Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 GATE ...

"OI ANΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ" 
ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ



ΤΟ "CAPITAL CONTROL" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΠΑΕ;  


«Το άδικον ουκ ευλογείται» όπως λέει ο θείος Βρασίδας.

Η αθλία μεθόδευση της «κομπανίας των μπολσεβίκων με τα ορφανά του Περούκα» προκειμένου να καπελώσουν την υπό ίδρυση νέα ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964  με την επιβολή «capital control», δηλαδή τον ορισμό ως ελαχίστου ποσού τις 4.500 ευρώ ( 150 μετοχές x 30 ευρώ) για την συμμετοχή του απλού Σερραίου Φιλάθλου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας (η πλειοψηφία από τα 40 από  μέλη του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ  ούτε την συνδρομή του έχει την δυνατότητα να πληρώνει στο Ερασιτεχνικό Σωματείο)  με σκοπό τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ από απόκτηση των μετοχών έπεσε στο κενό αφού το “capital control» των Τραπεζών δεν βοηθάει στην συγκέντρωση του ποσού των 300.000 ευρώ που απαιτούνται ως ελάχιστο κεφάλαιο για την ίδρυση ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE.
.
Η ίδρυση της νέας ΠΑΕ με παράφραση του ονόματος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ με την προσθήκη του «1964» στην επωνυμία της έχει ένα και μόνο σκοπό «την διαγραφή των χρεών» της «παλαιάς ΠΑΕ»  χρέη που οι ίδιοι οι νεόκοποι ιδρυτές  της «νέας ΠΑΕ»    με τις αμαρτίες τους δημιούργησαν ως δεκανίκια του Προέδρου Πέτρου Θεοδωρίδη (πχ, Χαλκίδης, Καμήλαλης, Κοτσαμπάς, Ιλανίδης, Χρυσανθίδης , Κουρτίδης  με προεξέχον πάντα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Πανασερραϊκού που είναι ακόμη και σήμερα μέτοχος με ποσοστό 10%

Πρόεδρε, κάπως λέγεται αυτή η συμπεριφορά … αλλά τώρα μου διαφεύγει

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ , ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

5 σχόλια:

  1. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΔΑΞΑΣΑ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ (παλιός επιμελητηριακος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. iakxe ψαξε να βρεις ποιον σερραίο δημοσιογραφο απείλησε η μαφια της διοικουσας επιτροπής επειδή έγραψε στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεται ότι ο Πανσερραϊκος του Χακλίδη είναι αδύνατον να ιδρύσει νεα ΠΑΕ και μετά τις απειλές κατεβηκε το άρθρο και κλείδωσε το στοματακι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΛΗΣ ΠΑΝΕ ΣΚΑΣΕ 4500 ΕΥΡΩ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΕ.ΜΑΝΤΗΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ.Ή ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΚΑΣΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΕ. ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ , ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙΣ ΠΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΝΕΑ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ , "ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ" ΟΠΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ CAPITAL CONTROL ΤΩΝ 4.500 € . Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ ΙΔΕΑ" ΕΓΙΝΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΩΝ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ "ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ " ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ". ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΧΥΡΟ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΧΑΙΒΑΝΙ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ. ΥΓ ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΕΙ Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ; 1) ΣΚ@ΤΙΛ@ 2) Π@Π@ΡΙΛ@ 3) ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ