Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

AX ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ , AX ...

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ; 




Μια φωτογραφία , χίλιες λέξεις" λέει η κινέζικη σοφία. Και ιδού η επιβεβαίωση της ρήσης. Στην φωτογραφία εμφανίζεται ο Πορτογάλος  ποδοσφαιριστής  DA KOSTA να υπογράφει το επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ... ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 ανάμεσα στον μάνατζέρ του υποθέτω και τον νέο "αιμοδότη της σερραϊκής ομάδος, τον Λευτέρη Ανδρέου, Υποθηκοφύλακα των Σερρών. Τώρα το πώς και γιατί έμπλεξε ο Λευτέρης με «τους Μπολσεβίκους» και «τα ορφανά του Περούκα» μην με ρωτάτε, είναι ερευνητέον. Πάντως ο Λευτέρης. φαίνεται ότι είναι αγαθών και καλών προθέσεων , όμως δεν πρεπει να ξεχνά ότι 

"και ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με αγαθές προθέσεις" όπως λέει ο Θείος Βρασίδας.



Σήμερα λήγει η προθεσμία καταβολής εκ μέρους των μελών του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού να καταβάλουν το ποσό των 4.500 ευρώ για να αποκτήσουν το πακέτο των 150 μετοχών για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ. Ενδιαφέρον θα είχε να δοθεί στην δημοσιότητα η λίστα των μελών (επίδοξων μετόχων της νεας ΠΑΕ)  που ανταποκρίθηκαν γιατί θα αποδειχθούν πολλά και πάω στοίχημα ότι οι Μπολσεβίκοι δεν θα το τολμήσουν ...



Όπως βλέπετε η φωτογραφία είναι «μούφα». Κανένα συμβόλαιο δεν έχει υπογράψει ο DA KOSTA, απλά έχει μπροστά του ένα κενό ολόλευκο επιστολόχαρτο με το λογότυπο της νέας ΠΑΕ και το όλο καραγκιοζλίκι στήθηκε για να πεισθεί το πόπολο ότι «τα ορφανά του Περούκα» κάνουν μεταγραφές. 
 

Ο δε Λευτέρης Ανδρέου δεν εκπροσωπεί τίποτε παρά μόνον το εαυτό του  και σκοπίμως το βάλανε στο κάδρο να μας πείσουν ότι έχουν προσελκύσει σοβαρούς Σερραίους στο εγχείρημά τους  μετά τον απαράδεκτο αποκλεισμό των απλών Σερραίων φιλάθλων από την νέα ΠΑΕ.



Και δεν μπορούσε να υπογράψει τίποτε ο DA KOSTA διότι η νέα ΠΑΕ είναι ακόμη αποκύημα της φαντασίας των «ορφανών του Περούκα» και ευσεβής πόθος τους. Δεν υπάρχει η Ανώνυμη Εταιρεία και φυσικά δεν μπορεί και να αναλάβει δεσμεύσεις επ’ ονόματί της κανείς. Ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκος δεν δικαιούται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και ολες οι μέχρι σήμερα συμφωνίες που εμφανιζουν ως μεταγραφικές επιτυχίες είναι όλες άκυρες και εαν έχουν υπογραφεί προσύμφωνα τότε θαχουμε εκπλήξεις.



 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ



Γιαυτό και ο Χακλίδης με ψοφοειδές ύφος και τόνο καλούσε τον κόσμο να αγοράσει Εισιτήρια Διαρκείας στην πρώτη επίσημη της ομάδος στο Δημοτικό Γήπεδο. Με το ζόρι έβγαινε η φωνή του … στο video ( εδώ)

32 σχόλια:

  1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ - Κ 20 ΠΑΟΚ = 0-6 . ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιακχος...γιατι ?τοση χολη κ κακια γιαυτη την ωραια προσπαθεια αυτων των αγνων σερραιων που σε εποχες που δεν κυνυται καν φυλλο βαζουν..τα παντα ετην ομαδα.μας..κ καβει περυφανουν τους σερραιους.μακαρι νςχαμε κ εμεις στην καβαλα κανα δυο τετοιους.γιαυο εσεις οι σερραιοι θαστε παντα τελευταιοι......οτι καλο εχεται το πυροβολειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ , ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ... ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑ ΤΟΥ 1800

      Διαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 4500 ΕΥΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΣΑΒΟΥΡΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Λ Υ Σ Ε Ι Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΙΑΚΧΟΣ ....ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ...ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ "ΕΦΥΓΕ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ "ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ" (Ή ΠΕΡΟΥΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ)..ΙΑΚΧΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΠΕΣΕ Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΙΑΚΧΕ...ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΓΙΝΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ.ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ.

      Διαγραφή
  6. Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΛΕΙΝ ΜΕΛΑΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ = ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΑΚΧΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ FOOTBALL LEAGUE ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1964.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΕΔΩ ΓΚΟΤΖΑΜ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ) ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ Γ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 'Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ; ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Η ΑΕΛ ΙΑΚΧΕ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΜΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ=ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ. ΑΛΛΙΩΣ Ή ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ή ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ( Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ). ΤΩΡΑ ΜΕΛΑΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΣΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ, ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΠΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΕΧΑΣΕΣ...ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ

      Διαγραφή
    2. ΠΑΛΙ ΑΝΟΗΤΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ...ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ; ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΔΔΗΘΕΝ ΣΑς "ΕΒΓΑΛΕ" ΜΕΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ 15ο ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΤΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ΄ΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ; ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕΝΤΙΟΚΟΛΟ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ; ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 3-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ; ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑς ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

      Διαγραφή
    3. ΙΑΚΧΕ ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ Α'; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΣΤΗΝ Γ' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΠΟΡ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ). ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ; ΜΗΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ.ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΕ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΕΚ; ΠΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ; ΠΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ; ΠΕΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ; ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΔΕΚΑΣΤΕ ΚΡΙΤΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΑΣΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΒΑΒΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΗ; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΜΥΝΗΣΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ.ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ.ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ BLOGGING ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ, ΤΟΥ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

      Διαγραφή
    4. ΛΟΙΠΟΝ , ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΤΑΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ...

      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ BLOGER ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΗΘΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ . ΟΥΤΕ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΕ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΒΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . ΑΛΛΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.

      ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ; ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ; ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

      Διαγραφή
    5. KAI ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ @ΡΧΙΔΙ@ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΤΑΤΕ ΙΩΑΝΝΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΥΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΕ BLOGGER.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOGS ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
      ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΩΑΝΝΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΕΚ; ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΕΛ; ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΩΑΝΝΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ. ΣΤΙΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; Ο ΜΠΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΩΑΝΝΗ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΩΑΝΝΗ - ΙΑΚΧΕ - ΑΝΩΝΥΜΟ ΡΟΜΠΟΤ

      Διαγραφή
    6. τι είναι αυτά που διαβάζουμε ιακχε; εσύ κυνηγάς την ομάδα τόσο καιρό και τώρα κάνεις την πάπια; μας τάιζες φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες; για απάντησε τώρα να δούμε.

      Διαγραφή
    7. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ Τ' @ΡΧΙΔΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.

      ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ . ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΟΣΑ Η ΛΑΡΙΣΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΑΚΤΣΗΣ.

      ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΣΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΡΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΠΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ. ΕΙΠΑΜΕ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ

      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΣΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ, ΚΛΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΔΩ.
      ΤΑ ΥΠΟΛΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

      Διαγραφή
    8. ΠΑΡΕ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ

      Διαγραφή
    9. ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΓΡΑΦΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ , Ο ΑΠΛΟΣ BLOGER ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΤΣΟΝΤΟΛΑΝΑΛΩΝ, "ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΑ ΓΙΑΣΕΜΙΑ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ , ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
      ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ , ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, Ο ΞΕΡΟΛΑΣ Ο ΒΑΒΑΛΗΣ, ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΕ.

      Διαγραφή
    10. το ποπολο ανεχετε κατι μακακες σαν και εσενα που επρεπε να σε ειχε παρει με τα γιαουρτια

      Διαγραφή
  7. ο ο-παπακωστας-κατηγορηθηκε-για-την-εποχη-που-ηταν-στην-καβαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    2. σεβάστηκε το Πανσερραϊκό δηλ

      ουαου που θαλεγε κιο Βαρουφακης...
      αντι για γηπεδο να χτίζαμε ενα Κολοσαίο

      το ψεκασαν εκεινο το πρωι
      δεν ηξεραν απο χρονια την σουπιά

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΕΣ ΒΡΕ ΙΑΚΧΕ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ;

      1. ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ
      2. ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ
      3. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ
      4. ΜΕ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΙΠΛΑΟ)
      5. ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ 2-3 ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
      6. ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ

      Διαγραφή
  9. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΓΑΡΓΑΡΕΨΕΣ ΙΑΚΧΕ;ΤΣΟΛΙΑΣ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΕΦΥΓΕΣ.Ο ΠΑΙΖΩΝ ΧΑΝΕΙ, Ο ΠΙΝΩΝ ΜΕΘΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Για ποιο δικαστήριο μιλάτε ; Αυτο του περασμένου Δεκεμβριου που γέμισε καποτες το προαύλιο του δικαστικού μεγάρου , οταν αθωώθηκαν ολοι οι υπηρέτες του Θεοδωριδη; Ολα τα ανθρωπάκια που τον γλύφατε εν ζωή για να τους βάλει στο ΔΣ της ΠΑΕ και φεσώσαμε με ενα εκατομμύριο ευρω το Δημοσιο . Αυτοί οι κουραδομαγκες που εχουν και πολιτικά και θεσμικά πόστα την σερραϊκής κοινωνία, δεν σεβάστηκαν τον νεκρό και του φόρτωσαν ολες τις αόρατες και τα χρέη. Αυτοί που αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους αρνήθηκαν οτι ηταν μέλη του ΔΣ , οτι δεν υπέγραψαν πρακτικά , τα οποια φρόντισαν και εξαφανησαν απο τα γραφεία της ΠΑΕ για να μην υπαρχουν αποδείξεις;

      Διαγραφή
    3. Επί του θέματος των πρακτικών θα επιληφθεί η εισαγγελεία Σερρών με πρώτο προς ανάκριση τον Χορηγό του Πανσερραικού μετά τον θάνατο Θεοδωρίδη. Τον Δρακουμέλ της ομάδας

      Διαγραφή
  10. ΙΑΚΧΕ..με τα λεφτά του περτσινιδη κανάτα τους μάγκες όταν ησουνα κ εσύ στην διοίκηση...κ ξρπουλησατε ότι καλό είχε ή ομάδα.για να μοιραστείτε..τα λεφτά ..λαμιγια ..αντί να πάρουμε πρωτάθλημα ..τότε πεσαμε..λαμιγια λυμοκοντοροι ..της δραχμουλας....
    Αν εισαταν σαν την σημερινή διοίκηση του Πανσερραϊκού μας..όπου μας κάνει περήφανους ...θα περνάμε πρωτάθλημα σαν την Λάρισα...αλλά εσείς..στην μόνιμα τότε λαμογιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΩΝ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  11. Προς τον Αερογάμη ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΤΟΥ 1800 BAR. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕΓΑΛΕ " ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ Γ@ΜΗΣΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΙ" ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ