Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΜΠΑΛΙΤΑΚΟ , ΤΟ ΡΗΜΑΞΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ


 ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ  Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


BALITAKO , GO HOME ...

Μετά δυσκολίας γέμιζαν δύο ταξί οι παραβρισκόμενοι στην Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου (αλήθεια ποια είναι η νόμιμη καταστατική απαρτία) 

 
Οι δημοσιογράφοι και οι εικονολήπτες των τηλεοπτικών συνεργείων μετρήθηκαν κι αυτοί για την απαρτία της Γενικής Συνέλευσης, Γιαννάκη;

Μέχρι και ο Αggoletos του Φουαγέ σε έκραξε , δικές του ειναι οι φωτογραφίες της "τραγωδίας σου". Αληθεια τι έγινε με εκείνες της εγγραφές  των νέων μελών που φθασατε τους 500σιους; Δεν ήταν οικονομικά τακτοποιημένοι και δεν εμφανίστηκαν στην Συνέλευση;


11 σχόλια:

  1. Μπραβο στον προεδρο για την πολυ πετυχημενη Γενικη Συνελευση.
    Συζητηθηκαν πολλα θεματα οπως ο Πανσερραικος κτλ.Θεματα που καιν τους εμπορους.
    Στην συνελευση οπως φαινετε ειχε μεγαλη συμμετοχη αλλα απο αλλους συλλογους.
    Μπραβο προεδρε που δυναμωσες τον εμπορικο και ασε τον Ιακχο να κελαηδαει.Εισαι σε πολυ σωστο δρομο.

    υ.γ.Προσεχε Προεδρε τα φιδια που εχεις διπλα σου(Σωτος,Βλαχοπουλος) αυτοι που σε χειροκροτουσαν οταν ψηφησες την ανοιχτη αγορα για την Κυριακη των Βαιων, αυτοι εβαλαν αναρτηση στην σελιδα σου στο facebook για την αποφαση της Καλαματας για κλειστη αγορα.Και εκαναν και λαικ απο κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΕΛΕΝΙΟΣ(ΜΠΑΛΙΤΗΣ) ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΥΛΑ.ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΒΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ;;;;
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Γ.Σ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΛΕΝΙΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.
    ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΛΕΝΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ(Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΕΝΙΟ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαρινακι 3,46 στο ειπα πολλες φορες.με τον ιακχο παρεα και την φυλακισμενη δεν εχεις ελπιδες να γινεις ποτε προεδρινα στον εμπορικο.αλλαξε τροπαριο ασχολησου λιγο με κατι και μην περιμενεις τον μοναδικο σου υποστηριχτη τον ιακχο.τον αεργο να κανει αναρτηση για να σχολιαζεις.ησουν και εσυ εκει και μονο καπνιζες.ποια προβληματα.ποιοι εμποροι.αυτους που ελεγες να μην πανε για να αποτυχει η γ.σ.?επεσες στην παγιδα.αν ειχες κοσμο θα προκαλουσες αναστατωση.για αλλη μια φορα την πατησες.για αυτο σου λεω δεν μπορεις.δεν το χεις βρε κοριτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΕΜΑΣ ΤΩ ΧΩΡΙΚΩΝ.ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΥ.ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΑΛΙΤΑΚΟΣ.ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΩΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΤΟΣΟ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ?ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΕΡΕ 200 ΑΤΟΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ 20 30?ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ?ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑΚ ΤΑΚ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ.ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΒΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ?ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝ ΜΥΤΗ.ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΙΤΑΚΟ.ΤΟ ΠΑΕΙ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε κάποιος άλλος πρόεδρος"Προβος" πήρε την διοίκηση με 17 ψήφους στις εκλογές και έκανε Γ.σ με 120. Τότε τον κατακρινατε. Τώρα ο κ. Μπαλιτης με την σύμπραξη και βοήθεια του κ. Κεχαγιά πήρε την προεδρία με 120 περίπου. Τώρα γιατί τον κατακρίνετε. Η άκρη σας δεν βρίσκετε. Στο κάτω κάτω κοντό ομοϊδεάτες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε 10 42 ψηφισαν 208 εμποροι στια εκλογες.
    ανοητε 7 47 η ελεκτικη επιτροπη εκλεγετε στις εκλογες με σταυροδοσια σε αλλο σημειο του ψηφοδελτιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:06 που ειναι απο το ιδιο ψηφοδελτιο του Μπαλιτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο του μπαλιτη Δυο και ενας απο της λουτραδη.τα εύσημα τα έδωσε το μέλος της λουτραδη σύζυγος πρώην προέδρου.οκ?

      Διαγραφή
  8. ρε βλακα 8;04 οποιος γραφει κατα του μπαλιτη ειναι η μαρινα;;;; ποσο μαλακας εισαι; πες ποσο;;;;;

    δλδ τωρα για να καταλαβω απο τα επαινετικα σχολια υπερ του μπαλιτη....σας αρεσε η γ.σ.;;;; ειστε ικανοποιημενοι;;;; γιατι αν ειστε,ειστε απλα ΤΡΑΓΙΚΟΙ...αλλα εμενα στ αρχιδια μου βλακακο...ουτε μαγαζι εχω...ουτε τιποτα...εγω απλος σχολιαζω τα σερραικα δρωμενα που παρακολουθω αρκετα....
    αλλα μετα μην βγαινετε σαν τις αγαμητες πουτανες και κλαιτε στην τηλεοραση....να πα να κλεισετε ολοι κωλοπουστες....ολοι οι εμποροι σκατοφαρα ειστε εδω στις σερρες....γι αυτο δεν προκειτε να πατε ποτε μπροστα....ΠΟΤΕ...μια ζωη στην κλαψα θα ειστε....και θα ασχολειστε με μικροπολιτικες σκοπιμοτητες...οπως ο μπαλιτης που εφαγε μια πουτσα απο το ποταμι απο δω ισαμε την αθηνα...
    μονο απο θεσ/νικη και ιντερνετ ψωνιζουμε ρε καραγκιοζηδες...γιατι ειστε ΟΛΟΙ μαλακες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατα τα αλλα δεν είσαι με την μαρίνα.μας επίσες μαλακουλη.στο ποτάμι ηλίθιε δεν δεχτηκε να ειναι υποψήφιος.και αφού δεν είσαι έμπορος τι γράφεις τοτε ?αντε τραβα ψωνίσε απο το Ίντερνετ .και μην μας πριζεις.ουτος η άλλος στο Ίντερνετ τραβας μαλακια στο youporn σε κόβω.αντε και μαλακισου ιντερνετικα

      Διαγραφή
  9. o filos kala ta leei parapanw.eiste tragikoi edw pera.otan 8a stamatisete na blepete to serraiko katanalwtiko koino ws eyrw alla 8a tous blepete ws an8rwpous tote isws kati kataferete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ