Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ


 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



Φίλοι και φίλες,
H αστυνομία της Ελβετίας συνέλαβε 7 υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA, δίνοντας ελπίδα στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που αγαπούν το ποδόσφαιρο και σιχαίνονται τη διαφθορά. Αλλά αν δεν κινηθούμε γρήγορα, ο Sepp Blatter θα τη γλιτώσει και θα επανεκλεγεί για πέμπτη φορά πρόεδρος της FIFA!

Ο Blatter έκανε τα στραβά μάτια στη διαφθορά και στη λεηλασία των χωρών που φιλοξένησαν αγώνες της FIFA, έθαψε την έρευνα δεοντολογίας που ο ίδιος είχε ζήτησε να γίνει, και ανέθεσε τη διεξαγωγή Παγκόσμιων Κυπέλλων στη Ρωσία και στο Κατάρ, νοθεύοντας τις εκλογές. Αλλά αυτό δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, όπως επιμένουν οι απανταχού  Μπολσεβίκοι βλ. την τοπική επιχείρηση CHE GUEVARA CLUB των οργανωμένων "φιλάθλων" του Πανσερραϊκού.




  Η FIFA έχει καλλιεργήσει τη διαφθορά και είναι υπεύθυνη για την κακομεταχείριση και τον θάνατο εργατών σε όλο τον κόσμο, όπως επίσης και για τον εκτοπισμό ολόκληρων κοινοτήτων προκειμένου να χτιστούν στάδια.

Οι συλλήψεις της αστυνομίας αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία που είχαμε ποτέ για να γυρίσουμε αυτή τη μαύρη σελίδα - αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί χωρίς μαζική πίεση. Ας κάνουμε το σημερινό ψήφισμα να εξαπλωθεί πιο γρήγορα από ποτέ, καλώντας τα ανώτερα στελέχη της FIFA να δώσουν πόδι στον Blatter.


 Μόλις φτάσουμε το ένα εκατομμύριο υπογραφές, τα μέλη του Avaaz που βρίσκονται στη Ζυρίχη θα τις παραδώσουν απευθείας στα μέλη της FIFA πριν τη ψηφοφορία.
Το ποδόσφαιρο είναι μακράν το πιο δημοφιλές σπορ του κόσμου αλλά η σκανδαλώδης διοργάνωση των Παγκόσμιων Κυπέλλων απογοητεύει εκατομμύρια φιλάθλους που θέλουν να βλέπουν καθαρούς αγώνες. Μια δημοσκόπηση της Transparency International που έγινε αυτή τη βδομάδα, έδειξε ότι τέσσερις στους πέντε φιλάθλους του ποδοσφαίρου δεν θέλουν να παραμείνει ο Blatter ως πρόεδρος, και τα δύο τρίτα έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην ικανότητα της FIFA να ελέγχει το άθλημα.

Η ελβετική κυβέρνηση συνέλαβε τα υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA για χρηματισμό ύψους άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, με αντάλλαγμα δικαιώματα διαφήμισης και κάλυψης των ποδοσφαιρικών αγώνων. Οι συλλήψεις ήρθαν μετά από τριετή έρευνα Αμερικανών εισαγγελέων, που ισχυρίζονται ότι όλα οργανώθηκαν σε αμερικάνικο έδαφος και έγιναν μέσω αμερικάνικων τραπεζών, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες σε σχέση με τον Sepp Blatter.

Ας κινηθούμε γρήγορα και μαζικά για να πάρει πόδι ο Blatter και ας καλέσουμε τη FIFA  να αναβάλει τις εκλογές, μέχρι να βρεθούν υποψήφιοι που θα μπορούν να οδηγήσουν την οργάνωση στον 21ο αιώνα, χωρίς διαφθορά. Υπόγραψε τώρα και μοιράσου το με όλους:

https://secure.avaaz.org/el/clean_up_football_el/?bgoubjb&v=59485

1 σχόλιο:

  1. Μηπως αυτη η ειδηση
    http://www.onsports.gr/Podosfairo/Kosmos/item/484797-Filiko-anakohis-proteine-o-Mplater
    και η αποκαλυψη της διαφθορας στην φιφα εχουν καποια σχεση; την ωρα που η φιφα ηταν ετοιμη να αποπεμπψει το ισραηλ απο τους κολπους του μπουκαρισε το εφμπιαι στην φιφα ,το οποιο ξερουμε απο που ελεγχεται και επεβαλε την ταξη. Σιγα να μην αποπεμφθει πλεον το ισραηλ και ο μπλατερ στην θεση του βεβαια.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ