Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΩΡΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΣΤ@ΡΙΑ ;


"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ; ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ;"



ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ



Σκληρή απάντηση από τον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης στις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ, Κοστέλλο που έκαναν λόγο για μονομερείς ενέργειες αναφερόμενοι στην κατάθεση των νομοσχεδίων για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις.

«Θέλουν να πνίξουν τον λαό μας και τη χώρα μας; Εχουν σχέδιο μαζί με όσες αποφάσεις έχει πάρει η ΕΚΤ για πιστωτική ασφυξία, για εκβιασμό στην κυβέρνηση των Ελλήνων και των Ελληνίδων;» είπε χαρακτηριστικά με παρέμβασή του στη βουλή ο κ. Στρατούλης.

"ΠΡΟΒΑΤΑ" ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!
 


 Και σημείωσε: «Ολοι αυτοί που κάνουν αυτές τις δηλώσεις θα πρέπει να ξέρουν ότι η χώρα μας δεν είναι “μπανανία”, δεν είναι προτεκτοράτο, ότι η χώρα μας δεν είναι αποικία. Είναι μία ελεύθερη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη χώρα». Συνέχισε δε λέγοντας ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης: «Δεν ανεχόμαστε να μας κουνάνε το δάχτυλο».

15 σχόλια:

  1. Η μη καταβολή του επιδόματος ΟΑΕΔ και επιδόματος θέρμανσης υπάγεται στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για την ανθρωπιστική κρίση;
    Απατεώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήραν πίσω τον προληπτικό φόρο 26% που ανακοίνωσαν Βαλαβάνη-Σταθάκης
    Σε αλλαγές στο άρθρο για τον προληπτικό φόρο 26% στις επιχειρήσεις (άρθρο 21) προχωρά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσαν στην Βουλή, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

    Όπως τόνισαν πρόκειται για διορθώσεις κι όχι απόσυρση του άρθρου.

    Σύμφωνα με την κ. Βαλαβάνη θα συμπεριληφθεί η πρόβλεψη να παρέχεται η απευθείας απαλλαγή από την καταβολή φόρου σε περιπτώσεις που προκύπτει αυταπόδεικτα η νομιμότητα της συναλλαγής.

    «Στο άρθρο προβλέπεται υπουργική απόφαση με την οποία θα αντιμετωπιστεί ο έλεγχος που προβλέπεται όπως και τα στοιχεία με τα οποία θα αποδεικνύεται η νομιμότητα της συναλλαγής. Θα προβλεφθεί ότι στις υποθέσεις στις οποίες εκ των εγγράφων προκύπτει αυταπόδεικτα η νομιμότητα της συναλλαγής θα παρέχεται η δυνατότητα κατευθείαν απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής του φόρου», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Βαλαβάνη.

    «Αν αποδεικνύεται άμεσα ότι δεν... είσαι ελέφαντας δεν θα χρειάζεται να προκαταβάλεις φόρο», είπε η υπουργός και προσέθεσε ότι θα υπάρχουν αναλυτικά τα κριτήρια με τα οποία όσοι έχουν συνήθεις και όχι τριγωνικές συναλλαγές δεν θα χρειάζεται να προκαταβάλλουν τίποτα. Σε περιπτώσεις όπου στον φάκελο υπάρχουν «γκρίζες ζώνης» θα προκαταβάλλεται ο φόρος.

    Ο κ. Σταθάκης, από την πλευρά του δήλωσε ότι αλλάζει επίσης και το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα γίνεται η επιστροφή του φόρου, από 12 μήνες σε 3 μήνες.

    Το εν λόγω νομοσχέδιο έχει δεχτεί πλήθος αντιδράσεων από τον επιχειρηματικό κόσμο, με την αιτιολογία ότι το μέτρο θα προκαλέσει νέκρωση του εισαγωγικού εμπορίου.

    Κριτική έχει δεχτεί και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με πιο πρόσφατο τον βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος υποστήριξε ότι με αυτόν τον φόρο η κυβέρνηση "δημιουργεί νέα ουρά επιστροφής φόρου, ενώ ήδη χρωστούνται στις εταιρείες επιστροφές φόρου και ΦΠΑ. Ακόμα και αν κάνει κάποιος την αίτηση σε τρεις μήνες δεν θα τα πάρει τα λεφτά".
    AΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟ@ΤΑΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ! «Τι θα γινόταν αν...»

    Τι θα γινόταν αν...

    ...η προηγούμενη κυβέρνηση επανεκλεγόταν και:

    1. Ενώ έλεγε πως θα σκίσει τα μνημόνια το ίδιο βράδυ, ζητούσε τελικά 4μηνη παράταση του μνημονίου, βαφτίζοντάς το ‘Γέφυρα’.

    2. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της μείζονος συγκυβέρνησης, νουθετούσε ΜΜΕ και προειδοποιούσε να προσέχουν τι λένε (βλ. Φίλης)

    3. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος νουθετούσε ΜΜΕ για το πως θα πουν τις ειδήσεις (βλ. Σακελλαρίδης)

    4. Περιφερειακή σύμβουλος του κυβερνώντος κόμματος, έκανε αντίστοιχα σχόλια για ‘προοδευτικούς’ δημοσιογράφους:


    5. Ο Πρόεδρος της Βουλής μιλούσε για άκυρους νόμους επειδή δεν παρευρίσκονταν προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ (βλ. Κωνσταντοπούλου).


    6. Αν ο ΥΠΟΙΚ, είχε κάνει περισσότερες εμφανίσεις-συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, από ότι οι μέρες διακυβέρνησης (βλ. Βαρουφάκης).

    7. Αν ο ΥΠΟΙΚ, την Παρασκευή έλεγε σε συνέντευξη πως θα δουλέψει το οικονομικό επιτελείο το σαβ/κο & το Σάββατο εμφανιζόταν σε παπαράτσι φώτο με τη σύζυγο για διήμερο στην Αίγινα.

    8. Αν ο ΥΠΟΙΚ, μιλούσε για λιτό βίο και πήγαινε την ίδια μέρα να φάει σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Κολωνακίου.

    9. Αν ο ΥΠΟΙΚ, μιλούσε για λιτό βίο και έκανε φωτογράφηση celebrity σε κοσμοπολίτικο περιοδικό του εξωτερικού.

    10. Αν ο ΥΠΟΙΚ σε συνέντευξη τύπου, καλούσε σε ερωτήσεις μόνο τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους του υπουργείου & αποκαλούσε ανάγωγο δημοσιογράφο που ζήτησε το λόγο γιατί δεν μπορεί να θέσει ερωτήσεις.

    11. Αν ο ΥΠΟΙΚ δήλωνε σε ξένο μέσο, πως ο Έλληνας δε θέλει δουλειά ή χρήματα, παρά αξιοπρέπεια.

    12. Αν ο υπουργός επικρατείας μιλούσε για παράταση αποπληρωμής λες και μιλάει για τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας (βλ. Φλαμπουράρης).

    13. Αν ο υπουργός επικρατείας έλεγε πως θα πληρώσουμε τους εταίρους μας με ΑΕΡΑ.

    14. Αν ο ΥΠΟΙΚ δήλωνε πως είναι πολύ περήφανος για το βαθμό ασάφειας αυτών που λέει στους εταίρους και οδηγούσε τους εταίρους σε σκλήρυνση στάσης έναντι της χώρας.

    15. Αν ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλούσε για παράταση του μνημονίου από τη στιγμή που συνεχίζουν να ισχύουν οι νόμοι των προηγούμενων ετών (βλ. Μητρόπουλος).

    16. Αν ρωτούσαν τον ΥΠΟΙΚ τη γνώμη του για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ και εκείνος δίχως να γνωρίζει δήλωνε, πως «δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω, αν ισχύει έχω πρόβλημα».

    17. Αν ο ΥΠΕΘΑ δήλωνε πως δεν έχουν ανατιναχτεί ακόμα κάποια ΜΜΕ (βλ. Καμμένος).

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟ@ΤΑΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ! «Τι θα γινόταν αν...»

    18. Αν πάγωνε τις πληρωμές του επιδόματος θέρμανσης για το οποίο ξιφουλκούσε στο παρελθόν, για να πληρώσει άλλες υποχρεώσεις.

    19. Αν ο υπουργός επικρατείας δήλωνε πως οι Πολωνοί ήταν συνεργάτες των Ναζί στον Β’ΠΠ.

    20. Αν ο ΥΠΟΙΚ δήλωνε πως δεν έκανε κwλοδάχτυλο αναφερόμενος στο τι πρέπει να δείξουμε στους Γερμανούς, σε παλαιότερο βίντεο ομιλίας του στην Κροατία, αλλά πως ήταν προϊόν φωτομοντάζ. Μάλιστα μετά ανέβαζε κατ’ αυτόν, το σωστό βίντεο, που και πάλι τον δείχνει να το κάνει. Και στη συνέχεια δήλωνε πως τελικά δεν απευθυνόταν στους Γερμανούς.

    21. Αν το ΥπΕΞ έκανε επίσημο διάβημα για δήλωση του Γερμανού ΥΠΕΞ, η οποία τελικά ήταν απόρροια μεταφραστικού λάθους.

    22. Αν τα πρώτα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, ήταν αυξήσεις στη ΔΕΗ και επαναπρόσληψη απολυμένων ΕΡΤ.

    23. Αν ο ΥΠΑΙΘ δήλωνε πως η αριστεία είναι ρετσινιά και ήθελε να καταργήσει τα πρότυπα-πειραματικά σχολεία.

    24. Αν ο ΥΠΟΙΚ δήλωνε πως τα δάνεια από το ΔΝΤ θα αποπληρωθούν μέχρι τέλους.

    25. Αν ο ΥΠΟΙΚ δήλωνε πως συμφωνούσε με το 70% των μέτρων του μνημονίου.

    26. Αν ο ΥΠΟΙΚ χαρακτήριζε τον Σόιμπλε διάνοια και δήλωνε πως τιν θαυμάζει.

    27. Αν η κυβέρνηση έβαζε χέρι στα αποθεματικά των ταμείων για να μπορέσει να αποπληρώσει τα δάνεια του ΔΝΤ.

    28. Αν σχεδόν δυο μήνες μετά την εκλογή της, τα έσοδα ήταν στο ναδίρ και η εκροή καταθέσεων συνέχιζε με αμείωτο ρυθμό.

    29. Αν οι κυβερνητικοί βουλευτές αντιδρούσαν στη μη παροχή βουλευτικού αυτοκινήτου, ενάντια στις προεκλογικές εξαγγελίες.

    30. Αν στην Ευρώπη έβρεχε λεφτά μέσω QE αλλά στο εσωτερικό μιλούσαμε για τους κακούς εταίρους που δε μας έδωσαν το ευρωομόλογο.

    31. Αν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και μάλιστα αναρχικός!!!, έκανε παράπονα για το κόψιμο του βουλευτικού του αυτοκινήτου.

    32. Αν ο ΠΘ δήλωνε πως οι προηγούμενοι δέχτηκαν πιέσεις & εκβιασμούς από την τρόικα ενώ αντιπολιτευόμενος τους αποκαλούσε Μερκελιστές.

    33. Αν ο ΥΠΕΘΑ δήλωνε πως, «αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε Κούγκι».

    34. Αν ο ξάδερφος του ΠΘ διοριζόταν στο ΥπΕΞ μέσα στον πρώτο μήνα διακυβέρνησης.

    35. Αν ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής, δημιουργούσε Πολιτικό Γραφείο με μετακλητούς υπαλλήλους, ενώ στηλίτευε ως αντιπολίτευση τις αντίστοιχες στελεχώσεις (βλ. Δραγασάκης).

    36. Αν για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, κανόνιζε μετά την στρατιωτική παρέλαση, γλέντια με δημοτικά τραγούδια.

    37. H Γιάννα (ή Γιάνα καλύτερα) δήλωνε την αμέριστη συμπαράσταση της στην κυβέρνηση;

    Μάλλον…ΤΙΠΟΤΑ. ΌΧΙ;

    Μέσα σε 50 μέρες διακυβέρνησης. Πρώτη φορά Αριστερά.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EYTΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .......
    ....ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ..ΑΡΗΔΕΣ!!!!!...
    ...σύντροφοι Συριζαίοι και υπερασπίζονται την κυβερνητική πολιτική.. .. την υπουργό και την βουλεύτρια δηλαδή..Καλή κολεγιά και καλή συγκυβέρνηση με τους ΝΑΖΙ...ΑΡΗΔΕΣ συντρόφια ... και αν δεν καταλάβατε ..τον συγκυβερνήτη iakxo εννοώ!!!!

    Επιτέλους θα γίνει η επανάσταση πράξη!!!!!
    ¨¨Suslov""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΝΕΑ «ΙΣΤΟΡΙΚΗ» ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και ΜΕ «ΔΙΧΩΣ ΚΕΡΔΟΣ…ΚΕΡΑΤΑ» ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ…«ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ»…!!!
    «ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ 20ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ…ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ…!!!

    Η «βλαχομαγκιά» Τσίπρα, πού περνάει για εσωτερική κατανάλωση (σε αφελείς, πικραμένους, πληγωμένους, χαχόλους και ανυποψίαστους πολίτες) με τα δημοσιογραφικά-προπαγανδιστικά -τύπου Β.Κορέας- ΜΜΕ, ότι κατάφερε να φύγει το Grexit από την Ελλάδα, και ότι ξανάβαλε την Ελλάδα στις ράγες της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου την οποίαν ο ίδιος…απέρριπτε, έλαβε τέλος με νέα «ιστορική» κωλοτούμπα και «γονάτισμα στα τέσσερα»…

    Το έγκλημα Τσίπρα είναι ότι η Ελλάδα έχασε με τις «βαρουφακίες» ένα μήνα και αντέχει οικονομικά μόνο μέχρι της 14 Απριλίου, από κεί και πέρα θα τρώμε Τσιπροφάγια… Βενεζουέλας…!!!
    ********
    Τώρα «γονατισμένος στα τέσσερα» θα δέχεται τον εξονυχιστικό έλεγχο της Τρόϊκας στην Ελλάδα και θα λογοδοτεί στις Βρυξέλλες, ΟΧΙ σε πολιτικό επίπεδο όπως επεδίωκε, αλλά στο Eurogroup.
    *********
    H άλλη πλάκα με το κουτοπόνηρο «βλαχάκι» είναι ότι μας έσωσε από το Grexit.
    ********
    Μα το Grexit, έπαψε να υπάρχει στην Ελλάδα από την επαύριο της Πρωθυπουργίας Σαμαρά και επανήλθε την επαύριο ακριβώς της Πρωθυπουργίας Τσίπρα…
    ********
    Η «κωλοτούμπα» φάνηκε όταν ενώ την Τρίτη στη Βουλή στις 1.50 το Μεσημέρι με ύφος και στυλ «βλαχοδήμαρχου» δήλωνε ότι δεν υπακούει στις πιέσεις των Ευρωπαίων (Σόϊμπλε) να αδειάσει τον «χάρο» Βαρουφάκη, την Τετάρτη δήλωσε ότι αντι Βαρουφάκη θα ήταν μαζί του ο Τσακαλώτος και ο…Γαβρίλος…!!!
    ********
    Μάλιστα σήμερα ο Βαρουφάκης ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους Γερμανούς για το «δάκτυλο» σε ένδειξη όχι μόνο μετάνοιας, αλλά και δουλικότητας.
    ********
    Τόσο «χαλές» είναι, όχι τόσο επειδή μετάνιωσε αλλά επειδή το είχε αρνηθεί από τη πρώτη στιγμή και φώναζε ότι ήταν μοντάζ…
    ********
    Και βέβαια η «κωλοτούμπα» Τσίπρα θα έχει αποτέλεσμα εάν και εφ’ όσον μεχρι την Παρασκευή παρουσιάσει λίστα μεταρρυθμίσεων η οποία θα πρέπει γίνει αποδεκτή από τους δανειστές και εφ’ όσον βέβαια ξέρει να την συντάξει το «βαρουφάκειο» επιτελείο της απίθανης… Τσιπροκυβέρνησης…!!!
    ********
    Ότι όμως και να κάνει η δραπέτευση με ελικόπτερο είναι αναπόφευκτη διότι:
    ********
    Στη «κωλοτούμπα» θα τον φτύσουν όσοι τον ψήφισαν για τις ανεκπλήρωτες προεκλογικές «βαρουφακίες» του, στην δε, σταθερή γραμμή του η πτώχευση και χειροτέρευση της οικονομίας σε επίπεδα Βενεζουέλας, πάλι θα φέρει λαϊκό ξεσηκωμό και λεηλασίες καταστημάτων ή «απαλλοτριώσεις», όπως λέει και ο μπαμπάς Βούτσης Υπουργός Εσωτερικών της ανυπόληπτης Τσιπροκυβέρνησης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΖΙΦΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!!!!!
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ!!!!
    ΠΩΣ???
    ΕΣΥ ΤΟ ΣΑΪΝΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΣΕ 3,5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕ" ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑ.ΣΟ
    Κ. ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΟΡΑΚΟΕΙΔΗ, ΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ!!!
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ!!!!!!!!!!
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΟΥΠΟΫΔΕΣ
    ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΘΗΚΕ ένας μήνας για το Συριζανελθεώρημα της «δημιουργικής ασάφειας»!!!!!!!!! Τωρα θα κάνουν σε μια εβδομαδα δημιουργική ΣΑΦΗΝΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΟ ΛΑΓΟ ..ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ!!!ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έρχεται το τρίτο μνημόνιο !!!!! Ας το ονομάσουν οπως θέλουν !!!!! Απο τις 20/2 εως σημερα 20/3 χάθηκε πολύτιμος χρόνος.......ΓΙΑΤΙ ;;;; Τωρα παλι τα ιδια ................... FT: Η μίνι-σύνοδος απέρριψε τις προτάσεις Τσίπρα για έντοκα και υπο-δόση
    «Ο έλληνας πρωθυπουργός συμφώνησε να επιταχύνει τα σχέδια οικονομικών μεταρρυθμίσεων όμως απέτυχε να εξασφαλίσει οιαδήποτε βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση για την κυβέρνησή του», σημειώνουν οι «Financial Times». Η Ελλάδα πρέπει να καταθέσει ένα πιο συγκεκριμένο σχέδιο μεταρρυθμίσεων στις αρχές της ευρωζώνης έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι συζητήσεις διάσωσης, δήλωσαν σήμερα τα ξημερώματα οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από τη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα αναφέρει το Bloomberg.

    Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, ενώ οι επικεφαλής της ΕΕ προειδοποιούσαν ότι τελειώνει ο χρόνος για την Ελλάδα προκειμένου να ξεπεράσει μια αντιπαράθεση για την βοήθεια, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande, δήλωσαν ότι η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται να υποβάλλει νέα μέτρα άμεσα.

    Όπως αναφέρει το Bloomberg, οι ηγέτες ανέλαβαν πιο ενεργό ρόλο στις ελληνικές διαπραγματεύσεις σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από το αδιέξοδο που έχει παρεμποδίσει τις προσπάθειες του Αλ. Τσίπρα να απελευθερώσει βοήθεια. Χωρίς μια λύση, η Ελλάδα μπορεί να ξεμείνει από ρευστό ακόμη και αυτόν τον μήνα, καθώς πρέπει να πληρώσει τα χρέη της αλλά και μισθούς και συντάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλακα πλακα ακομα και τις επιστροφες των κερδων των ομολογων που παρακαλαει να παρει ο " δεινος διαπραγματευτης " , οι Μερκελιστες τις ειχανε πετυχει. Και στο φιναλε εμεις κραζουμε το Γιωργαρα και τους Σαμαροβενιζελους, αλλα αυτοι πηγαινανε με 39 και 26 δις ελλειμματα και το κρατησανε το μαγαζι ανοιχτο. Χωρια το κουρεμα 110 δις. Τουτοι εδω πηγανε με πλεονασμα και εχουνε χασει τη μπαλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτοιμη να σκάσει η «φούσκα» του ΣΥΡΙΖΑ

    Ένας αμερικανός δημοσιογράφος έγραψε πριν μερικές ημέρες: «Η μεγαλύτερη απειλή για το ευρώ είναι οι κλόουν που κυβερνούν την Ελλάδα».

    Πόσο δικαιώνεται βλέποντας όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Αν είναι κάτι που απειλεί το κοινό νόμισμα, την όποια ευρωπαϊκή σταθερότητα και φυσικά το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας είναι οι κλόουν που αποφάσισε ο λαός να μας κυβερνήσουν.

    Δεν είναι απλά ότι επί δύο μήνες κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Δεν είναι ότι η δραματική καθυστέρηση στην επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές έχει προκαλέσει κραχ στην οικονομία. Δεν είναι ότι οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται σε φόντο… δημιουργικής ασάφειας.

    Είναι ότι ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέει ασύστολα ψεύδη σε πανευρωπαϊκή μετάδοση. Ενώ δηλαδή ο ίδιος ικετεύει για μια συνάντηση, ενώ ο ίδιος συμφωνεί σε όσα του ζητούν οι δανειστές λίγο μετά δίνει συνεντεύξεις και απευθυνόμενος τάχα στον ελληνικό λαό του μιλάει και τον κοροϊδεύει.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα. Λέει ο Τσίπρας «τέλος η 5η αξιολόγηση», δηλαδή η ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων του μνημονίου. Μάλιστα διαρρέει και το Μαξίμου ότι συμφώνησε η Μέρκελ και οι υπόλοιποι ότι πέθανε το μνημόνιο και οι δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης και όλα μπαίνουν σε νέα βάση.

    Κι εκεί που ετοιμαζόμαστε να βγούμε στην Ομόνοια και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους αλλοδαπούς του Πανούση, να ’σου η Άγκελα Μέρκελ να αποκαλύψει το ψέμα του Τσίπρα.

    Όχι, λέει η γερμανίδα. Αν η Ελλάδα δεν ολοκληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αφήσει από το προηγούμενο έτος, δηλαδή αν δεν τελειώσει η 5η αξιολόγηση, τότε ξεχάστε τα λεφτά.

    Και αναρωτιόμαστε: Ποιος έχει δίκιο; Ο Τσίπρας ή η Μέρκελ; Μακάρι να έχει ο Τσίπρας και να γλιτώσουμε κάποια μέτρα, όμως, πολύ φοβόμαστε ότι η Γερμανίδα μας περιμένει στη γωνία και ο έλληνας πρωθυπουργός απλά λέει ακόμη ένα ψέμα προκειμένου να ξεπεράσει τον σκόπελο των συνιστωσών και τη χλεύη του κόσμου.

    Τα πράγματα είναι απλά. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει μια λίστα με μέτρα. Αλλά θα είναι μεταρρυθμίσεις γενικού περιεχομένου αλλά πολύ σημαντικές, κι άλλα θα είναι μέτρα για τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών. Διότι οι εταίροι ζητούν το απλό: Για κάθε μέτρο που θα έχει δημοσιονομικό κόστος πρέπει να βρουν αντίστοιχο. Οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί (για να μην αναφέρουμε και το πλεόνασμα) είναι υποχρεωτικοί. Πώς όμως θα γίνει αυτό όταν η μαύρη τρύπα του 2014 είναι πάνω από 2 δις ενώ τα έσοδα του 2015 έχουν καταρρεύσει; Με τη ρύθμιση με τις 100 δόσεις, δηλαδή την πληρωμή σε 8,5 χρόνια; Κομματάκι δύσκολο.

    Με το κυνήγι της φοροδιαφυγής; Αυτό θα πάρει καιρό. Επομένως, η πραγματικότητα λέει ότι πίσω από τη λίστα Βαρουφάκη που θα κατατεθεί την άλλη Παρασκευή θα κρύβεται και το πακέτο μέτρων που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση. Θα είναι τώρα, θα είναι τον Ιούνιο; Το σίγουρο είναι πως θα πρόκειται για υφεσιακού χαρακτήρα μέτρα. Ή μήπως η αύξηση στα ποτά και τα τσιγάρα δεν είναι; Ή μήπως η αλλαγή του καθεστώτος ΦΠΑ δεν είναι και άλλα μέτρα που δεν μπορούμε να σκεφτούμε;

    Το κόλπο της κυβέρνησης για να περάσει αυτά τα μέτρα θα είναι αυτή του… λουκάνικου. Κόβουμε κομματάκι – κομματάκι ώστε να ψηφιστούν στη Βουλή. Δεν μαθαίνουμε ποτέ τι προβλέπει η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και ζούμε στο σκοτάδι μέχρι που και πάλι δεν θα βγαίνει το πρόγραμμα. Τότε θα έρθει το «πυρηνικό όπλο». Ο περιορισμός στην κίνηση κεφαλαίων και μετά το κούρεμα καταθέσεων. Θα είναι εφάπαξ με έναν φόρο; Θα είναι με αναγκαστικό ομόλογο; Όπως και να είναι η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει χέρι στις αποταμιεύσεις των φτωχών, αφού οι πλούσιοι τα έχουν ήδη βγάλει στο εξωτερικό.

    Τότε θα δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος. Οι 26 μονάδες διαφορά που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις να δούμε πώς θα εξανεμιστούν. Διότι ο ελληνικός λαός μπορεί να ανεχθεί να τον κοροϊδέψεις μια, δύο αλλά στην τρίτη σου την έχει φυλάξει και θα σε ξεπληρώσει. Ας ελπίσουμε μόνο όταν έρθει εκείνη η ώρα να μη βρίσκεται η χώρα ένα βήμα από το Grexit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάνοοοοο, τι έγινε με το τρενάκι του μικρού Αλέξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βοηθησε ο Αλεξης και μπήκε ξανα στίς σιδηροτροχιές και ταν το τρενο σφυρίξει δυο φορές θα κατεβουν απο αυτό Βαρουφακης και όσοι διαφωνούν με το δρομολόγιο.Ο Πάνος; Απρόβλεπτο τί θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ