Σάββατο 23 Μαΐου 2015

"ΜΠΑΤΣΟΣ" ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ...


Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ "ΡΟΜΠΑ" Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
 

 Ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Ρόκκος, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που αντιμετώπισε με ιδιαίτερη στωικότητα και τον δέοντα σεβασμό την Πρόεδρο της Βουλής, είναι πτυχιούχος κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με δύο μεταπτυχιακά στη διοίκηση υπηρεσιών υγείας και εθνικής σχολής δημόσιας υγείας, έχοντας εξειδίκευση στο «Εμπόριο Βρεφών» και τον «Στρατηγικό Σχεδιασμό για την Αντιμετώπιση των Ευπαθών Ομάδων».


Μετά από 27 χρόνια θητείας βρέθηκε σε θέση να δώσει λεπτομερή αναφορά για τα όσα συνέβησαν στην πορεία των εργαζομένων στην υγεία και την «επαφή» του με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Ρόκκος περιγράφει όλη την ακολουθία της πορείας από την πρώτη στιγμή και φθάνει στη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Βουλής.

Η λεπτομερής αναφορά 

«Η Πρόεδρος απευθύνθηκε σε εμένα και μου ζήτησε τον λόγο για τον οποίο είχαμε προβεί σε αστυνομικό φραγμό στο συγκεκριμένο σημείο. Αφού της απέδωσα τον προβλεπόμενο χαιρετισμό της εξήγησα ότι ήταν μέρος επιχειρησιακού σχεδίου και ότι δεν είναι στην δική μου επιχειρησιακή δυνατότητα η αλλαγή του» γράφει στην αναφορά του ο αστυνομικός διευθυντής.

Στη συνέχεια καταγράφει τον διάλογο με την κα. Κωνσταντοπούλου, όπως έχει αποτυπωθεί στα σχετικά βίντεο.


 ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ  MEGA 




Σε άλλο σημείο της αναφοράς του ο κ. Ρόκκος επισημαίνει: «Η κα. Πρόεδρος μου ζήτησε να δώσω γραπτές εξηγήσεις για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και την τοποθέτηση του αστυνομικού φραγμού στο συγκεκριμένο σημείο»… «Η αρχική συνεννόηση με τους διαδηλωτές τους οποίους είχα ενημερώσει ότι υπάρχει φραγμός στα Λουλουδάδικα στο ύψος της Βουλής, ήταν πως θα έμεναν για λίγο στον φραγμό και αμέσως μετά θα αποχωρούσαν. Ποτέ δεν ανέφεραν ότι αντιπροσωπεία ήθελε να πάει στη Βουλή και να επιδώσει ψήφισμα».

Στελέχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός διευθυντής έχει χειριστεί περισσότερες από 500 πορείες στο κέντρο της Αθήνας από το 2006 έως και σήμερα.

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΜΩΣ  ΑΝΕΞΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ