Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΜΠ@ΛΟ


  MA EINAI ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ...





"Μα είναι ποτέ δυνατόν με τέτοια ηλίθια φάτσα, να μην έχεις κάνει μ@λακία ;"

6 σχόλια:

  1. Τη σύντροφο του υπουργού Δικαιοσύνης διόρισε ο Κατρούγκαλος
    1 Απρ 2015

    Την τοποθέτησή της στο τιμόνι του ΕΚΔΔΑ καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία
    Το διορισμό της συντρόφου του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

    «Ο κ. Κατρούγκαλος, αφού διόρισε τους συνεργάτες του γραφείου του, προχώρησε και στο διορισμό της συμβίας του υπουργού Δικαιοσύνης ως πρόεδρο στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΝΔ. Και προστίθεται:

    «Πρώτη φορά στην ιστορία δύο ζευγάρια υπουργών βρίσκονται στην κυβέρνηση. Τόσο το ζεύγος Δρίτσα, όσο και το ζεύγος Παρασκευόπουλου. Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του κ. Κατρούγκαλου και αυτό είναι το νέο ήθος της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.»

    Νωρίτερα σήμερα, ανακοινώθηκε ότι σήμερα ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα πρόεδρος στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης η Ιφιγένεια Καμτσίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

    Η κ. Καμτσίδου, ανέλαβε τα καθήκοντά της, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου. Όπως ανακοινώθηκε, η κ. Καμτσίδου, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, έχει αναγορευτεί διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris X-Nanterre και, μεταξύ άλλων, έχει δημοσιεύσει μονογραφίες και μελέτες που επικεντρώνονται σε ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των θεσμών και προστασίας των συνταγματικών δικαιωμάτων.
    ΣΕΡΣΕΡΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζωή Κωσταντοπούλου για την εισβολή στη Βουλή: Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;

    zoi411

    Την έκπληξή της όχι τόσο για την εισβολή των αντιεξουσιατών στη Βουλή αλλά περισσότερο για τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε στους συναδέλφους της βουλευτές εξέφρασε η πρόεδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    Οταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από την κυρία Κωνσταντοπούλου να κάνει μία δήλωση για το περιστατικό, εκείνη ρώτησε με νόημα:

    «Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;».

    Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα περίπου 20-25 άτομα εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής. Πρόκειται για άτομα που συμμετέχουν στην κατάληψη της Πρυτανείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

    Οι αντιεξουσιαστές έφτασαν στα σκαλιά της κεντρικής εισόδου του κτιρίου της Βουλής επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Πέταξαν φέιγ βολάν και να σήκωσαν πανό.

    Αρχικά οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν από τους διαδηλωτές, οι οποίοι τους προσπέρασαν έφτασαν μέχρι την είσοδο της Βουλής. Στη συνέχεια έφτασαν στο σημείο διμοιρίες των ΜΑΤ και προχώρησαν σε προσαγωγές.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα ήθη από την “πρώτη φορά Αριστερά”: Συμβία υπουργού διορίστηκε σε υψηλή κρατική θέση
    Συμβία εν ενεργεία υπουργού διορίστηκε με απόφαση του (περιβόητου πλέον) αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου, σε υψηλόβαθμη κρατική θέση.

    Τοποθετήθηκε επικεφαλής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

    Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και αν. καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ, συνάδελφος δηλαδή του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος είναι επίσης συνταγματολόγος, με έδρα καθηγητή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

    Πρόκειται για την Ιφιγένεια Καμτσίδου, συμβία του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου…

    Η συγκεκριμένη τοποθέτηση μάλιστα έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά από δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Κάτρούγκαλο να έχει διορίσει ως ειδικούς συμβούλους στο υπουργείο του, δύο νεαρές δικηγόρους, υφιστάμενές του στη νομική εταιρία που είχε αναλάβει τις υποθέσεις των επαναπροσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων με προμήθεια 12%.

    Η κ. Καλτσίδου θα αναλάβει τα επίσημα καθήκοντά της σήμερα, καθώς ένα λάθος στο σχετικό ΦΕΚ, πήγε λίγο πίσω τη σχετική διαδικασία.

    Πιο συγκεκριμένα, αντί στο ΦΕΚ η κ. Καλτσίδου να αναγράφεται ως πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ, αναγραφόταν ως πρόεδρος του δ.σ του εν λόγω φορέα, ιδιότητα που δεν αντιστοιχούσε στην πραγματική θέση για την οποία την προόριζε το υπουργείο. Προκειμένου να λυθεί η «παρεξήγηση» το υπουργείο πήρε πίσω το συγκεκριμένο ΦΕΚ και εξέδωσε άλλο με ορθή επανάληψη.

    Η Ιφιγένεια Καμτσίδου είναι επί σειρά ετών σύντροφος του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, έχοντας, ως ζευγάρι, συνάψει μεταξύ τους Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίδομα ανηλίκου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την αδερφή της έπαιρνε έως πέρυσι η μητέρα της! ‚
    Σκάνδαλο με σοβαρές ποινικές διαστάσεις για την επώνυμη μητέρα της Ζωής και τώρα αντιπρόεδρο του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου


    Επίδομα ανήλικων τέκνων έπαιρνε μέχρι και πέρυσι για τις δυο ενήλικες πλέον κόρες της η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

    Πρόκειται για την Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου, πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου, η οποία μάλιστα σήμερα κατέχει τη θέση της προέδρου της εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβούλιου.

    Με έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα RealNews η προϊσταμένη της πρώτης διεύθυνσης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Μέσων Ενημέρωσης, η κυρία Αλεξίου ελάμβανε το επίδομα παρανόμως, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που σήμερα είναι 38 ετών και την Βασιλική Ιωάννα που είναι 31 ετών.

    real

    Στο έγγραφο με ημερομηνία 20-11-2013, με το οποίο διακόπτεται η παροχή των δυο επιδομάτων αφού ακόμα και τότε δεν προσήλθε η ίδια να πράξει τα νόμιμα, η προϊσταμένη του ταμείου διακόπτει αναδρομικά τη χρίση των επιδομάτων.

    Αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί η κυρία Αλεξίου να επιστρέψει τα παράνομα χρήματα που έλαβε επί 18 περίπου χρόνια.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πτυχιούχος της νομικής και μέλος της ΕΣΗΕΑ έχει επιδείξει ιδιαίτερη σπουδή και σχολαστικότητα στην διεκδίκηση οικογενειακών επιδομάτων με την κ. Αλεξίου να «κυνηγά» κάθε σχετική παροχή. Παρά ωστόσο τις σχετικές κυβερνητικές ανακοινώσεις για την πάταξη τέτοιων φαινομένων, ποτέ δεν δήλωσε την παράνομη πράξη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ!
    ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΗ!
    ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗ ΔΕΥΑΣ?
    ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗ ΔΕΗ?
    ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ?
    ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ