Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΑΪ ΣΗΧΤΗΡ ΓΟΜΑΡΙΑ ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

   ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ  ...


Αυτή είναι το κοινό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα, λίγα λεπτά μετά το πέρας της πολύωρης συνεδρίασης:
 
"Το Eurogroup σήμερα αποτίμησε την κατάσταση των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών. Καλωσορίζουμε την πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα".

"Σημειώνουμε ότι η αναδιοργάνωση και η βελτίωση των διαδικασιών εργασίας κατέστησε δυνατή μια επιτάχυνση και συνέβαλε σε μια πιο ουσιαστική συζήτηση. Ταυτόχρονα, αναγνωρίζουμε ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος και προσπάθεια για να γεφυρωθούν τα κενά στα εναπομείναντα ανοιχτά θέματα", συνεχίζει η ανακοίνωση.

"Καλωσορίζουμε επομένως την πρόθεση των ελληνικών αρχών να επιταχύνουν τη δουλειά τους με τους θεσμούς, με στόχο την επίτευξη μιας επιτυχούς ολοκλήρωσης της αξιολόγησης εγκαίρως. Το Eurogroup επαναλαμβάνει ότι η δήλωσή του της 20ής Φεβρουαρίου παραμένει το ισχύον πλαίσιο για τις συνομιλίες. Μόλις οι θεσμοί καταλήξουν σε συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο για την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης το Eurogroup θα αποφασίσει για την αποδέσμευση των κεφαλαίων που εκκρεμούν βάσει της ισχύουσας διευθέτησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ