Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

"ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ

ΥΠΟΘΕΣΗ JUMBO : "ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ" 
ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ


Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή "Ανοικτή Γραμμή", ο πρωην Νομαρχιακός Σύμβουλος Χρήστος Βουλγαρίδης "αδειασε" τον νυν βουλευτή  του Μπομπολάκη λέγοντας ότι ως δικηγόρος του Εμπορικού Συλλόγου  για πολιτικές σκοπιμότητες "μοίραζε" ελπίδες στους εμπόρους της Σερραϊκης αγοράς για τις δήθεν παρανομίες  του πολυκαταστήματος JUMBO περί καταπάτησης δημοτικής έκτασης και παράνομης αδειοδότησης που θα επέφεραν την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του.

Mε την άποψη αυτή συντάχθηκε και η Λία Μαυρίδου 

6 σχόλια:

  1. ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ
    ΓΑΡΓΑΡΑ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΑ, ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ?????????????????
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ????????????? (Η ΓΑΡΑΓΑΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί μόνο σε αυτό αποδείχθηκε ότι "πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες" ο δικηγόρος που εμφανίζει στον τοπικό τύπο διαρκώς δημοσιεύματα ως Βουλευτής και το όνομά του σκέτο. Φαρδιά πλατιά η φωτογραφία του και το ΠΟΤΑΜΙ ανύπαρκτο. Έχει ιδέα το κόμμα για τις ενέργειες του "αλεξιπτωτιστή" πρώην Συριζαίου, που εξαπάτησε κόσμο και κοσμάκι όχι μόνο στο θέμα του Jumpo. Για ψάξτε και τι γίνεται σε άλλα θέματα που ενδιαφέρουν την οικονομική και τραπεζική ζωή του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Η «ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΟΥΣΚΑ-ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ και ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤH ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΝΕΟ…ΜΝΗΜΟΝΙΟ…!!!
    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ… ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…!!!
    Τέρμα στα αριστερά φτιασιδώματα και τις αποκριάτικες αντιμνημονιακές μάσκες, με τις οποίες ο Τσίπρας και η Κυβερνητική «λεχριτοκομπανία» του εξαπάτησαν και κορόϊδεψαν ασύστολα τους αφελείς και ανυποψίαστους Έλληνες ψηφοφόρους, πού επανέλαβαν το εγκληματικό λάθος τού 2009 ψηφίζοντας τον Γιωργάκη, με το διαβόητο…«λεφτά. υπάρχουν»…!!!

    Τέρμα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με τις παροχές, τέρμα το παραμύθι του ΕΝΦΙΑ, με το οποίο οι «δεξιούληδες» ψήφισαν Τσίπρα, τέρμα η απάτη με την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς, τέρμα με τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, τέρμα με τις φοροελαφρύνσεις πού γίνονται πάρα πολύ επαχθέστερες, τέρμα με την κατάργηση του ΦΠΑ, αφού και το συνηθισμένο φαγητό τα μακαρόνια μπήκαν στον συντελεστή… 23%...!!!
    ********
    Οί ίδιοι οι Κυβερνητικοί «λεχρίτες» ζήτησαν γονατιστοί στα τέσσερα από τη Μέρκελ παράταση του μνημονίου μέχρι τον Μάρτιο, διότι ξεζούμισαν όλα τα χρήματα του δημοσίου πού είχε για απόθεμα η «προδοτική» Κυβέρνηση Σαμαρά (μιλάνε τα απολιθώματα του Σταλινισμού για προδοσία) και τώρα υπογράφουν στην Μέρκελ υπεύθυνη δήλωση του Ν.105 περί ψευδούς δηλώσεως, μπάς και αποφύγουν την απόδραση με ελικόπτερα λόγω χρεοκοπίας.
    ********
    Και με την αριστερή προπαγάνδα τύπου Β.Κορέας, θα μας πούνε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα κατάφεραν να το πάνε στο 1%.
    ********
    Και βέβαια ελπίζουν ότι τα ντόπια πρόβατα και οι Ιθαγενείς θα το πιστέψουν επειδή δεν ξέρουν και δεν μπορούν εύκολα να καταλάβουν ότι το πρωτογενές πλεόνασμα πού είχε συμφωνήσει ο Σαμαρά ήταν με μέτρα 980 εκατ. ενώ των Λεχριτοτσιπροσυριζαίων είναι 4δις.
    ********
    Και το σπουδαιότερο (για όσους καταλαβαίνουν και έχουν στοιχειώδες μυαλό), το 1% είναι για το τέλος του 2015, δηλ. για το δεύτερο εξάμηνο, ενώ για όλο το χρόνο είναι…2%...!!!.
    ********
    Ούτως ή άλλως, το παραμύθι και η απάτη ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πλήν του μνημονίου έλαβε τέλος και μαζί η Κυβερνητική αριστερή λεχριτοτσιπροσυριζαίϊκη συμμορία και η προπαγάνδα της.
    ********
    «Κοψοχέρηδες» απανταχού της Ελλάδος ενωθείτε και κλάψτε για την ψήφο σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ...ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ...ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ....ΠΑΡΟΧΕΣ...ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣΑ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ.......ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ?????
    ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΑΣ "ΚΟΥΡΒΑΒΑ" ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 800€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ...ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ?
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ...ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΟΓΟ..ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΑΣ....
    ΤΙΣ ΣΥΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΟΙΚΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ.....
    ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΕΥΑ,,,ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ.....ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΟΤΑΜΙ βρήκε βουλευτή λαχείο. Ακόμη και στη ΒΟυλή ο Χατζηδημητρίου συγχαίρει τη σερραία Βουλευτή για το έργο και το λόγο της. Να ετοιμάζετε και ο ίδιος για δικαστικές διαμάχες, ο κόσμος στα Σέρρας το έχει βούκινο και αυτός...συνεχίζει τη δικηγορία κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ