Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΑΕΙ ... "ΛΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ". ΠΑΤΡΙΩΤΗ

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ... ΓΙΑ ΜΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΠΟΡΦΡΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 



 Χαχαχαχαχα ,"Έσκαψαν τον λάκο τους" ..."τα Μπουρσούκια" στην απέλπιδα προσπαθειά τους να απαντήσουν στην αναρτησή μου :

o iakxos: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ... ΕΝΩ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ: ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!!  Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί: 1) Σε ποιες δράσεις και με ποιο...

Η ΑΠAΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ...COMING SOON 
 

7 σχόλια:


  1. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει την Ελλάδα «Κούγκι»

    Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του συνεχίζουν το διαρκές έγκλημα σε βάρος της πατρίδας. Και θα δώσουν λόγο γι' αυτό. Αρκεί να μη δούμε καταστάσεις Αργεντινής. Όμως τότε ο κ. Τσίπρας καλό είναι να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο.

    Ένα ακόμη σημάδι ότι η Ελλάδα οδηγείται στα βράχια, έδωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή. Αλλά και οι τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και οι διαρροές από κυβερνητικούς παράγοντες δείχνουν ξεκάθαρα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το plan B, δηλαδή η έξοδος της χώρας από το ευρώ.

    Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε πάλι μηνύματα στις Βρυξέλλες μιλώντας για να ακούσει το κομματικό του ακροατήριο και ο ελληνικός λαός που λειτουργεί συναισθηματικά. Διότι άλλο να το παίζεις τζάμπα μάγκας κι άλλο να οδηγείς την Ελλάδα σε χρεοκοπία με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους πολίτες.

    «Είναι η πρώτη φορά μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια που συζητείται σχέδιο νόμου που δεν μεταφράστηκε, αλλά γράφτηκε εδώ, είπε με ειρωνεία ο κ. Τσίπρας, αλλά δεν μας εξήγησε ποτέ τι έχει υπογράψει στις 20 Φεβρουαρίου κι αν έχει δεσμευτεί για μονομερείς ενέργειες. Καλό το νομοσχέδιο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα του κόσμου, όμως, θα χρειαστεί πολύ περισσότερα νομοσχέδια που θα τα... γράφει ο ίδιος, όταν θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Διότι τότε θα καταλάβει ο κ. Τσίπρας τι σημαίνει ανθρωπιστική κρίση.

    Επιτέθηκε μάλιστα σε ορισμένους στο εσωτερικό της χώρας χαρακτηρίζοντάς τους τροικανότερους της τρόικας, παίζοντας το παιχνίδια της συκοφάντησης όσων δεν συμφωνούν με την... επαναστατική κυβέρνηση της «Αριστεράς».

    Την ίδια στιγμή που λίγα μέτρα πιο πέρα, στη Νομική γίνεται χαμός και καταστρέφεται το σύμπαν με ευθύνη της κυβέρνησης, ο Τσίπρας έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι για την καταστροφή της οικονομίας και της χώρας. Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του λειτουργούν ως «κουκουλοφόροι» της οικονομίας που βάζουν φωτιά και θέτουν σε κίνδυνο την πορείας της Ελλάδας.

    Άραγε ποιος έδωσε το δικαίωμα σε όλους αυτούς να παίζουν με την τύχη της χώρας; Ποιος τους είπε ότι πρέπει να διακινδυνεύουν την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας; Πώς είναι δυνατόν το 36% του ελληνικού λαού και μια δράκα ψεκασμένων να απειλούν με χρεοκοπία τη χώρα; Τι πιστεύουν άραγε; Ότι με το να βλέπουν τις δημοσκοπήσεις να πιστεύουν ότι ο κόσμος τους δίνει λαϊκή εντολή να βγάλουν τη χώρα από το ευρώ;

    Απ΄ότι είδαμε σήμερα, απ' ότι διαβάσαμε στην Αυγή και ακούσαμε στη Βουλή, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει την Ελλάδα «Κούγκι» αν οι δανειστές δεν συμφωνήσουν με τα όσα ζητά ο Τσίπρας. Αντί να πάει σε μια έντιμη λύση, αντί να περισώσει ό,τι μπορεί από αυτό το καταστροφική δίμηνο, πάει στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με το μαχαίρι έξω από το θηκάρι. Ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ότι κυβερνά μια χώρα δυτική, πολιτισμένη, ευρωπαϊκή η οποία έχει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα τα οποία έπρεπε να έχει λύσει εδώ και χρόνια. Κι αντί να φτιάξει ένα σχέδιο ανατροπής της ελληνικής πραγματικότητας αλλά μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ετοιμάζεται να κάνει την Ελλάδα μπανανία και σοβιετία.

    Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης είναι πράγματι μείζον θέμα και οι Ευρωπαίοι είναι πολύ σκληροί απέναντι στην Ελλάδα. Όμως αυτό το κάνουν γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν τηρεί τις συμφωνίες της, απαιτεί και δεν αντιλαμβάνεται ότι ως δανειζόμενη και σχεδόν χρεοκοπημένη χώρα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις. Και λειτουργεί κουτοπόνηρα καθώς την ίδια στιγμή που θέλει να περάσει μέτρα που θα βοηθούν τους φτωχούς, από την πίσω πόρτα διορίζει καμιά 40αριά χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, καταστρέφει το επενδυτικό κλίμα και τσακίζει κάθε έννοια οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης.

    Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του συνεχίζουν το διαρκές έγκλημα σε βάρος της πατρίδας. Και θα δώσουν λόγο γι' αυτό. Αρκεί να μη δούμε καταστάσεις Αργεντινής. Όμως τότε ο κ. Τσίπρας καλό είναι να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο κος Τσίπρας σήμερα μίλησε σας εν δυνάμει αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε μια προσπάθεια να έχει έτοιμους τους φίλους του για επαναστατική γυμναστική. Μίλησε σαν αρχηγός ατάκτων που είναι έτοιμοι να κατέβουν απ το βουνό με την κόσα και το κονσερβοκούτι στο χέρι.
    Wolf
    Όλα αυτά όμως σε μια χώρα και έναν λαό που έχει βασανιστεί πολύ και που οι ίδιοι δεν δίνουν παρά για την επόμενη μέρα αυτού του λαού. Δεν δίνουν έναν παρά για το αν θα έχουμε να φάμε, να κρατήσουμε τις δουλειές μας, τις επιχειρήσεις μας, δεν δίνουν έναν παρά για τίποτα, μόνο για την κομματική τους ταυτότητα.

    Είναι επικίνδυνοι για το λαό και την υγεία του και πρέπει να φύγουν άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. VRE PAIDEIA TI STENAXORIESTE LIGO PRIN RWTISA AKSIOMATIKO TOU ELLINIKOU STRATOU KAI EIPE OTI TELOS TO DEKSIA TWRA THA STRIVOUME TO KEFALI STOUS EPISIMOUS ARISTERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε πολύ λίγο καιρό, αξιοπρεπείς θα νιώθουνε μόνον όσοι δεν ψηφίσανε αυτό το έκτρωμα της συγκυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μετα βεβαιότητας οσοι καταψηφισαν τη συγκυβερνηση Αντωνάκη - χοντρου μπενυ.

      Διαγραφή
  5. Αυτή η εξαμελής-επταμελής συνάντηση που θα έχει ο τσιπρέσκου κάτι μου θυμίζει.
    Κάννες με ΓΑΠ και γαρνιτούρα βενιζέλο.
    Αν ο τσιπρέσκου επιμείνει στις εμμονές του για να κάνει την Ελλάδα αριστερή , να ψηφίζει ότι θέλει , όπως το θέλει, να ζητάει χρήματα χωρίς υποχρεώσεις, να απειλεί τους εταίρους , θα τον φέρουν στα μέτρα τους με την απλή δικιά τους συνταγή.
    Εννοείτε ότι θα τον αφήσουν να κάνει δημοψήφισμα, με το ερώτημα, που θα το επιβάλουν , μέσα ή έξω από την Ευρώπη.
    Τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Γιατί πλέον έχουν βαρεθεί να ακούνε για πολιτικές λύσεις και θεωρίες του κομμουνισμού.
    Πρέπει να φύγουν άμεσα από την κυβέρνηση. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
    Η πολιτική τους οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις και αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ
    ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!
    ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΠΑΤΣΕΣ Κ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!
    ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ!!!
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΘΡΕΦΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ