Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΝΑΖΙΑ...ΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ , ΩΡΕ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ ;


  ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!
 ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
  o iakxos: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ





«Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους θα λειτουργεί με υποεπιτροπές που θα μελετούν το θέμα κατά περίοδο και ανά είδος του χρέους», ανέφερε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.


"ΦΙΔΙΑ ΖΩΝΟΥΝ..." ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΛΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2000 - 2014


Η απόφαση της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου να προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, την οποία δημοσιοποίησε χθες σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο Κοινοβούλιο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τον χώρο της αντιπολίτευσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα που η πρόεδρος της Βουλής βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλου θορύβου στην πολιτική σκηνή, ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι για επιλογές της συναντά βέλη κριτικής και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται η περίπτωση με την πρωτοβουλία της να θέσει ζήτημα εγκυρότητας του αποτελέσματος ονομαστικών ψηφοφοριών της Βουλής όταν σε αυτές δεν συμμετέχουν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρ. Αυγής, ενώ δεν περνούν ασχολίαστες και περιπτώσεις που αφορούν τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, με τον εκ των αντιπροέδρων Γ. Μπαλάφα να εκφράζει δυσφορία για τη διαδικασία διεξαγωγής συνεδρίασης επιτροπής της Βουλής στην οποία προήδρευε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Η συγκρότηση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους αποτελεί ελάχιστο χρέος προς την κοινωνία και την ευρωπαϊκή κοινότητα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη», σημείωσε χθες η κ. Κωνσταντοπούλου, για να συμπληρώσει λέγοντας ότι η επιτροπή «θα είναι εξωστρεφής, ανοιχτή στην κοινωνία» και θα λειτουργεί με υποεπιτροπές που θα μελετούν το θέμα «κατά περίοδο και ανά είδος του χρέους». Η πρώτη συνάντηση της εν λόγω επιτροπής, στην οποία κεντρικό ρόλο θα έχουν η κ. Σοφία Σακοράφα και ο Βέλγος ειδικός επιστήμονας κ. Ερίκ Τουσέν, θα γίνει στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα, ενώ υπάρχει προσδοκία πως κάποια πρώτα συμπεράσματα θα είναι δυνατόν να παρουσιαστούν σε διεθνές συνέδριο τον Ιούνιο.


2 σχόλια:

  1. ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ
    ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΦΑΣΗΣ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΑΝ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟΤΕ Η ΖΩΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλειφουν οι "Χαυγίτες" τα κατακάθια της κοινωνίας τα κομμούνια τους γυφτοτσιπροσυριζαίους με την ελπίδα ότι θα απαλλαγούν απο τη κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης πού τους έχωσε ο Σαμαράς,
    Στη ίδια γραμμή και απόγνωση με τον γραφικό Καρατζαφέρη.
    Όλα τα ηλίθια υποκείμενα ακριβώς την ίδια γραμμή ακολουθούν και με τα ίδια σκατά τρέφονται.
    Άλλωστε ακριβώς και την ίδια τύχη θα έχουν.
    Αυτά τα κατωτάτης υποστάθμης υποκείμενα δεν είναι γιά γέλια αξίζουν τον οίκτο και τη απέραντη λύπηση της κοινωνίας...
    Κρίμα για τη κατάντια τους και την απογνωσή τους πού μεταμορφώθηκαν σε απολογητές του πιό γελοίου κόμματος της κομμουνιστικής αριστεράς, των...γυφτοτσιπροσυριζαίων.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ