Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΗ ...

ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK 



                            

6 σχόλια:


  1. Εμφυλιοπολεμικό σκηνικό στήνει η Λέβα
    15/04/2015 21:27

    Τι σχέση έχει η δολοφονία του Τεμπονέρα σε μια σύγκρουση πολιτικών αντιπάλων με τη δολοφονία του Μπακογιάννη η οποία έγινε από άθλιους τρομοκράτες εν ψυχρώ και πισώπλατα;

    Δεν θα περίμενε κανείς τίποτε περισσότερο από αθλιότητα από άτομα που είχαν συλληφθεί για κατοχή εκρηκτικών υλών και βόμβες μολότοφ και τώρα το παίζουν επαναστάτες εντός της Βουλής. Ο ευτελισμός της ελληνικής κοινωνίας και δημοκρατίας αποτυπώνεται ξεκάθαρα στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λέβα, αυτήν που ποτέ δεν απάντησε στις καταγγελίες για το... εκρηκτικό της παρελθόν στα Γιάννενα όταν ήταν φοιτήτρια.

    Αυτό όμως δεν την σταματά και συνεχίζει να προκαλεί κάνοντας συμψηφισμούς του τύπου «ο δικός μας νεκρός και ο δικός σας νεκρός». Τόση αθλιότητα και τόσο διχαστικό πνεύμα.

    «Και άλλοι είχαν πατεράδες» είπε με νόημα αναφερόμενη στον δολοφονηθέντα από την 17 Νοέμβρη, Παύλο Μπακογιάννη «και ο Τεμπονέρας είχε πατέρα» συνέχισε, ενώ απευθυνόμενη προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης εξιστόρησε ότι, όταν ο πατέρας της είδε τον βασανιστή του, τον ρώτησε πόσα παιδιά είχε.

    Τα αίματα άναψαν όταν τον λόγο πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο οποίος σχολιάζοντας την στάση κυρίως της ΝΔ στο νομοσχέδιο για τις φυλακές, την κατηγόρησε ότι «συνεχίζει να συμπεριφέρεται, όπως οι δήμιοι της χούντας».

    Ακολούθησε αναταραχή και έντονες διαμαρτυρίες.

    Ο πρόεδρος της επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσιωτάκης προσπάθησε να λειτουργήσει «πυροσβεστικά» στην όλη κατάσταση.

    Εν τέλει, ο κ. Μηταφίδης ανασκεύασε, υπενθυμίζοντας ότι και εκείνος υπήρξε συγκρατούμενος με ανθρώπους του ιδεολογικού χώρου της ΝΔ και κατά συνέπεια, εξήγησε, δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σε κρατούμενους, όπως στα δικτατορικά καθεστώτα.

    Για την ιστορία ο Νίκος Τεμπονέρας (1954 - Πάτρα, 8 Ιανουαρίου 1991) ήταν μαθηματικός και εκπαιδευτικός αριστερών πεποιθήσεων και στέλεχος του Εργατικού Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου (ΕΑΜ). Το όνομά του έγινε γνωστό στο πανελλήνιο, όταν δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων της περιόδου 1990-91. Η δολοφονία του Τεμπονέρα, η οποία συνέβη σε μία περίοδο οξείας πολιτικής αντιπαράθεσης, ξεσήκωσε κύμα διαδηλώσεων και διαμαρτυριών σε όλη την Ελλάδα. Την επαύριο της δολοφονίας του, ο υπουργός Παιδείας Κοντογιαννόπουλος παραιτήθηκε και η πρόταση νόμου για τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία αποσύρθηκε. Δράστης της δολοφονίας ήταν ο Ιωάννης Καλαμπόκας, δημοτικός σύμβουλος της Ν.Δ στη Πάτρα και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, και καταδικάστηκε πρωτόδικα για φόνο εκ προμελέτης σε ισόβια δεσμά, ενώ αργότερα η ποινή του μειώθηκε σε 17 χρόνια και 3 μήνες . Τελικά, αποφυλακίστηκε 7 χρόνια μετά την φυλάκισή του.

    Αλλά με πιο δικαίωμα η κ. Λέβα βάζει σε μια ζυγαριά νεκρούς και τους ζυγίζει να δει ποιοι είναι οι καλύτεροι. Ή μήπως ποιος είναι ο πιο... πεθαμένος ή ο πιο αγωνιστής;

    Πώς επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοια άτομα να στήνουν εμφυλιοπολεμικό σκηνικό σε μια χώρα με πολλά και τεράστια προβλήματα; Είναι δυνατόν να φτάνουμε να διχάζουμε τους Έλληνες και να τους θυμίζουμε τους νεκρούς; Αλλά στο κάτω – κάτω τι σχέση έχει η δολοφονία του Τεμπονέρα σε μια σύγκρουση πολιτικών αντιπάλων με τη δολοφονία του Μπακογιάννη η οποία έγινε από άθλιους τρομοκράτες εν ψυχρώ και πισώπλατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Χριστοδουλοπούλου: Είσαι μετανάστης; Έλα κι εσύ να λιαστείς στην Ελλάδα

    Πρόκειται πράγματι για τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης η οποία με τον τρόπο αυτό «ανασταίνει» το κέντρο της Αθήνας δίνοντάς του μια τουριστική αξιοποίηση και μια αίγλη που δεν είχε στο παρελθόν.

    Σε δύο πολύ μεγάλες μεταρρυθμίσεις προέβη η κυβέρνηση. Είναι οι πρώτες σημαντικές μεταρρυθμίσεις και αξίζουν να τύχουν ιδιαίτερης προβολής.

    Η πρώτη είναι ότι έρχεται… μαζικό κύμα «τουριστών». Πρόκειται για μετανάστες οι οποίοι θα μπαίνουν από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά, εκεί θα παραλαμβάνονται από πλοία της γραμμής, θα καταφτάνουν στον Πειραιά και με λεωφορεία θα μεταβαίνουν στο κέντρο.

    Εκεί, σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό κ. Χριστοδουλοπούλου, θα βγαίνουν το πρωί και θα… λιάζονται. Πρόκειται πράγματι για τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης η οποία με τον τρόπο αυτό «ανασταίνει» το κέντρο της Αθήνας δίνοντάς του μια τουριστική αξιοποίηση και μια αίγλη που δεν είχε στο παρελθόν.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρμόδια για το μεταναστευτικό υπουργός εκπονεί έκτακτο σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει την παραχώρηση σετ από ομπρέλες και ξαπλώστρες σε κάθε έναν μετανάστη που εισέρχεται στη χώρα. Λέγεται δε ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει συμφωνία με το Nammos στη Μύκονο ώστε να ανοίξει μπαρ και στις πλατείες Ομονοίας και Βικτωρίας για να διασκεδάζουν οι νεοεισερχόμενοι… τουρίστες. Δεν έγινε γνωστό αν θα λικνίζονται καλλίγραμμα κορίτσια στους ρυθμούς της εκκωφαντικής μουσικής.

    Η δεύτερη μεγάλη μεταρρύθμιση είναι ότι η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, από ένα μουντό κτίριο με καθαρά ακαδημαϊκό προσανατολισμό, μετατρέπεται σε «βίλα Αμαλία» διεθνών προδιαγραφών. Πριν μερικές ημέρες συνελήφθη έξω από το κτίριο Πολωνός για τον οποίο εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για εμπόριο ναρκωτικών. Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες στην Πρυτανεία, όσο και στο Πολυτεχνείο γίνεται και παρασκευή των γνωστών… ποτών «Μολότοφ» τα οποία θα διασκεδάζουν τους νεαρούς με τα μαύρα. Η κυβέρνηση φέρεται να ετοιμάζει σχέδιο προσέλκυσης νέων «επενδυτών» - αντιεξουσιαστών από το εξωτερικό οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα για να δώσουν ζωντάνια στο μουντό κέντρο της πόλης.

    Η μεγάλη μεταρρύθμιση με τους μετανάστες που λιάζονται και με τους μπαχαλάκηδες – επενδυτές στο χώρο των ναρκωτικών ουσιών και λοιπών εκρηκτικών υλών έχουν ήδη διεθνές αντίκτυπο. Όπου πάει ο Τσίπρας τον ρωτούν πως τα κατάφερε. Ο Πούτιν του ζήτησε να του πει πώς μπόρεσε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει την Ελλάδα τόπο τουριστικής έκρηξης ενώ του είπε ότι θα στείλει κι αυτός μερικούς… Ρώσους τουρίστες, μαζί και Ρωσίδες σε μπαλέτα για να διασκεδάζουν στο κέντρο της Αθήνας.

    Τέλος, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας προσανατολίζεται να πάει σε εκλογές έχοντας ως ατού τις δύο αυτές μεγάλες ανατροπές καθώς και τον… Γ. Βαρουφάκη, το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης. Τον οποίο μας τον ζητούν κι άλλες χώρες αλλά εμείς δεν τον δανείζουμε. Μόνο με τους Βρετανούς συμφωνήσαμε να μας επιστρέψουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα κι εμείς να τους δώσουμε τον Βαρουφάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως δεν γέλασα και δεν γελάω καθόλου με την εν λόγω κυρία .

    Για δύο λόγους :

    Πρώτον διότι είναι απεχθής η φάτσα της και δεύτερον διότι άκουσα ότι "κονόμαγε" (αν όχι ακόμη - σαν άλλος Κατρούγκαλος) με την συστηματική δικηγορική κάλυψη που παρείχε σε "λάθρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν είναι μόνο αυτή . Τη Μ.Εβδομάδα ο έτερος γηραιός κύριος είπε οτι οι καταληψίες θα εγκατέλειπαν το Πανεπιστήμιο γιατί θα πήγαιναν να βάψουν .....αυγά!!

    Αυτά τα πρόσωπα η νομίζουν οτι μας κοροϊδεύουν η χρειάζονται γιατρό επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Μεταναστευτικό Πρόβλημα είναι Πολυσύνθετο με πολλές Παραμέτρους ωστόσο θα εστιάσω σε κάτι Ουσιώδες: Αφού Πρόθεση των Μεταναστάτων-Πολιτικών Προσφύγων κτλ. είναι ΟΧΙ να έρθουν στην Ελλάδα αλλά να πάνε σε χώρες της Ευρώπης για μια καλύτερη Ζωή όπως: Γερμανία,Αυστρία,Δανία,Σκανδιναυικές Χώρες κτλ. τότε ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ αντί τα καρτέλ να τους στέλνουν μεθοδευμένα δια μέσου ξηράς στην Ελλάδα ας Χρησιμοποιήσουν Αεροπορικές Εταιρείες που κάνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ στις Χώρες ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ.

    Με αυτό τον Τρόπο κερδίζουν Χρήματα μιας και Υπάρχουν ΠΤΗΣΕΙΣ από Χώρες Ασίας προς Ευρώπη με 500 και ίσως λιγότερα Ευρώ άρα κάνουν Οικονομία σε σχέση με την Μεταφορά τους μέσω Ξηράς (εκεί πάει απο 1500 με 2000 το ελάχιστο κατ' άτομο και μπορεί να φτάσει 3500 με 4000 ανάλογα τον εκμεταλλευτή..) και βεβαίως Εξοικονομούν Πολύ Χρόνο,Κόπο,Ταλαιπωρία.
    Οπότε το Ερώτημα Εύλογο + ΑΠΛΟ..

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;;

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ...;;;

    Επίσης για το θέμα της Ιθαγένειας

    Ιθαγένεια Σημαίνει: ΊΔΙΟ ΓΕΝΟΣ-Γένος =Κοινά Πολιτισμικά Χαραχτηριστικά Ενός Λαού=Γλώσσα,θρησκεία,Παιδεία.

    Αυτοί που θέλουν με το ζόρι να "Αποκτήσουν" την Ιθαγένεια παιδιά Μεταναστών Πρώτης Γενιάς δεν Νοιάζονται για τα Παραπάνω Αφού και οι Ίδιοι δεν είναι Έλληνες αλλά Ελληνόφωνοι...

    Είναι Έλληνες στο ΓENOΣ οι κάθε λογής Αλλοδαποί με διαφορετικά Πολιτισμικά Χαραχτηριστικά;;

    Iθαγένεια θα μπορούσε να δοθεί Επιλεκτικά σε ιδιάζουσες Περιπτώσεις Ανθρώπων που Όντως έχουν Προσφέρει ο καθένας απο την Πλευρά του στην Ελλάδα,Στους Υπόλοιπους που τελικά θα μείνουν Ελλάδα ας δώσουν Υπηκοότητα βάση κάποιων Προϋποθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αντικομουνισμός δεν είναι έμμονη ιδέα. Είναι συνειδητή στάση απέναντι σε μια θλιβερή ιδεολογία και ανθελληνική ιστορική διαδρομή.
    Αντιγράφω από το «Ημερολόγιο» του Ιωάννου Μεταξά

    28 Αυγούστου 1940
    Θέτω πάντοτε το ζήτημα αξιοπρέπειας της Ελλάδος υπέρ παν άλλο, δεν θα σκύψω προ Ιταλών.
    Το ξεκαθαρίζω νέτα σκέτα εις Μαυρουδή και άλλους. Μεσημέρι Πάλαιρετ . Καθορίζει βοήθειαν.
    Καλά - ετελείωσε και η αγωνία πλέον. Ξέρουμε που πάμε.
    Δόξα σοι ο Θεός.

    30 Οκτωβρίου 1940
    ...Η Ελλάς δεν πολεμά δια την Νίκην. Πολεμά δια την Δόξαν και διά την Τιμήν της....
    (Από την συνέντευξιν του Ι. Μεταξά προς τους ιδιοκτήτας και αρχισυντάκτας του αθηναικού τύπου εις το Γενικό Στρατηγείο)

    5 Ιανουαρίου 1941
    ...Όλα γυρίζουν στο κεφάλι μου. Αλλά ατάραχος!
    Από Αγγλους εγκατάλειψις από Γερμανούς επίθεσις .- Ο χειμώνας απειλητικός -
    Θάρρος! Θάρρος! Ας πέσουμε σαν άνδρες.

    7 Ιανουαρίου 1941
    «Τι αγάπη μου έχουν όλοι! Και που να τα περιγράψω όλα τα δείγματα της αγάπης και της αφοσιώσεως.
    Αλλά εγώ δεν υψούμαι, μένω ταπεινός και
    μόνοι μεγάλοι είναι ο Θεός και εις την Ελλάδα ο Λαός της».

    Θεωρητικά φανταστείτε τον Αλέξη Τσίπρα να του χτυπά την πόρτα ο Ιταλός πρέσβης, φίλος των φίλων των Σοβιετικών και να του δίνει το τελεσίγραφο. Σήμερα η Ελλάδα θα ήταν μια χώρα χειρότερη απ΄ότι την κατάντησαν οι Συριζαίοι.

    Πολλοί αν όχι οι περισσότεροι Έλληνες αγνοούν, ότι το Όχι του Μεταξά δεν γέμισε απλώς την σύγχρονη Ελλάδα με δόξα ανάλογη του ιστορικού παρελθόντος και του αθανάτου μεγαλείου της. Αλλά ουσιαστικώς το μέγα ΟΧΙ του Μεταξά, συνετέλεσε καθοριστικώς στην ήττα του άξονος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ