Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΞΥΝΗ , Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ...


 ... ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ VETO ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ



Παρασκευή 3/7 , 9:10μμ στο Κεντρικό Δελτίο του Ντοροκάναλου η "Ξυνή" δίνει ρεσιταλ υπερ του "ΝΑΙ" και μεταξύ άλλων δηλώνει υπερήφανη για το περίφημο VETO που έθεσε ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι για την μη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Φυσικά ουδέποτε ο κηφήνας της Ραφήνας , που χωρίς ντροπή εμφανίστηκε μετά εξι χρόνια μουγγας να καλέσει τον ελληνικό λαό να παραδωθεί αμαχητί στοτ Ευρωδυναστες του ψηφίζοντας "ΝΑΙ" , έθεσε VETO στο Βουκουρέστι.

Πρόκειται για έναν ακόμη μυθο των Καραμανλήδων που κατασκευάστηκε και διατηρείται από τα εγχώριο δημοσιογραφικό κατεστημένο 

3 σχόλια:

  1. ΜΩΡΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ Τ' ΕΚΑΝΕΣ ΡΟΙΔΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΩΡΗ ΜΑΓΔΑΛΟ.ΒΟΛΕΜΕΝΗ.ΤΑΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ.ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ Τ´ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΛΈΜΕ ΤΩΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΩΜΟΚΟΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΝ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΈΝΑ ...........ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΊΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥΧΛΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΈΜΕ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία που τσεπώνει 7 χιλιάρικα το μήνα και μάλιστα μπροστά, τολμάει και μιλάει όταν στο κανάλι της οι εργαζόμενοι εχουν 5 και 6 μήνες να πληρωθούν τα ψίχουλα που τους δίνει. Οταν χρωτάει το κανάλι σε όποιον μιλάει Ελληνικά και οχι μόνο.
    Ασε κουκλίτσα μου. Δεν θα πάρουμε. Σε πήραμε και σένα πρέφα. ΟΧΙ και να ξεκουμπιστείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ