Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΠΙΟ M@ΛΑΚΑΣ ... ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!!!!

ΞΕΣΑΛΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ - ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ 
 

          Φαντάζεστε τι γαμοσταυρίδια θα έριχνε ο Θανάσης Κλάρας εάν άκουγε την συζήτηση της χαζοβιόλας Κοζανίτισας "εθνικίστριας" με τον Συριζαίο Νεομπολσεβίκο Αναπληρωτή Υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ;

25 σχόλια:

  1. Ζήτω οι ΑΝ.ΕΛΛ.!


    Έπρεπε να πνιγούν 900 άνθρωποι στη Λαμπεντούζα, ανάμεσά τους εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά, για να μπει φρένο στην τρομολαγνεία των καναλιών.




    Σκιάχτηκαν λίγο, ντράπηκαν άλλο τόσο, έβαλαν πιπέρι στη γλώσσα και έκοψαν προσωρινά τις χυδαιότητες περί «λαθρομεταναστών», «υγειονομικών βομβών» και ανοικτών συνόρων που προσελκύουν τους κολασμένους της γης στην Ελλάδα. Άκουσαν οι δυστυχείς ότι έχει ανοιχτά σύνορα στην Ελλάδα και σάλπαραν για την Ιταλία, την Ισπανία, τη Μάλτα…


    Τα κανάλια κατάπιαν, έστω και προσωρινά, τις φαρμακόγλωσσές τους, σε αντίθεση με τη Ν.Δ., που δεν ξαποσταίνει ούτε στιγμή.
    Τίποτα δεν σταματά τη Ν.Δ., ούτε η θέα των πνιγμένων παιδιών δεν μπορεί να καταστείλει την κακία των ακροδεξιών που μας έλαχαν.
    Ανήμερα του ναυαγίου στη Λαμπεντούζα, την ώρα που το Λιμενικό της Ιταλίας μάζευε πτώματα από τη θάλασσα, οι άθλιοι εξέδωσαν non paper που έλεγε ότι «με την πολιτική που ακολουθείται, η Ελλάδα είναι, δυστυχώς, η μόνη χώρα στην Ευρώπη που προσελκύει λαθρομετανάστες, κάτι που δεν το κάνει ούτε η Ισπανία, ούτε η Ιταλία, ούτε η Μάλτα, ούτε η Κύπρος».
    Τα έγραψαν αυτά η νεοδημοκράτες την 20ή Απριλίου, είπαν ότι η Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση σε σχέση με την Ιταλία την ημέρα που οι μετανάστες πνίγηκαν στις ακτές της Ιταλίας!
    Θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε το «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι», αλλά ο Κύριος τους έχει απολέσει από καιρό.
    Μωροί ήταν από παλιά, βλακείες έλεγαν, βλακείες συνεχίζουν να λένε.
    Μιλούν, οι απάνθρωποι, για «λαθρομετανάστες» πάνω από τα ζεστά πτώματα, τα γυναικόπαιδα παραμένουν λαθραία ακόμη και μετά τον θάνατό τους. Δεν είναι πλέον «λαθρομετανάστες», κύριε Σαμαρά, είναι «λαθρομεταστάντες».
    Ρωτήστε τον κ. Γεωργιάδη, που είναι αρχαιομαθής.
    Οξείες θέσεις -όχι πάντως σαν του Σαμαρά- για το μεταναστευτικό είχαν και εξακολουθούν, ίσως, να έχουν και οι ΑΝ.ΕΛΛ. Κι όμως, στο πρόσφατο ρατσιστικό κρεσέντο των ΜΜΕ και της Ν.Δ., οι ΑΝ.ΕΛΛ. στάθηκαν σπαθιά. Δεν απομακρύνθηκαν ούτε εκατοστό από την επίσημη θέση της κυβέρνησης, δήλωσαν ευθαρσώς ότι το ζήτημα είναι ευρωπαϊκό και ανθρωπιστικό, την ώρα που οι άλλοι, οι και καλά προοδευτικοί, τα ΠΑΣΟΚΙΑ και τα ΠΟΤΑΜΙΑ, κορυβαντιούσαν χέρι - χέρι με τον Άδωνι και τον Βορίδη.
    Να τα λέμε, να τα γράφουμε, να τα αναγνωρίζουμε. Δεν είναι αυτονόητα αυτά, όπως δεν ήταν αυτονόητη και η στάση των ΑΝ.ΕΛΛ. στο νομοσχέδιο του κ. Παρασκευόπουλου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και τις υπόλοιπες αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα.
    Με τις ψήφους των ΑΝ.ΕΛΛ. πέρασε το νομοσχέδιο.
    Δύσκολη απόφαση για τον αρχηγό και τους βουλευτές ενός κόμματος με ρίζες στον χώρο της Δεξιάς.
    Κατά τα άλλα, οι ΑΝ.ΕΛΛ., σύμφωνα με πλήθος αναλυτών και λοιπών παραγόντων, είναι κόμμα ακροδεξιό, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που τσαλαβουτάνε στην ανθρωπιά και την πρόοδο.
    Δεν χρειάζονται πολλά - πολλά: Φανταστείτε πώς θα ήταν σήμερα τα πράγματα αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σταύρο.
    Ούτε να το φανταστείτε δεν μπορείτε...

    Γιώργος Ανανδρανιστάκης
    Η Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΝΙΧΤΗΚΑΝ 900 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ , ΝΟΜΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ;

      ΠΑΥΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ Σ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ; ΠΑΥΟΥΝ ΝΕ ΕΙΝΑΙ "ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ" ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ;

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ , Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΥΠΑΝΑΠΤΗΚΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ.

      ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ.

      ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ........ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ (οπως ειναι το ΙΣΡΑΗΛ κασι η ΚΥΠΡΟΣ πχ) ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΥΘΙΖΑΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΑΛΛΟΘΙ

      Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ

      ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. Να μην επαναλαμβάνεις φίλε Ιακχε αυτά που λένε οι δοσίλογοι του Σαμαρά .

      Διαγραφή
  2. Διατίθενται χρηματοκιβώτια ύψιστης ασφάλειας, με ειδικές τιμές για αξιωματικούς, υπαξιωματικούς κλπ. Μη διστάσετε! Σας χρειάζεται για να φυλάξετε τα αναδρομικά, τις υπερωρίες και τα επιδόματα που άρχισε να σας δίνει πλουσιοπάροχα η λαοπρόβλητη κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας"...Καλοφάγωτα βρέ...
    Νεομπολσεβίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κάθε καπότα γράφει κρυπτόμενη πίσω από την ανωνυμία .
      Μαζί με τα βραχιολάκια για τον Ξηρό σε λίγο θα έρθουν και τα άλλα βραχιολάκια για Γεωργιάδηδες , Βενιζέλους , Λοβέρδους , Μπομπολάκιδες και όλη την μαφία που κυβέρνησε και λεηλάτησε αυτή τη χώρα .
      Οι εξεταστικές ξεκινάνε γερμανοτσολιάδες !

      Διαγραφή

  3. Spiegel: Το ΔΝΤ με nonpaper ετοιμάζεται για Grexit

    Εκτός ευρώ οι …δημόσιοι υπάλληλοι; - Το περιοδικό Der Spiegel υποστηρίζει ότι οι δανειστές έχουν διερευνήσει τις συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και μάλιστα κάνει λόγο για σχετικό non paper του ΔΝΤ
    Στις σχετικές διεργασίες φέρεται να πρωτοπορεί το ΔΝΤ, εκτιμώντας ότι μία αποχώρηση της Ελλάδας από το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα θα ήταν «διαχειρίσιμη», αν και σε αυτήν την περίπτωση θα χρειάζονταν μέτρα προστασίας από κερδοσκοπικές επιθέσεις για ορισμένες «ευάλωτες χώρες», δηλαδή πιθανότατα την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Θεωρείται ωστόσο ότι τα κεφάλαια του μηχανισμού ESM, καθώς και τα νέα εργαλεία παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επαρκούν πλήρως για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες ,όπως αναφέρει η "Deutsche Welle"
    Ερχονται μέρες δύσκολες και Πεινα μεγάλη! ! !....Όλα αυτά είναι οι προετοιμασίες μας.... γι αυτο που ερχεται, όπως μας ειχαν ζαλισει προ ΔΝΤ και μια ωραια μερα ο ΓΑΠ μας το σκασε.......το ιδιο θα γινει και τωρα. Πολύ δε περισσοτερο σήμερα που οι εξουσιαζοντες δεν εχουν μια Συντεταγμενη Γραμμη και ο καθεις τραβαει για αλλου..... Ετσι μια ωραια καλοκαιρινη μερα ο Αλεξης θα μας παρουσιασει το παραμυθι της υπερηφανιας , της ελευθεριας , της δημοκρατιας και θα μας κρυψει τη Φτωχια και τη Δυστυχια που θα βυθιστούμε.... Καλό Κουράγιο για δευτερη φορά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές τις παπαριές διαβάζουν οι Έλληνες και στηρίζουν όλο και πιο πολύ την κυβέρνηση .
      Σήμερα δεν υπάρχει αντιπολίτευση
      ΤΣΙΠΡΑΣ ή ΧΑΟΣ

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ και ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ…ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ…!!!

    Οί άνθρωποι έχουν τα γονίδια του κομμουνισμού, ενός κόκκινου φασιστικού ιδεολογήματος πού άδοξα κατέρρευσε σε ολόκληρο τον κόσμο.
    Με αυτή την ιδεολογία «ανατράφηκαν» και «διαπαιδαγωγήθηκαν» πολιτικά, άλλο αν μετά την κατάρρευση του κομουνισμού –προκειμένου να αποενοχοποιηθού-, άλλαξαν ονομασία και κρύφτηκαν κάτω από τη γενική και αόριστη ταμπέλα της ευρύτερης…αριστεράς…!!!

    Έχουν χαρακτήρα συμπλεγματικό, ήσαν ανέκαθεν κοινωνικά περιθώρια, μισούσαν την αστική τάξη, είχαν συγκρουσιακή αντιπαλότητα με ποταμούς αίματος μαζί της και εμείς σαν λαός τους «φωνάξαμε» με την πολιτική «σοφία» πού μας διακρίνει να μας οδηγήσουν σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς με Ευρωπαϊκές προοπτικές και μάλιστα συνταγές, τις οποίες μάλιστα θα επιβάλλουν και στους άλλους λαούς της Ευρώπης…
    ********
    Είναι σαν να καλείς στα ανάκτορα σε δείπνο έναν άξεστο γιδοβοσκό να του σερβίρεις φιλέτο και να έχεις την απαίτηση να το φάει με μαχαίρι και πηρούνι, χωρίς να του φύγει το φιλέτο από το πιάτο και να ξεραθούν οι ομοτράπεζοι στα… γέλια…!!!
    ********
    Δεν ξέρουν από Ευρώπη οι άνθρωποι, δεν τους ταιριάζει, είναι ξένο σώμα, αυτοί τη μόνη συγγένεια πού έχουν και νιώθουν σαν «σπουδαίοι» είναι οι κάτοικοι στις πρώην κομμουνιστικές Χώρες.
    ********
    Το προδίδει άλλωστε η…«αισθητική» τους…!!!
    ********
    Από ποιόν να αρχίσεις και σε ποιόν να τελειώσεις…
    ********
    Φλαμπουράρης-Βούτσης-Βαρουφάκης-Στρατούλης-Σκουρλέτης και κάτι άλλοι «καροτάκηδες», δεν συνιστούν θέαμα πολιτικών ανδρών…
    ********
    Είναι τραγικός περίγελος…!!!
    ********
    Ο καθηγητής Χρ. Γιανναράς γράφει:
    ********
    Aμέσως μετά την πολυαίμακτη κομμουνιστική ανταρσία, οι πρώτοι «τουρίστες» που έφτασαν μαζικά στη συφοριασμένη Ελλάδα ήταν Ελληνοαμερικανοί.
    ********
    Ειρωνεύτηκαν και σατίρισαν οι Ελλαδίτες την «αισθητική» των Ελληνοαμερικανών και τη γλωσσική τους υποβάθμιση.
    ********
    Καταστραμμένοι, ρημαγμένοι, ζώντας με μεγάλες στερήσεις, επέμεναν να αξιολογούν τους ανθρώπους από την αμφίεση.
    ********
    Αξίζει να μελετήσει κανείς, το πώς προσέλαβαν το δυτικό ένδυμα οι Έλληνες στο Ελλαδικό κράτος και πώς οι Έλληνες οι εκτός Ελλαδικού κράτους..
    ********
    Με αυτή τη βιωματική σιγουριά είχαν την αυτονόητη άνεση να προσλαμβάνουν οτιδήποτε καινούργιο που το εύρισκαν ταιριαχτό με τα γούστα τους, να το αφομοιώνουν στον «αέρα» της ευγενικής τους καταγωγής.
    *********
    Και συνεχίζει για τους προδρόμους της Τσιπροσυριζαίϊκης επέλασης
    *********
    Τι σύμπτωση, που ο εκπασοκισμός της ελλαδικής κοινωνίας, κατάστρεψε, σε βαθμό αναπηρίας, τη νεοελληνική γλώσσα και έκφραση.
    ********
    Προπαγάνδισε την «ανεμελιά» στην αμφίεση βυθίζοντας μεγάλες πληθυσμικές ομάδες σε ενδυματολογική ακαλαισθησία, την πιο επιδεικτική που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.
    ********
    Και συμπεραίνει:
    ********
    Αν υπάρξει ποτέ πολιτική αναγέννηση θα το αντιληφθούμε από εξωτερική εμφάνιση των μπροστάρηδων πού θα απηχεί την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, αυτήν που μεταγγίζεται με το γάλα της…μάνας…!!!
    ********
    Εμείς αυτούς τους κλόουν, κωμικούς και αξιοπερίεργους πού άλλοτε, όταν τους συναντούσαμε χλευάζαμε μαζί τους και μας διασκέδαζαν, τώρα με την ψήφο μας τους αναγορεύσαμε «σωτήρες» μας στον 21ο αιώνα με εξουσιοδότηση να μας βγάλουν από την οικονομική κρίση.
    ********
    Οί άνθρωποι του Συριζα δεν φταίνε σε τίποτα, το δείχνουνε, φαίνεται για γυμνού οφθαλμού τι μέρος του λόγου είναι.
    ********
    Εμείς τους κοιτάζαμε αλλά δεν το…βλέπαμε…!!!
    --------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όλα αυτά ένα έχω να σου πω :
      πο@τσες μπλε ...

      TERRIS XRYSOS

      Διαγραφή
  5. Κόψε τις μ@λ@κίες Ιακχε . Τώρα όλοι στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΠΡΑ .
    Επιτέλους έχουμε για πρώτη φορά μια Πατριωτική κυβέρνηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ!!!
    PHOTO SHOP ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ!!!
    ΣΚΕΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ε ΡΕ ΤΑΔΕΝΕΣΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΕΙΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΜΑ ΟΥΤΕ ΡΟΥΠΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ
      ΠΟΙΟΣ ΤΑΔΕΝΕΣΤΟΡΑΣ ... ΤΟ ΕΧΩ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ

      Διαγραφή
  7. Και ποιον να είχε ρε μπαγλαμά στον τοίχο ? Τα Doberman του Σαμαρά να είχε ( Άδωνη και Κυριάκο ) ? Τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων στην Ελλάδα ? Την πέμπτη φάλαγγα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΑΚΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ

    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ

    ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ

    'ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ' ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ...

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΙΑΚΧΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΛΑ'Ι'ΚΟΣ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗΣ

    ''ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ''?




    APOLITIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άκουσαν ορισμένοι για τα βραχιολάκια του Ξηρού και επαναστάτησαν ( Βενιζέλος , Μητσοτάκης , Γεωργιάδης , Λοβέρδος κλπ ) .
    Γιατί άραγε ? Μήπως σκέφτονται πως έρχεται η σειρά τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτη φορά φασιστερά

    Με έντονους συμβολισμούς και πολιτικά μηνύματα γίνεται η ανανέωση των υπουργικών γραφείων. Μια απλή «αυτοψία» είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι οι διακοσμητικές παρεμβάσεις των νέων «ενοίκων» είναι κάθε άλλο παρά συμβατικές.

    Μια φωτογραφία της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεσπόζει στο γραφείο της γ' αντιπροέδρου της Βουλής Δέσποινας Χαραλαμπίδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την Τρίτη ετήσιο μνημόσυνο για τον Κ. Καραμανλή

    Στις 11 το πρωί της Τρίτης στον χώρο του ιδρύματος στην Φιλοθέη θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ήδη έχουν σταλεί προσκλήσεις σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα ωστόσο όπως τονίζεται από το ίδρυμα η παρουσία όσων επιθυμούν να παραστούν είναι ανοικτή. Το βέβαιο είναι εκτός από τον Κώστα Καραμανλή θα παραστούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και δεκάδες στελέχη του κόμματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πορτρέτα του Λένιν και του Αρη Βελουχιώτη, αφίσες με πρόσφυγες και πίνακες με εργάτες κοσμούν πλέον υπουργικά και κοινοβουλευτικά γραφεία, αποδίδοντας εύγλωττα το στίγμα της διακυβέρνησης «πρώτη φορά Αριστερά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα έλεγες αν έβαζαν τον Τσολάκογλου ; Θα σου άρεσε , έτσι δεν είναι ;
      Μήπως θα προτιμούσες τον Πατακό ;

      Διαγραφή

  13. Την ώρα που οι κάτοικοι της Γαύδου έσωζαν πρόσφυγες, «οικονομικοί μετανάστες» ρήμαζαν 70χρονη


    Σύμφωνα με πληροφορίες, του zarpanews.gr, οι δράστες, αλβανικής καταγωγής, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο και κρατούνται, ενώ κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
    Οι έρευνες των αρχών είχαν επικεντρωθεί σε άτομα τα οποία είχαν εργαστεί το τελευταίο διάστημα στο ακριτικό νησί.
    Οι δύο δράστες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την 70χρονη καθώς και τρία ρολόγια.
    Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε λίγες ώρες μετά τη ληστεία δεμένη με καλώδια μέσα στο σπίτι της.
    ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΑΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
    ΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρώτη φορά φασιστερά

    Ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής περί «λιτού βίου», ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης προσέθεσε στη νέα «έδρα» του έναν πίνακα που απεικονίζει ένα χαρτονόμισμα των 100 δραχμών...

    Το συγκεκριμένο γραφείο στεγάζεται στον έβδομο όροφο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου και δεν διακρίνεται για τη θέα του, καθώς «βλέπει» στον ακάλυπτο χώρο. Συνεπώς, ο πίνακας πίσω από τον υπουργό ίσως αποτελεί ένα εικαστικό «παράθυρο» στον κόσμο της δραχμής, νομίσματος με το οποίο το κυβερνητικό κόμμα διατηρούσε ανέκαθεν ισχυρούς δεσμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΔΩΝΙΣ
    ........"Εμείς δεν είμαστε κομμουνιστές είπε, εμείς είμαστε Δεξιοί και πρέπει να το λέμε με θάρρος".....

    Μουσική στ΄αυτιά μας , χρόνια είχα να το ακούσω . Όλο για ανοίγματα στη κεντροδεξιοαριστερά και ντροπές για την καταγωγή μας και υπονοούμενα χωρίς αυτοδύναμη τη λέξη ΔΕΞΙΑ που έσωσε την Ελλάδα από την Σοβιετοποίηση...
    Νάσαι καλά ρε Άδωνη θα σε ακολουθώ δια βίου.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όταν τον δεις με βραχιολάκια θα τον ακολουθείς ;

      Διαγραφή
  16. Ίακχε τι θα γίνει με τον ψυχάκια ? Δεν καταλαβαίνεις πως πάει να σου χαλάσει το blog ? ΗΠΑ απο το Αραμπατζομπλογκ είναι ή απο τους τσάτσους ..
    Να τον κόψεις πριν είναι αργά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ