Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR

 ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ... ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΕΠΕΣΕ

Ο ΤΕΟNDOR KΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ

Πέρασαν 12 μήνες για να καταλάβει ο Καναλάρχης - Πολίτης, ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στον Δήμο Σερρών ενώ υπάρχουν δύο σταθερές, από την μια ο Καραμήτρος που θεωρεί βεβαία την δικαιωσή του από το ΣτΕ ευρισκόμενος εν αναμονεί ανα΄κηψης της εξουσίας και από την άλλη ο ευνουχισμός της παράταξης της συμμαχίας Μηλίδη-Καλώτα που υπό την καθοδήγηση του φαρμοκοτρίφτη πρώην Δημάρχου Γιάννη Βλάχου στήριξε ανφανδόν την δεύτερη Κυριακή τον Μουσταφά ενώ οι Αντώνης Αναστασιάδης-Σιμήτας  στήριξαν τον "προφήτη" απ' το Καβακλί.

Αλλά γεννάται ευλόγως το ερώτημα πως μπορείς να επεκτείνεις κάτι που εκ προϊμίου δεν διαθέτεις; 

Είναι δυνατόν ποτέ σε ένα επικείμενο γεωπολιτικό σχεδιασμό σε μια περιοχή που συνεχώς μεταβάλλεται το υφιστάμενο status να θεωρείται δευτερεύον ζήτημα η πιθανότητα ίδρυσης ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ στα Σέρρας αντί της Θεσσαλονίκης ;  

Είναι δυνατόν στον ευλογημένο τούτο τόπο οι Βλαχοδήμαρχοι να υποκαθιστούν το Ελληνικό Κράτος,   ανεύθυνα στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής και ο Πορεφυρογέννητος, η Ξυνή, ο Δικηγόρος με τα γκρί, ο Αρτέμης, η Συριζαία και οι λοιποί  πολιτευτάδες τους να κοιμούνται μακαρίως ;

5 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΕΕ?
    ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ...?
    ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ...Υπάρχουν ήδη τεχνικές λύσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον αρμόδιο φορέα συντονισμού των δηλώσεων ΟΣΔΕ (GAIA Επιχειρείν) για την αντιμετώπιση του προβλήματος και την ψηφιοποίηση των επιλέξιμων βοσκήσιμων εκτάσεων, οι οποίες όμως δεν γίνονται δεκτές από τους Δήμους οι οποίοι με τη σειρά τους δεν λαμβάνουν την ευθύνη αφού οι εκτάσεις δεν φτάνουν για την κάλυψη των αναγκών των δημοτών κτηνοτρόφων τους.

    Πηγή: Ανεξάρτητος - νέα του ν. Σερρών
    http://www.anexartitos.gr/o-proedros-tis-node-serron-pyrovolei-ton-g-karasmani-gia-ta-voskotopia-mpichtes-gia-topika-roysfetia/

    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΦΕΝΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εκλογές τελείωσαν . Η πόλη πηγαίνει μπροστά . Η πόλη αλλάζει εικόνα . Η δημοτική περιουσία αξιοποιήται με διαφάνεια .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.......
      ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ
      ΖΗΤΩ Ο ΦΛΩΡΗΝΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ!!!!!

      Διαγραφή
  4. 29.5.15
    Ο δεύτερος θάνατος των νεκρών της ΕΡΤ…


    Η ΠουΤου Βου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι πιθανότατα ό,τι χειρότερο έχει προκύψει από αυτή την ανεκδιήγητη κυβέρνηση που μας τυραννά εδώ και τρεισήμισι μήνες.



    Υπερφίαλη, αλαζονική, ειρωνεύεται επιδεικτικά τους πολιτικούς της αντιπάλους, έχει μετατρέψει σε τσιφλίκι της το Κανάλι της Βουλής, ενώ δεν διστάζει να κάνει τα γλυκά μάτια στη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή.


    Πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, η κ. Κωνσταντόπουλου μίλησε για την ανάγκη θέσπισης νομοθετικής ρύθμισης «για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια του αγώνα για την ΕΡΤ».
    Οι «Νεκροί της ΕΡΤ» έγιναν αμέσως viral και πολύς κόσμος πίστεψε πως επρόκειτο για μια ακόμη επινόηση της χειμαρρώδους Ζωίτσας.
    Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…
    Όσο νοσηρό και αν ακούγεται υπάρχουν άνθρωποι που από τη μέρα που έκλεισε η ΕΡΤ μετράνε τους πρώην υπαλλήλους της που έφυγαν από τη ζωή!
    Ανάμεσά τους ένας νεαρός δημοσιογράφος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Μεσογείων την εποχή της κατάληψης, εργαζόμενοι αλλά και συγγενείς (συχνά υπερήλικοι) εργαζομένων που πέθαναν από καρκίνο ή καρδιακά νοσήματα.
    Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται από κάποιους αισχρούς σπεκουλαδόρους-τυμβωρύχους «νεκροί της ΕΡΤ».
    Θεωρούνται θύματα του Μνημονίου, του ΔΝΤ και της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων.

    Άλλωστε η μόνη αιτία για να αρρωστήσει και να πεθάνει κάποιος είναι το να χάσει τη δουλειά του στο Δημόσιο. Ή να χάσει τη δουλειά του ο εγγονός του ή ο μικρανεψιός του.
    Το πιο τρομακτικό δε είναι πως αν γκουγκλάρεις «νεκροί+ΕΡΤ» πέρα από την τοποθέτηση της Κωνσταντοπούλου θα βρεις άρθρα με τίτλο: «Ενδέκατος νεκρός της ΕΡΤ!», «Δωδέκατος νεκρός της ΕΡΤ!», όπου ο μεθυσμένος από ενθουσιασμό και μίσος συντάκτης αναφέρει απλώς το όνομα του νεκρού χωρίς να μπαίνει καν στον κόπο να αποκαλύψει την αιτία θανάτου.
    Ίσως η αποκρουστικότερη σπέκουλα μέρους του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια ήταν η εκμετάλλευση των (χαμένων) ζωών.
    Όλοι οι αυτόχειρες, τα παιδιά με το μαγκάλι, το παιδί που σκοτώθηκε πέφτοντας από το τρόλεϊ και τώρα οι «νεκροί της ΕΡΤ». Άνθρωποι με όνομα, ταυτότητα και συγγενείς και φίλους που άφησαν πίσω μετατράπηκαν σε ένα απλοϊκό όργανό συλλογής ψήφων και επίδειξης τζάμπα μαγκιάς.
    Φυσικά, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση κανείς δεν αυτοκτονεί πια.
    Ωστόσο όσο έχει απομείνει και ελάχιστο μεδούλι στα οστά των «νεκρών του Μνημονίου» κάποιοι θα προσπαθούν να το αξιοποιήσουν.
    Και δυστυχώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρωτοστατεί σε αυτό το ανίερο αίσχος από την ούλτρα θεσμική της θέση…

    Θανάσης Χειμωνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ