Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

MEΓΚΛΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ;


ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΩΝ, ΜΙΛΑΩ,  "ΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ";


ΜΕΓΚΛΑ, ΤΕΝΕΚΕΤΖΗ ΞΥΠΝΑΤΕ ...


Ο νόμος απαγορεύει ρητά την εκτέλεση κάθε πράξης εαν προηγούμενα δεν έχει αναρτηθεί η σχετική απόφαση του οργάνου στο διαδίκτυο σύμφωνα με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Στάθης Πολίτης , μετέβη στην Αθήνα για την παρουσία του στην Εκθεση Σερραϊκών Προϊόντων που διεξήχθη στο ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα  όπου διέμεινε δαπάναις του Επιμελητηρίου από την 20 έως 25-5-2011.

Η απόφαση μετάβασης του Αντιπροέδρου δεν δημοσιεύθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ενώ η απόφαση έγκρισης της σχετικής δαπάνης ποσού 934,08 ευρώ ελήφθη από την Διοικητική Επιτροπή την 6-6-2011 με αριθμό  28,  δεκαεπτά ολόκληρες μέρες μετά την πραγματοποίηση της δαπάνης και αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 10-6-2011, δηλαδή εικοσιμία μέρες μετά την διενέργεια της δαπάνης.

Όπως έλεγε και ο Σπύρος Καλογήρου ...

2 σχόλια:

  1. Πσιτ, κυβέρνηση !
    Τα αποθεματικά των πολυκατοικιών μη ξεχασετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ημοσιεύθηκε σήμερα 27.3.2015 στο Πρώτο Τεύχος του Φύλλου της Εφημερίδας της Κυβέρνησης με αρ. 35, με φαρδειές πλατιές τις υπογραφές του θιασάρχου κ. Αλεξίου Π. Τσίπρα και όλου του θιάσου που παριστάνει την κυβέρνηση, η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ με τίτλο "Κατεπείγουσα ρύθμιση για την βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές" (απολύτως σχετικά θέματα και τα δύο, η πιάτσα βοά ότι το "και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές" αφορά στον ΠΑΟΚ του σ. Ιβάν Σαββίδη), αλλά μέχρι στιγμής ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΖΩΟΝ δεν ήρθε στο τάιμλάιν μου να μου κάνει μάθημα συνταγματικού δικαίου για την χούντα Σαμαροβενιζέλων και το "μαύρο" της ΕΡΤ που ήταν αντισυνταγματικό (ασχέτως αν αμετάκλητα κρίθηκε από το ΣτΕ ότι ήταν μια χαρά συνταγματικό).
    [ΥΓ. προφανώς μια χαρά συνταγματική είναι η ΠΝΠ, ασχέτως αν είναι άθλια κατά το περιεχόμενο.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ