Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

TO HΘΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΣΜΟΥ ...


 ... ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  
Aυτές οι εικόνες ιερωμένων δεν ευτελίζουν την ζωή μας ; 



o iakxos: Ο "ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ" ΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΘΕΟΛΟΓΟΥ , ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟ...: "ΣΥ ΕΙΠΑΣ ..." ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ευκαιρία λοιπόν να ανοίξουμε εναν επικοδομητκό διάλογο...


6 σχόλια:

  1. ΛΑΜΟΓΙΟ..ΙΑΚΧΕ
    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ...
    ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΩΝ.......ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΡΑΓΚΑ...ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΩ
    ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ.....ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΙ......ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ,,,,
    ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ..ΙΑΚΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το απόλυτο αίσχος (σας), σκυλολάτρες μπριζολοφάγοι
    Καταργήθηκε το μεσαιωνικό έθιμο της σφαγής ζώων στα Αναστενάρια του Ν. Σερρών (α.φ. 1895 σελ.2/04 06 2015 μ.χ.σ.χ. Ελευθερία, καθημερινή εφημερίδα του Νομού Σερρών).
    - κ. Εισαγγελέα Σερρών …εάν έχεις μέσα σου σταγόνα Ελληνικού αίματος.. απάντησε με έργα, στα παρακάτω:
    Πότε επιτέλους θα παύση το βάρβαρο ανθελληνικό έθιμο να περιφέρονται λείψανα ή τεμάχια ανθρωπίνων σκελετών (εντός χρυσοστόλιστων θηκών- πάλι καλά) από χρυσοπλουμιστούς κανίβαλους (κάρες, μνήμες, δεξιές!!!! παλάμες, γνάθοι κ.α. ιερά ψυχοσωτήρια μαντζιούνια) από μητρόπολη σέ μητρόπολη, και να τίθενται σέ προσκύνηση από χιλιάδες – μυριάδες αφελείς υπανθρώπους και νά πλουτίζουν οι χοντροκοιλαράδες άγαμοι ευνουχισμένοι στο σώμα και στην ψυχή, άσποροι χρυσοκοπροκάνθαροι μητροπολίτες, δεσποτάδες και οι όμοιοι παρατρεχάμενοί τους; (σωματεία φιλοζωϊκά, μαυροκοπαδογούρουνα χριστιανικά κ.α.)
    Πότε θα παύση η εγκατάσταση προκατασκευασμένων («ιερών» τσιμέντων τύπου θουλιώτη) ναϊδρίων σέ κοινόχρηστους χώρους (πλατεία-παιδική χαρά ΙΚΑ, κράσπεδο της Οδού Θουκιδίδου πλησίον και έμπροσθεν τεμένους γιαχβέ σαράντα μαρτύρων και αλλού) κατά παράβαση της πολεοδομίας, καί να γεμίζουν τα παγκάρια των «ευσεβών» από τους προβατοποιημένους αφελείς;
    Πότε θα παύση ο βασανισμός και τα μαρτύρια των σκύλων από σαρκοφάγους υπανθρώπους πού τα έχουν φυλακισμένα στα διαμερίσματά τους (κλουβιά πολυτελείας) τά κυκλοφορούν θρασύτατα δεμένα ή αλυσοδεμένα, αποπατούν στούς κοινόχρηστους χώρους μας μολύνοντας τα πάντα με τα αποπατήματά τους; Για τα δεκάδες αδέσποτα σκυλιά κατά αγέλες ούτε λόγος, αυτά φαίνεται να έχουν το ελεύθερο του κ. δημάρχου Σερραίων και φυσικά του σκυλολατρικού ομίλου Σερρών να πράττουν ότι θέλουν, τα Ζώα!!…άς πούμε μέχρι και παρέλαση την 25η Μαρτίου.>>>>>>>>>>>>>>>> έχει καί συνέχεια θά σού κάνει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >>>>>>>>>>>>> Πότε θα παύση η τοποθέτηση «ιερών» ντενεκεδένιων, μαρμάρινων ή άλλων προκατασκευασμένων «ιερών» προσκυνηταρίων στά κράσπεδα των εθνικών ή επαρχιακών οδών μας από ανόητους βυζαντινορωμιούς ραγιάδες θυμίζοντάς μας τό τροχαίο τους δυστύχημα, κατά παράβαση του Κ.Ο.Κ.;
    Και σείς «εγκριτοι» του ρωμέϊκου σχιζοφρενείου τής πανελλαδικής φιλοζωϊκής και περιβαντολογικής ομοσπονδίας (τι τίτλος;!), έχετε ιδέα από σπονδές, από τελετές, από θυσία, από βωμούς, από Ελληνικά Παναθρώπινα Οικουμενικά Αληθινά πανάρχαια έθιμα; Γιατί κόπτεστε για την ευζωϊα των ζώων, ρέ δίποδα Ζώα, όταν καθημερινά, χιλιάδες ζωντανά (όρνιθες, αμνοερίφια, βόδια, άρρωστες αγελάδες, γουρούνια κ.α.) σφάζονται πολτοποιούνται, για χορτάσουν και το ντερλίκωμά σας… υποκριτές! Όταν χιλιάδες, πάνω από 500.000 ράμπο δολοφόνοι (κυνηγοί λέγονται τα κτήνη) σκοτώνουν με καραμπίνες σέ κάθε κυνηγετική περίοδο ανυπεράσπιστα αγρίμια, πτηνά, αθώα πλάσματα της Παν-ίδας μας, εκείνα δεν είναι ζώα;
    Κόπτεστε για την ψυχική υγεία των παιδιών «μας» όταν βλέπουν ζωντανά σφαγή ζώων κατά την τελετή της Θυσίας στα Αναστενάρια!!!! παθαίνουν ψυχικά τραύματα λέτε;!!! όμως κοπρόσκυλα του κερατά γιά τα Παιδιά Μου υπεύθυνος είμαι εγώ (και δεν σας πέφτει λόγος ρρρρρέ κοπρίτες) και σας γνωρίζω πώς δεν έπαθαν τίποτα απολύτως όταν παρακολούθησαν και παρακολουθούν Θυσία ζώων Ζωντανά! Τα παιδιά σας φυτά να προσέξετε (ξανά κοπρίτες) πού πυροβολούν, πυροβολούν πυροβολούν… πατώντας κουμπιά στα ιντερνετάδικα νυχθημερόν σκοτώντας, σκοτώνοντας, αφανίζοντας αέρα κοπανιστό…. Ούστ κοπρίτες …..επιδοτούμενοι μκο χαραμοφάηδες….
    Εάν όλα αυτά τα λίγα και άλλα ακατονόμαστα, δεν προσβάλλουν την νοημοσύνη σου, (και την δική μου)τότε κ. εισαγγελέα, είσαι υπεύθυνος και εσύ για την όποια κατάντια σου, ο όποιος βάρβαρος γιαχβέ σου και τα μαυροφορεμένα απάνθρωπα τσιράκια του. Όσο για την παύση τού μεσαιωνικού εθίμου της σφαγής ζώων στα Αναστενάρια (όχι και μεσαιωνικό το Ελληνικό!) να είστε σίγουροι εσύ οι σφουγγοκωλάριοι δεσποτάδων και σκοταδιστές υπάνθρωποι πώς, δεν πέθαναν ούτε θα πεθάνουν γι΄αυτό οι Θεοί μας, ο Διόνυσος και η Αρτέμιδα…. Απλά Ζούν υπάρχουν και έρχονται ΟΛΟΙ μαζί για να καθάρουν τον ΙΕΡΟΝ μας Τόπο από τα μιάσματα και τους βέβηλους. Έρχονται γράφω !!!!!!!!
    Ελεύθερος Ελ-λην Τράγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ