Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΖΩΗ , ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟ

 Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  


 ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΔΩΝ ΑΣ ΦΑΝΕ ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΙ"

o iakxos: "ΜΠΑΤΣΟΣ" ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ...: Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ "ΡΟΜΠΑ" Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ     Ο Αστυνομικός Διευθυντής ...

Στο κενό πέφτουν οι χυδαίες και μεθοδευμένες επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου από συγκεκριμένα κέντρα και μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό, όταν παρενέβη μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ που εμπόδιζαν την συνέχιση της πορείας εργαζόμενων στην Υγεία και άλλων φορέων του Δημοσίου.

Η κα Κωνσταντοπούλου, πολύ σωστά έπραξε όταν ρώτησε τον Ταξίαρχο να δώσει εξηγήσεις «από ποιον έχει πάρει εντολή;», λέγοντας ότι «η δική μου εντολή είναι η Βουλή να είναι ανοιχτή».

Η Πρόεδρος της Βουλής, ακολουθεί κατά γράμμα το νόμο και τις αρμοδιότητες της, και το άρθρο 11 του κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, την δικαιώνει πανηγυρικά, βάζοντας «φίμωτρο» στα «παπαγαλάκια» των τελευταίων ημερών.




      ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

Όπως αναγράφεται, «Ο Πρόεδρος της Βουλής μεριμνά για την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της Βουλής και των χώρων της, στο όνομα της οποίας ασκεί την αστυνομική εξουσία. Καθορίζει τη δύναμη της Αστυνομίας και εγκρίνει το προσωπικό της που πρέπει να υπηρετεί στη φρουρά της Βουλής, η οποία και τελεί αποκλειστικά υπό τις διαταγές του».

Αυτό σημαίνει, πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε κάθε δικαίωμα να τοποθετηθεί επί του θέματος και να κάνει παρατήρηση στον αστυνομικό και ως εκ τούτου οι διαμαρτυρίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων δημιουργούν ερωτήματα.

Άραγε, δε γνωρίζουν το ιδιαίτερο καθεστώς που επικρατεί στη Βουλή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ