Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ



 ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

                                       


Ένας νέος μαραθώνιος 48 ωρών ξεκινά για την Ελλάδα μετά τον απαράδεκτο και εθνοκτόνο συμβιβασμό  που αποδέχθηκε ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες, γράφοντας "στα π@πάρια του" το περήφανο "ΟΧΙ" του 62% του Ελληνικού Λαού. Στο Eurogroup σήμερα το απόγευμα θα τεθεί επί τάπητος η άμεση χρηματοδότηση-τοκογλυφική λεϊλασία της Ελλάδας, ενώ παράλληλα συνεδριάζει η "Συμμορία της ΕΚΤ".

Η κυβέρνηση, θα πρέπει παράλληλα το αργότερο έως την Τετάρτη να καταθέσει και να ψηφίσει από τη Βουλή δύο κείμενα: 

• Την κύρωση της συμφωνίας  που προβλέπει  86 δις ευρώ χρηματοδότηση, αναπτυξιακό μαξιλάρι και αναφορές στο χρέος, αλλά με πολύ σκληρά ανταλλάγματα. Ανταλλάγματα που περιλαμβάνουν  νέο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων/τραπεζών με προίκα 50 δις ευρώ και για σκληρές μεταρρυθμίσεις, για συνολική αναδιάρθρωση του συνταξιοδοτικού, της αγοράς προϊόντων και  εργασίας αλλά και για ανάκληση αποφάσεων – μονομερών μέτρων που θεσπίστηκαν το 2015. 

• Την ψήφιση του πακέτου προαπαιτούμενων που περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση της νομοθεσίας για το  Bail in των τραπεζών, το νέο καθεστώς και συντελεστές ΦΠΑ, ρήτρα αυτόματης περικοπής δαπανών για κάθε απόκλιση, παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό, νέο κώδικα δικονομίας και την νομοθεσία για την ΕΛΣΤΑΤ.

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ