Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ


Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ



Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ 

 
Ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Αναστασιάδης  συγκινημένος μετά το πέρας της τελετής και της ύψωσης της τοπικής σημαίας δίπλα στην Ελληνική δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: « Είμαι βαθειά συγκινημένος διότι σήμερα μετά από 12 χρόνια η τοπική σημαία του Δήμου Σερρών κυματίζει ελεύθερα στο σερραϊκό ουρανό, στην πόλη των γενναίων Σερραίων.

 Η διαδικασία έγκρισης ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό από όλα τα αρμόδια υπουργεία και έτσι ο Δήμος Σερρών απέκτησε και επίσημα τη σημαία του. Κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Η πόλη των Σερρών έχει το ωραιότερο σύμβουλο της Ελλάδας, μετά την Αθήνα που έχει την θέα Αθηνά και την Πέλλα που έχει τον Μέγα Αλέξανδρο. Ο θεός Στρυμών είναι ο γιός του Τιτάνα. Οι λογικοί Ελληνες θεοποίησαν τα ποτάμια και τα δάση γιατί ήξεραν ότι είναι πηγή ζωής. Χαίρομαι γιατί κυματίζει η σημαία των Σερραίων στο σερραϊκό ουρανό. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Σερρών Βασίλειο Παπαβασιλείου διότι έπραξαν αυτό που έπρεπε, αυτό το οποίο ήταν δίκαιο και σωστό».

Ο Αντώνης Αναστασιάδης δήλωσε ικανοποιημένος γιατί δικαιώθηκε ένας πολύχρονος αγώνας να αποκτήσει η πόλη των Σερρών την δική της σημαία. «Χρειαζόταν να υπάρχουν εγκρίσεις από πέντε δημοτικά συμβούλια και η τελική έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών». Η προσπάθεια ξεκίνησε στη δημαρχιακή θητεία του Γ. Βλάχου την περίοδο 1995-1998, και έλαβε τις εγκρίσεις από τα δημοτικά συμβούλια της περιόδου 99-2002, 2003-2006, 2007-2010, 2011-2014 και 2014-2019 με δημάρχους τους κ.κ. Μητλιάγκα, Μωυσιάδη, Βλάχο, Αγγελίδη αντίστοιχα. Τέλος ο Αντώνης Αναστασιάδης αφιέρωσε την σημαία – σύμβολο της πόλης στους Σερραίους τους οποίους όπως είπε αγαπά πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ