Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΑΛΗΡΑ ΛΙΑΝΑ ...


   ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΝΕΝΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ"
 


o iakxos: ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ:  
  Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ  BLOGS & ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ   ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!! ...

Λοιπόν Μπουρσούκια, ακούτε για να μαθαίνετε ... 

Η επισκεψιμότητα των sites που μετράει η ALEXA είναι συνάρτηση του πλήθους και της συχνότητας των αναρτήσεων που δημοσιεύει η κάθε ιστοσελίδα. 

Στην περίπτωσή μας ο iakxos από 1-1-2015 έχει πραγματοποιήσει 450 αναρτήσεις και κατέχει την 10.486η θέση ενώ η αφεντιά σας 3.152 αναρτήσεις ( "αντιπατάρα" στην πλειοψηφία τους θεσσαλονικιώτικου blog) κατέχει την 2.497η θέση και είναι φυσιολογικό να μετράτε περισσότερες επισκέψεις για τις οποίες ανοήτως και απερίσκεπτα επαίρεστε.

Αναλογικά λοπόν ο iakxos είναι πρώτος μακράν αφού είναι ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο υπο προειδοποίηση εισέρχονται οι αναγνώστες του ενώ όλες οι υπόλοιπες σερραϊκές ιστοσελίδες (και ειδικά αυτές των "ερασιτεχνών δεξιών") λειτουργούν ως ενημερωτικές με σωρεία αναρτήσεων.

Οταν με 450 αναρτήσεις είσαι στην 10.462η θέση με 3.120 αναρτήσεις ο iakxos θα ήταν αναλογικά στην 1.509n θέση ενώ αντιθετα  με 450 αναρτήσεις "τα μπουρσούκια"θα ήταν στην 17.491η θεση ... Η ποιοτική διαφορά ολοφάνερη 

"Eρασιτέχνες χαζοχαρούμενοι δεξιοί", αγαπητά μου μπουρσούκια , σας θυμίζω τα λόγια του Πλάτωνος :
     

... η αντίληψη ανήκει σε λίγους   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ