Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

KAΡAΓΚΙΟΖΗΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ 8 ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΗΚΑΡΟ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ "ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ"




O γνωστός salvatore agricola-συνδικαλιστής, τρόφιμος των αφορολογητών αγροτικών επιδοτήσεων  βρέθηκε και στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά όταν είχε την ατυχή εμπνευση να επισκεφθεί τον πλημμυρισμένο κάμπο των Σερρών  ενώ απολαύστε τον στους δημόσιους τεμενάδες του προς στην "Ξυνή"  ( φανατική πολέμιο από τα έδρανα της βουλής  της φορολόγησης των αγροτικών επιδοτήσεων ) από την συχνότητα του ΔΙΚΤΥΟ που έγιναν τρεϊλερ της εκπομπής του Αθανάσιου "ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΑΤΡΟ"

Tόνισε μάλιστα κλείνοντας  « εάν είχαμε ακόμη είκοσι πέντε μέρες θα την βγάζαμε πρώτη»
  



Στην προχθεσινή στημένη παρέμβασή του στην εκομπή της Λίας Μαυρίδου "ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" άρχισε τα καραγκιοζλίκια και τις χωριάτικες κουτοπονηριές του και παρίστανε χωρίς ντροπή τον Συριζαίο ... Ω τι κατάντια για την Νέα Δημοκρατία και την σερραϊκή κοινωνία όταν το άτομο αυτό διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος και με τον Καλλικράτη προσπάθησε ανεπιτυχώς ευτυχώς να εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος Σερρών

 


 Βέβαια το αστροπέλεκι αυτό εν τη ρύμη του λόγου του είπε την αλήθεια "ποιο πετρέλαιο αυτό δεν είναι τίποτα .."  για τις επιδοτήσεις καίγονται οι αγροτονταβατζήδες μην τυχόν και φορολογηθούν

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΟ ΕΙΠΕ!!! ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!
    ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΣΙΡΟΥΡΑ!!!
    ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΦΑΡΔΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΑΠΟ ΤΟ «ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΣΕ «ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ… «ΚΛΑΦΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ…!!!
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΦΕΡΝΕΙ Η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΕ…48 ΩΡΕΣ…!!!

    Το πώς θα ήταν η Ελλάδα και οι Έλληνες σήμερα, αν παρέμενε η Κυβέρνηση Σαμαρά, μόνο όσοι αποτελούν αντικείμενο ψυχοπαθολογικής έρευνας και χρήζουν άμεσης θεραπείας ασφαλώς και …δεν καταλαβαίνουν…!!!
    Τέτοιο βατερλώ ούτε σε πόλεμο δεν έχει υποστεί η Ελλάδα…

    Τέτοια ταπείνωση και υποταγή στα «τέσσερα» ούτε τα γιουσουφάκια στο Σουλεϊμάν, δεν είχαν την «εκπαίδευση» να υποστούν με όλες τις παρεπόμενες στα… μπρούμυτα συνέπειες…!!!
    ********
    Είναι τα αποτελέσματα του «υπερήφανου» ΟΧΙ με το 62%, των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και της εξάμηνης διαπραγμάτευσης του αλησμόνητου και έχοντος μορφή «χάρου» γελοίου Βαρουφάκη, πού ό ίδιος ο Τσίπρας επέλεξε προκειμένου οι «Μανωλιοί» της Κρήτης πού σημειωτέον «δεν πονάνε», να «παίζουν τη λύρα και οι αγορές να…χορεύουν πεντοζάλη»…
    ********
    «Σοφέ» λαέ τα «λεφτα υπάρχουν» του Γιωργάκη τα ψήφισες (2) δύο φορές, μία το 2009 και αμέσως μετά το 2010 στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.
    ********
    Το ίδιο έκανες και με τον «υπερήαφανο» Τσίπρα, όπου επίσης δύο (2) φορές τον ψήφισες το 2015…
    ********
    Και τις δύο φορές … «απατήθηκες»…
    ********
    Μη σε ενοχλεί ότι τους απατημένους οι Έλληνες τους λένε…«κερατάδες»…!!!
    ********
    Είναι γνωστή η περίπτωση απατημένου ή καλύτερα του «κερατά» συζύγου, πού προκειμένοu να εκδικηθεί την γυναίκα του, πού τον «κεράτωνε» έκοψε τα… γεννητικά του όργανα…!!!
    ********
    Άντε και του χρόνου με υπερηφάνεια, τιμή και Εθνική αξιοπρέπεια, να ακούσεις τους ίδιους κοπρίτες πατριδέμπορους, καί άλλους κομπλεξικούς αγράμματους με τις ίδιες μπαρουφαλογίες, να έχουμε… «πάντα τα ίδια»…!!!
    ********
    Είναι όμως και αρκετός ό χρόνος επώασης λογικής και κυρίως... ψυχής...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ξινή τον δασκάλεψε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ