Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΟΓΚΟΛΕΜΑΚΟΣ , ΠΑΤΕΡΑ ;


ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΠΑΛΙ Η ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ





Αχ, Δημητράκη μου, αφού μας τάξατε τα Ζάπεια 1 & 2, τα 18 μέτρα-δεαμεύσεις του 2012,  αφού σχίσατε τα καλτσόν …. … σόρρυ,  όλα τα Μνημόνια με τον Καλαματιανό, αφού πτωχεύσατε την χώρα και εξαθλιώσατε τον Ελληνικό λαό τώρα θυμηθήκατε ξαφνικά την αξιοπρέπεια ,  αλλά δυστυχώς είναι πολύ "φτηνή" η δική σας αξιοπρέπεια όταν εστιάζετε στον συντάκτη του κειμένου και όχι στο περιεχόμενο της συμφωνίας. 

Μήπως ξέχασες ποιο συνέταξαν τα Μνημόνια από το 2010 και μετά και πόσα μας πήραν οι Λονδρέζοι; 

Πάντως ο Τσίπρας μόνο αφελής δεν είναι, προφανώς η όποια συμφωνία θα είναι αναλώσιμη ...

5 σχόλια:

  1. Δημήτρη
    Το ουσιώδες είναι αν εγκρίνεται υπο το πρίσμα του εθνικού συμφέροντος το περιεχόμενο και οι συνέπειές του. Κατα τα άλλα κάθε προσφορά δεκτή υπο αίρεση.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς γ.σ. τωρα που ο γκολεμης θα κατεβει για δημαρχος εσυ με ποιον θα πολιτευθεις με τον φωτιαδη η τον κεκατζη που σε δανιζει η θα περιμενεις τη μαρουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη καραμέλα αυτή την πιπιλίζεις εδω και χρόνια. Οπως γνωρίζεις ο αποκαλούμενος απο σένα κεκατζής μου ανέθεσε εργασίες οι οποίες και αμοίβονται ως εκ τουτου πρεπει να ενημερωθείς. Αναφορικά με το τι κάνω εγω το κανω δημόσια και ενυπόγραφα εσυ κρυπτόμενος στη φούστα της μαμάς σου. Οπότε οταν αποκτήσεις τεστοστερόνη ελα στο φως. Γ.Σ.

      Διαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕ ΡΕ ΙΑΚΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΙΑΚΧΑΚΙ. ΤΣΑΜΠΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΚΑΝΕΣ..ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ