Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

H XAΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!

ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ...




«Ως Έλληνες, με βάση την διαχρονική πολιτισμική και δημοκρατική μας παράδοση, έχουμε ποικιλοτρόπως αποδείξει ότι τα φαινόμενα ξενοφοβίας και ρατσισμού μας είναι απεχθή και αυτονοήτως καταδικαστέα», υπογραμμίζει σε μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος επισημαίνει ότι η Ελλάδα καλείται να τηρήσει απαρεγκλίτως και να ενισχύσει αυτό το μήνυμα , δίνοντας μάλιστα, όπως αναφέρει, το παράδειγμα διεθνώς.
«Ιδίως σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης που, όπως είναι κοινώς γνωστό, δυστυχώς υποθάλπει ρατσιστικές και ξενοφοβικές συμπεριφορές», σημειώνει.


«Το ως άνω χρέος μας είναι τόσον περισσότερο επιβεβλημένο, όσον ο ρατσισμός και η ξενοφοβία, από την φύση τους, προσβάλλουν βαναύσως ή και αναιρούν παντελώς τον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης», προσθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τονίζει ότι η Ελλάδα πρωτοπορεί στη θεσμική καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού καθώς «το Σύνταγμα θεσπίζει, με βάση τις οικείες ρυθμίσεις του, τις δύο άκρως συμπληρωματικές μεταξύ τους αρχές ότι αφενός κάθε άνθρωπος έχει ίση αξία με κάθε άλλον και, αφετέρου, κάθε άνθρωπος έχει αναφαίρετο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού της ως άνω αξίας». Διασφαλίζεται, δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η ανάπτυξη της ελεύθερης προσωπικότητας κάθε ανθρώπου.

«Η επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού συνιστά και έναυσμα περαιτέρω αταλάντευτης κι έμπρακτης ανάδειξης της καθολικής προσήλωσής μας σε θεμελιώδεις αρχές του Ελληνικού Πνεύματος και της Δημοκρατίας», καταλήγει ο κ. Παυλόπουλος.

11 σχόλια:

  1. Κουράγιο Κατρούγκαλε, υπουργέ της καρδιάς μας!

    Επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα πιστέψω τον υπουργό, γνωστό εξάλλου αγωνιστή και υπέρμαχο της θεωρίας (όντας και συνταγματολόγος) ότι το σύνταγμα-όλα-τα-επιτρέπει-αμα-αγαναΧτίσεις (βάσει του έρμου του άρθρου 120, του παλιού ένα ένα τέσσερα).




    Θα δεχτώ λοιπόν ότι αφενός η εφημερίδα λέει ψέματα ότι υπέγραψε τέτοιο συμφωνητικό κι αφού ανέλαβε ευρωβουλευτής και αφετέρου ότι αν κάτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό (κατά τον εξίσου μεγάλο, αν και λιγότερο αγωνιστή Βουλγαρακη).
    Ας δεχτώ επίσης ότι μόνος δικαιούχος της αμοιβής του είναι η εταιρία στην οποία δούλευε και καθόλου ο ίδιος προσωπικά.
    Επειδή όμως έχω κάνει και εγώ δικηγόρος, και ξέρω λίγα πράγματα από τέτοια εργολαβικά συμφωνητικά, ας κάνω κάνα δυο τρεις αρωτήξεις, κι ας τις πάρει το ποτάμι:



    1) Τα συγκεκριμένα συμφωνητικά ισχύουν μόνο εφόσον κατατεθούν στον οικείο δικηγορικό σύλλογο. Τυχόν άλλα συμφωνητικά δεν είναι υποχρεωτικό να κατατίθενται πουθενά.
    Άρα δεν υπάρχει τρόπος να τα βρει κανείς από μόνος του. Σωστά;
    2) Αν εγώ πχ ως δικηγόρος, ακόμα και πρώην, είχα κάποιο τέτοιο συμφωνητικό και το εκχωρήσω αλλού υπό τον όρο ότι θα έχω λαμβάνειν όποτε κι αν ολοκληρωθεί η δουλειά, αυτό ισχύει έναντι εμού κι αυτού στον οποίο έκανα εκχώρηση.
    Και ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καν υποχρεωτικό να είναι και γραπτό. Σωστά πάλι;
    3) Το αυτό με το παραπάνω κι αν η συμφωνία μου αυτή είναι με την πρώην εταιρεία μου από την οποία αποχώρησα οικειοθελώς και οριστικά (;).
    Έτσι δεν είναι;
    4) Κι αν ακόμα λοιπόν κάποιος από ηθικό καθήκον του κάνει ένα δωράκι (τόσα λεφτά θα έχει βγάλει πάνω στην τίμια - την αμιγώς δικηγορική, όχι την πολιτική - δουλειά του) για να του πει ευχαριστώ που έβγαλε τόσα λεφτά άκοπα, αυτός σίγουρα θα την αρνηθεί.
    Κι ας μιλάμε για μια απολύτως νόμιμη δωρεά. Κι αν ακόμα πληρωθεί ο νόμιμος φόρος δωρεάς. Έτσι;
    Και επειδή έτσι είναι σε όλα τα παραπάνω, ο καλός υπουργός μας λέει ότι όχι μόνο παραιτήθηκε της αμοιβής του, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάει πότε στην ίδια εταιρεία, αλλά και σε κάθε περίπτωση δεν έχει καμία συμφωνία για να πάρει μερίδιο αμοιβής ή ακόμα και ένα δωράκι για το ευχαριστώ.
    Όσο για το ότι έτυχε να είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για την υλοποίηση αυτών των συμφωνιών και την πληρωμή αρκετών χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων ευρώ δικηγορικών αμοιβών πρώην συνεργατών του, ε αυτό είναι προφανώς μια ατυχής σύμπτωση που τον εκθέτει αδίκως.
    Επειδή όπως είπα είμαι καλός άνθρωπος, τα πιστεύω όλα αυτά και ειλικρινά τον συμπονώ.
    Κουράγιο υπουργέ!

    Ο Παραβάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν το ΠΑΣΟΚ θα επιζήσει της κρίσης.
    Δεν ξέρω αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή κάτι άλλο (μικρή σημασία έχει το όνομα).
    Αυτό που ξέρω είναι πως αποτελεί ένα ακριβές είδωλο της Ελληνικής κοινωνίας.
    Όσο ικανοποιούσε τους πελάτες με λεφτά και ρουσφέτια, κέρδαγε εκλογές με τεράστια ποσοστά. Όταν σταμάτησε να το κάνει γιατί δεν μπορούσε πλέον, και άρχισε να λέει αλήθειες και να κάνει αυτά που έπρεπε, έπιασε πάτο. Η δε περιχαρής Ελληνική κοινωνία κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για την προηγούμενη διαχείρηση, στράφηκε εναντίον του όταν άρχισε να κάνει τα σωστά, πηγαίνοντας στον Συριζα που υποσχόνταν να κάνει όσα κατηγορούσαν το ΠΑΣΟΚ ότι έκανε !!!!! Η πλήρης διαστροφή.
    Ο σοφός λαός.....
    Αυτή την στιγμή ο ΒΒ και το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του , λένε πάλι αλήθειες, είναι οι μόνοι που κάνουν κάποια αντιπολίτευση, οι λόγοι του ΒΒ στην Βουλή είναι εξαιρετικοί, και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει 2,5% ...... την ίδια στιγμή που τα καραγκιοζιλίκια του Μπαρουφακη, του Τσίπρα και των αστέρων του Συριζα , έχουν αποδοχή πάνω από 55%... ο δε Συριζα λαμβάνει 42% ! Όλη η Ευρώπη γελάει μαζί μας (διαβάστε τις σημερινές δηλώσεις της Μερκελ και Γιουνκερ αναμεσα σε αλλες..).
    Ο σοφός λαός....
    Αδέρφια το τερματίσαμε αφού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έίμαι σίγουρος ότι ο Κατρούγκαλος είναι αθώος...
    Δεν μπορεί αριστερός-καθηγητής- προοδευτικός- σοσιαλιστής και να κάνει τέτοια πράγματα. Κάποιο λάθος θα γίνεται ή μπορεί και προπαγάνδα των δεξιών- Μερκελιστών. Ο αρχηγός Τσίπρας πρέπει να τους κατακεραυνώσει τους συκοφάντες.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΑΜΟΥΘ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!
      Του Γ. Γ.
      Χοντρό πονοκέφαλο θα δημιουργήσει στον Α. Σαμαρά η σημερινή αποκάλυψη που κάνει ο ΒΗΜΑτοδότης και φέρνει έμπιστο και στενό σύμβουλο του να βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρντ με λογαριασμό πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ, Το «Βήμα» δεν λέει τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το κάνουμε.
      Και αυτό το γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί όταν είχε ρθεί αρχικά στην δημοσιότητα αυτό το θέμα, ο Α. Σαμαράς αρκέστηκε στις αστείες δικαιολογίες που πρόβαλε ένας «από τους πιο εχέμυθους, ικανούς και αποτελεσματικούς συνεργάτες του».

      Ας τα πιάσουμε όμως με την σειρά.

      Ο Ερβέ Φαλτσιανί ήταν αυτός που κατάφερε να βγάλει από ηλεκτρονικά συστήματα της τράπεζας HSBC γύρω στις 80.000 καρτέλες με καταθέτες. Οι 2.063 απ’ αυτές αποτέλεσαν τη Λίστα Λαγκάρντ.
      Μάλιστα ο Φαλτσιανί είχε δόσει συνέντευξη στον Κώστα Βαξεβάνη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Hot Doc»” και ένα μικρό μέρος απ’ αυτή παραθέτουμε:

      Η Ελλάδα δεν ζήτησε όλα τα στοιχεία

      Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που έχει να επιδείξει αρκετούς νόμους υπέρ των τραπεζών. Το σημαντικό όμως είναι άλλο. Η Ελλάδα όχι μόνο δεν ζήτησε τα στοιχεία από την εισαγγελία της Γαλλίας μέσω δικαστή συνδρομής, όχι μόνο παρεμπόδισε την παραλαβή τους από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών και έκρυψε μέσω Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλον ονόματα, αλλά δεν ζήτησε ποτέ τα πλήρη στοιχεία των συναλλαγών.

      Ό χαρακτηριστικά λέει ο Ερβέ Φαλτσιάνι «οι καρτέλες με τα ονόματα και τους λογαριασμούς που έχετε και εσείς στη διάθεσή σας είναι ένα μικρό κομμάτι των στοιχείων. Οι καρτέλες αυτές συνοδεύονται από στοιχεία με συναλλαγές, καταθέσεις, μεταφορές χρημάτων, εταιρίες που συνδέονται με πρόσωπα.

      Ένας λογαριασμός μπορεί να φαίνεται κλειστός ή αρνητικός και να έχει σχέση με λογαριασμό που έχει εκατομμύρια σε άλλη χώρα. Όλα αυτά υπάρχουν. Η διαδρομή του χρήματος. Η Ελλάδα μπορεί να τα πάρει, αλλά δεν το έχει κάνει».

      Στην λίστα Λαγκάρντ που έχει δει το φως της δημοσιότητας περιλαμβανόταν και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου του ανθρώπου που «ο κ. Σαμαράς του έχει αναθέσει κατά καιρούς ειδικές αποστολές» όπως αναφέρει περασμένο δημοσίευμα του «Βήματος»:

      «Εν μέσω της θητείας του ως διπλωματικού συμβούλου του κ. Σαμαρά, το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και συγκεκριμένα όταν εμφανιζόταν συνδιαχειριστής λογαριασμού 550 εκατ. δολαρίων.

      Από την πρώτη στιγμή ο Παπασταύρου έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησε για «πολιτικό αμοραλισμό» και τόνιζε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον εν λόγω λογαριασμό και ότι η μόνη εμπλοκή του στη λίστα σχετίζεται με λογαριασμό 5,4 εκατ. δολαρίων πελάτη του. Οι εξηγήσεις του έγιναν αποδεκτές από τον κ. Σαμαρά και δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο η θέση του στο στενό πρωθυπουργικό σύστημα εξουσίας».

      Σήμερα όμως τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα ότι ο Σταύρος Παπασταύρου διαθέτει καταθέσεις ύψους 5.397.856 δολαρίων σε off shore εταιρία με έδρα το εξωτικό νησί Τορτόλα στην Καραϊβική.

      Η στήλη του «Βήματος» δεν ονοματίζει τον 47χρονο δικηγόρο, έμπιστο συνεργάτη του Α. Σαμαρά αλλά τον «φωτογραφίζει» κάνοντας λόγο για πολιτικό πρόσωπο, που βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις στον λογαριασμό του που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει αποσυρθεί από την πολιτική εξακολουθώντας ατύπως να συμβουλεύει πολιτικό κόμμα, ενώ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην προηγούμενη κυβέρνηση.

      Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι αποδείχθηκε μετά από έρευνα πως ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν ήταν απλώς ο διαχειριστής του λογαριασμού αλλά ο δικαιούχος. Μέχρι σήμερα εμφανιζόταν ως πληρεξούσιος.
      Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο, δύο δημοσιογράφοι του οποίο επισκέφτηκαν την περασμένη εβδομάδα το ΣΔΟΕ. Οι δημοσιογράφοι είχαν συνάντηση με τους οικονομικούς εισαγγελείς και τους πληροφόρησαν ότι συνομίλησαν με τον Ερβέ Φαλτσιανί, ο οποίος έδωσε τα στοιχεία για το εν λόγω πολιτικό πρόσωπο

      Διαγραφή
  4. Τρία ερωτήματα για τον κ. Γ. Κατρούγκαλο
    Χιώτης Βασίλης
    Παρά τις διευκρινίσεις που έδωσε για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής» ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αυτά παραμένουν ανοιχτά και τον αφήνουν πολιτικά εκτεθειμένο
    Με το πρώτο σοβαρό ζήτημα ηθικής τάξεως βρίσκεται αντιμέτωπη από χθες η κυβέρνηση Τσίπρα, καθώς οι δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ο αναπληρωτής Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος, προκάλεσαν περισσότερα ζητήματα, από αυτά που επιχείρησε να απαντήσει.
    Η κυβέρνηση δηλώνει ικανοποιημένη από τις διευκρινίσεις του, αλλά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός απέφυγε να μιλήσει μαζί του και τον παρέπεμψε σε συνεργάτες του, αποκαλύπτει την αμηχανία στην οποία βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, λόγω των εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί από τις πράξεις και την δικηγορική δραστηριότητα του αναπληρωτή υπουργού.
    Παρά τις διευκρινίσεις που έδωσε ο κ. Κατρούγκαλος μετά το ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής», τρία σοβαρά ζητήματα ηθικής τάξεως και ορθής πολιτικής συμπεριφοράς, παραμένουν ανοιχτά και αφήνουν πολιτικά εκτεθειμένο τον υπουργό.
    1. Ο κ. Κατρούγκαλος υποστηρίζει ότι το έγγραφο που αποκάλυψε το «Βήμα της Κυριακής» και με το οποίο ο υπουργός κατοχυρώνει αμοιβή 12% εφόσον ο πελάτης του δικαιωθεί, δεν αφορά επαναπρόσληψή του στο δημόσιο, αλλά αποκατάσταση μισθολογικών του διαφορών με το δημόσιο. Με άλλα λόγια, ο υπουργός ομολογεί, ότι την ημέρα που ο πρωθυπουργός του ανέθετε υπουργικό χαρτοφυλάκιο, η συνεργάτης του στο δικηγορικό του γραφείο, κατέθετε προσφυγή κατά του δημοσίου και κατά του υπουργείου του επιδιώκοντας δικαίωση και αμοιβή! Για πρώτη φορά υπουργός ομολογεί ότι ενώ θα έπρεπε να υπερασπίζεται το δημόσιο, υπερασπίζεται όσους αντιδικούν με το δημόσιο.
    2. Ο υπουργός ομολογεί ότι έχει υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά τουλάχιστον με 20 σχολικούς φύλακες για να κάνει ότι είναι δυνατόν να επαναπροσληφθούν. Παραδέχεται ότι τα συμφωνητικά αυτά παραμένουν σε ισχύ, παρότι πλέον ο ίδιος είναι υπουργός. Απλώς αν οι υπάλληλοι αυτοί δικαιωθούν, η προβλεπόμενη από τα συμφωνητικά αυτά αμοιβή, δεν θα καταβληθεί στον ίδιο, αλλά στην συνεργάτη του!
    3. Ο υπουργός δηλώνει ότι αν βρεθεί έστω κι ένα συμφωνητικό με την υπογραφή του κατατεθειμένο στον δικηγορικό σύλλογο, τότε θα παραιτηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, υπάρχουν κατατεθειμένα πολύ περισσότερα από ένα, από το δικηγορικό γραφείο του οποίου ήταν μέτοχος, όχι μόνο μέχρι την ημερομηνία υπουργοποίησής του, αλλά και μερικές εβδομάδες αργότερα.
    Με λίγα λόγια, ο κ. Κατρούγκαλος με τις χθεσινές του δηλώσεις, έδωσε έμφαση στα τυπικά για να κρύψει την ουσία. Και η ουσία είναι, ότι από την πρώτη του εξαγγελία ως μέλους της κυβέρνησης για επαναπρόσληψη όσων είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ο ίδιος έχει κατοχυρώσει οικονομικά οφέλη, τα οποία θα μπορεί να εισπράξει ο ίδιος όταν πάψει να είναι μέλος της κυβέρνησης και αρθεί η αναστολή της δικηγορικής του ιδιότητας, ή οι συνεργάτες του εφόσον παραμείνει υπουργός.
    Το πιο σοβαρό είναι ότι όλα αυτά, τα βρίσκει απολύτως φυσιολογικά ο πρωθυπουργός που στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο ζητούσε από τους υπουργούς του, άλλο ύφος εξουσίας και τους απειλούσε με μηδενική ανοχή σε φαινόμενα αλαζονείας και διαφθοράς. Αλλά και όλα τα μέλη της κυβέρνησης, που προφανώς θεώρησαν ότι θα ήταν καταστροφικό για την εικόνα της κυβέρνησης, να αποπεμφθεί ένας υπουργός για ζητήματα ηθικής τάξεως πριν συμπληρωθούν δύο μήνες από τότε που ανέλαβαν την εξουσία…
    Η συνέχεια θα δοθεί την Δευτέρα που το Βήμα, θα ζητήσει από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, όλα τα εργολαβικά συμφωνητικά που έχουν κατατεθεί από το πρώην, ή το νυν γραφείο Κατρούγκαλου.
    Ένα τέτοιο συμφωνητικό, με αριθμό 1185 και ημερομηνία κατάθεσης 27.1.2015, παραδέχεται ήδη και ο υπουργός ότι υπάρχει. Παρότι την ίδια ημέρα ο ίδιος μάθαινε από τον πρωθυπουργό ότι μπαίνει στην κυβέρνηση, το γραφείο του κατέθετε συμφωνητικά. Μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, τι συνέβη την προηγούμενη…
    ΒΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Κατρούγκαλος κερνάει, Κατρούγκαλος πίνει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ..................ΕΣΥ ΙΑΚΧΕ....ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!!!!!!!!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.......ΣΤΟ ΦΥΛΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑ , ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ... Η ΠΕΟΘΥΛΑΖΟΥΣΑ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ......ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!!! ΜΟΝΟ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ...........ΟΛΑ.........ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.....
      ΛΙΓΟΥΡΙ ΣΤΕΛΛΑΚΙ......ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙΕΙΣΑΙ.......ΑΔΕΡΦΟ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ............ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΣΕ ΕΞΑΦΛΑΛΗΣΕ....Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ?

      Διαγραφή
  7. ιακχε
    πες τις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ωα παρουν απο ενα λαθραιο στο σπιτι τους!
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ..ΡΕ ....ΒΛΑΚΑ......
      ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ
      ΚΑΙ ΕΣΥ......ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΕ...

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ