Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ "ΞΕΡΑΝΕ" ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ...

... ΚΑΙ "ΑΔΕΙΑΣΕ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΟΤΖΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΤΡΩΠΗ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ "ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ"





 Την πραγματική  και ρεαλιστική ερμηνεία της ψήφου του Ελληνικού Λαού που βροντοφώναξε "ΟΧΙ" στην συνέχιση της λιτότητας και στη εφαρμογή της πρότασης Γιουργκέρ των 12 δις ευρώ, με το εκκωφαντικό ποσοστό του 61,3%, έδωσε ο Σταύρος Παπαϊωάνου, γνωστός επι χρόνια πολιτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών.

Τι είπε λοιπόν ο Παπαϊωάννου , ότι ο Τσίπρας είχε την ρητή εντολή μα μην δεχθεί μέτρα στο πνεύμα συνέχισης της λιτότητας και όχι να γυρίσει με μια νέα επαίσχυντη συμφωνία νέου Μνημονίου με σκληρότερα μέτρα και με νέο δανεισμό 85 δις ευρώ όπως μας προέκυψε.

Δηλαδή ο άνθρωπος είπε το αυτονόητο, που ήταν η θέση της Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η εντολή του λαού  "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ και μετά την αδιάλλακτη στάση των Ευρωπαίων, η λογική συνέχεια της λαϊκής εντολής ήταν "ΝΑΙ" ΣΤΗ ΡΗΞΗ.


Ο Τσιπροτζήμερος όμως πήγε με κόκκινες γραμμές και γύρισε με ροζ κορδέλες ...

Έκπληξη προκάλεσε και πολλά ερωτηματικά γέννησε η άμεση αντίδραση  του Πασοκογενούς Πελοποννήσιου ΑΝΕΛΙΤΗ που ανέπτυξε μνημονιακή ρητορεία που θα ζήλευε και ο Βενιζέλος ...




Τελικά "ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΟΙ ΑΝΕΛ" κατάντησε το κόμμα στα Σέρρας , ο κάθε πικραμένος χαράζει προσωπική πολιτική ή η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη και απλά ο Φώτης όταν πήρε το πράσινο φως  εκδηλώθηκε;

 Πάντως οφείλω να αποδώσω τα εύσημα στον κ. Παπαϊωάννου για την όλη παρουσία και στάση του στην εκπομπή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ