και ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον κ. Καμμένο».

    Ο Μάρτιν Σουλτς ουσιαστικά… απάντησε στις δηλώσεις Καμμένου στην Bild, στις οποίες επιτέθηκε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    Μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε πως «οι Έλληνες θυμούνται πολύ καλά ότι ο κ. Σόιμπλε έπρεπε να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματός του γιατί ήταν αναμεμιγμένος σε υπόθεση δωροδοκίας. Αλλά παραμένει υπουργός Οικονομικών! Και όσον αφορά στη διαφθορά, είναι σαν το τανγκό: Θέλει δύο!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ! Καμμένος στην Bild: Ο Σόιμπλε μας κάνει ψυχολογικό πόλεμο και δηλητηριάζει τις σχέσεις μας
    ΈΝΑ ΚΑΡΟ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Άμα το άτομο λέει ότι ο Σόιμπλε παραιτήθηκε λόγω "δωροδοκίας" τι να ασχοληθείς μαζί του...

    Ο Σόιμπλε κάνει κάθε μέρα νέες δηλώσεις κατά της χώρας μας και δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών - Να μην κάνει πλακα με εμάς - Τι λέει για την επιστροφή στη δραχμή - «Οι πιλότοι μου στα μαχητικά παίρνουν 1200 ευρώ» - Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο διάσωσης αλλά «κούρεμα σαν αυτό που πήρε η Γερμανία το 1953»

    Την εκτίμηση ότι εάν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν η Ισπανία, η Ιταλία και η Γερμανία, διατυπώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild.
    Στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας η συνέντευξη του κ. Καμμένου είναι πρώτο θέμα.
    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισημαίνει ότι «η γερμανική κυβέρνηση μας κυνηγάει και κάποιοι θέλουν να μας διώξουν από την Ευρωζώνη».

    «Εννοείτε τον κ. Σόιμπλε;» ρωτά η Bild και απαντά ο κ. Καμμένος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε μέρα κάνει δηλώσεις κατά της Ελλάδας. Είναι σαν να κάνει ψυχολογικό πόλεμο και δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών» τονίζει ο κ. Καμμένος και συνεχίζει: «Δεν με πειράζει που ο κ. Σόιμπλε δεν συμπαθεί εμένα ή τον κ. Βαρουφάκη. Αλλά εκλεγήκαμε από τον ελληνικό λαό και στηριζόμαστε από αυτόν. Αυτό σημαίνει η δημοκρατία και πρέπει να γίνει σεβαστό».

    «Ο κ. Σόιμπλε δεν πρέπει να κάνει πλάκα με εμάς» υπογραμμίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και προσθέτει: «Οι Ελληνες θυμούνται πολύ καλά ότι ο κ. Σόιμπλε έπρεπε να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματός του γιατί ήταν αναμεμιγμένος σε υπόθεση δωροδοκίας. Αλλά παραμένει υπουργός Οικονομικών! Και όσον αφορά στη διαφθορά, είναι σαν το τανγκό: Θέλει δύο!».

    «Γιατί η γερμανική κυβέρνηση προστατεύει διευθυντές της Siemens που εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς;» διερωτάται ο κ. Καμμένος και συνεχίζει: «Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γερμανικών εταιρειών που εμπλέκονται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά επικρατεί σιωπή. Αν ζητήσουμε βοήθεια σε αυτό δεν θα πάρουμε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς 1.05
    Εσυ εκπροσωπείς τα σκατά και εμείς τη κολώνια ρε γύφτο.
    Άντε ζώον να βοσκήσεις κανένα πρόβατο.
    πινοκιο ο αυθεντικος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο PINOKIO ποτέ δεν θα έγραφε αυτές τις π@π@ριές !

      RINOKIO

      Διαγραφή
  17. Σας ψεκάζουν όχι μας ψεκάζουν .
    Μην τα μπερδεύεις .

    Μανωλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ