Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ : Η ΜΠΌΧΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

O NEOΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" 


 Στην χώρα όπου ο Σωκράτης περίνενε καρτερικά τον θάνατο μετά μια άδικη καταδικαστική εις θάνατον απόφαση της πολιτείας σε βάρος του και ήπιε το κώνειο, τα πολιτικά κόμματα των Νεοελλήνων ΠΑΣΟΚ , ΚΚΕ και ένας πρωην υπουργός "Προστασίας του Πολίτη" της ΝΔ, ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρησαν "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" με την οποία  ΕΠΑΥΣΕ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατα του Ηλία Κασιδιάρη για το περίφημο χαστούκι στην βουλευτή του ΚΚΕ Λιανα Κανέλη επειδή η ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !!!

Αυτή δυστυχώς είναι η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ", κόμματα και πολιτικοί να μέμφονται την Δικαιοσύνη όταν εφαρμόζει τον νόμο και ακυρώνει τις επιλογές τους

3 σχόλια:


  1. KAI ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ: Υγειονομική «βόμβα» η απελευθέρωση λαθρομεταναστών χωρίς ιατρικές εξετάσεις
    Το ενδεχόμενο έκρηξης μιας υγειονομικής «βόμβας», επισημαίνει το ΚΕΕΛΠΝΟ, από την απελευθέρωση λαθρομεταναστών, χωρίς προληπτική εξέταση για μολυσματικές νόσους, όπως το AIDS, τη φυματίωση ή την ηπατίτιδα.

    «Έχουμε διαπιστώσει ότι στον πληθυσμό που κρατείται στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα εκδήλωσης φυματίωσης. Πολλοί είναι εκείνοι στους οποίους αν κάναμε το ανάλογο τεστ θα έβγαιναν θετικοί» σημειώνει μεταξύ άλλων, ο λοιμωξιολόγος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αθανάσιος Τσακρής.

    Στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Όπως διαπιστώνεται, στην Αμυγδαλέζα, σχεδόν το 30% των κρατούμενων λαθρομεταναστών είχαν εντοπιστεί φορείς του βάκιλου της φυματίωσης. Το στέλεχος της νόσου, εντοπίζεται και σε περισσότερους από 150 Αστυνομικούς και Συνοριακούς Φύλακες του κέντρου ενω θετικοί εντοπίσθηκαν και Αστυνομικοί Αστυνομικών τμημάτων της πρωτεύουσας εξαιτίας της παραμονής λαθρομεταναστών -φορείς του στελέχους- στα κελιά των Υπηρεσιών.

    «Δεν ξέρουμε, πόσοι από αυτούς πάσχουν από AIDS, φυματίωση και ηπατίτιδα γιατί αυτό μπορούμε να το διαγνώσουμε μόνο με συγκεκριμένες εξετάσεις που δεν μπορούσαμε να κάνουμε στην Αμυγδαλέζα. Κανείς για παράδειγμα δεν έχει κάνει τεστ φυματίωσης. Αλλά ακόμα και αν το είχαν κάνει το εξειδικευμένο τεστ και βρίσκονταν θετικοί, η πολιτεία δεν θα ήξερε τι να κάνει τους ανθρώπους αυτούς αφού δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για τους νοσούντες παράνομους μετανάστες» επισημαίνει ο Γενικός Γραμματέας των Γιατρών του Κόσμου κ. Νικήτας Κανάκης.

    Συνολικά από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της απόφασης (17/02) από τους 1.111 λαθρομετανάστες κρατούμενοι στο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας, παραμένουν 715 έγκλειστοι, ενώ απελευθενώθηκαν 396 λαθρομετανάστες, ανεξέλεγκτοι στην Ομόνοια. Μέχρι σήμερα, από τους 3.195 λαθρομετανάστες, έχουν ελευθερωθεί 1.278, από τα συνολικά στα 7 κέντρα κράτησης της χώρας με τον αριθμό να αυξάνεται καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζerohedge: Μετρημένες οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία - Φιάσκο τα σενάρια περί δημοψηφίσματος
    Sunday Times: Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να απορρίψουν τις νέες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η Ελλάδα
    Μετρημένες χαρακτηρίζει τις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία το zerohedge.com, ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας 9 Μαρτίου και στη σκιά του κινδύνου χρεοκοπίας της Ελλάδας.
    Ταυτόχρονα κάνει λόγο για μεγάλο φιάσκο, σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν αναφορικά με τα νέα σενάρια περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

    Ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας είναι ορατός, σημειώνει το zerohedge.com, επικαλούμενο το δημοσίευμα των Sunday Times πως το Eurogroup θα απορρίψει τις νέες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η Ελλάδα.

    "Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να απορρίψουν τις νέες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η Ελλάδα", εκτιμούν οι Sunday Times.

    "H Eλλάδα όμως προσδοκά σε μια θετική έκβαση στο Eurogroup της Δευτέρας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση μέρους της δόσης των 7 δισ. ευρώ για την Αθήνα, ώστε η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία", προσθέτουν οι Sunday Times.

    "Υπό το πρίσμα όλων των ανωτέρω, ίσως είναι μετρημένες οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία", σημειώνει το Ζerohedge.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ