Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ


 ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ...
 ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ 
               

3 σχόλια:

  1. πληρωμενοι κονδυλοφοροι των ψεκασμενων συριζανελ γραψτε τα ποσοστα των στοιχηματικων υπηρεσιωνμ
    ΝΑΙ 70%
    ΟΧΙ 30%
    ΓΚΕΓΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΟΝΤΡΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ , ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ, ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή

  2. ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. Η ΑΔΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ - ΤΖΙΝΗ. ΕΧΟΥΝ ΗΣΗ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΕΙΣΤΕ.


    Αναβολή πήρε η συζήτηση της υπόθεσης της εταιρείας «1800 ι.κ.ε.»
    από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Σερρών κατά την συνεδρίαση της χθες το μεσημέρι και θα συζητηθεί κατά την συνεδρίαση της επιτροπής την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015.

    Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Σερρώνεπρόκειτο να συζητήσει τοθέμα της ανάκλησης αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος « 1800Ι.Κ.Ε.»,που εδρεύει στις Σέρρες επί της διασταύρωσης των οδών Τσιμισκή και Ιακώβου Ορεινού .

    Επισημαίνεται ότι πριν από λίγους μήνες είχε δοθεί άδεια λειτουργίας στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά η Αποκεντρωμένη ακύρωσε την προηγούμενη απόφαση της Επιτροπής.

    Κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Σερρών παρουσιάστηκε ο διαχειριστής της εταιρείας, κ. Σωκράτης Χαλκίδης με τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου και κατέθεσαν ενώπιον της επιτροπής αίτημα αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορούσε την εταιρεία « 1800Ι.Κ.Ε.» . Ο κ. Χαλκίδης ζήτησε να του χορηγηθεί μια αναβολή σαράντα α πέντε ημερών για την εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου να προβεί σε επαρκή ηχομόνωση στο χώρο του καταστήματος του και στην επισκευή του συστήματος εξαερισμού με την έγκριση και την επίβλεψη των ιδιοκτητών –ενοίκων της οικοδομής, προκειμένου με τις ανωτέρω παρεμβάσεις να εξαλειφθεί η οποιαδήποτε όχληση υπάρχει σύμφωνα με τις καταγγελίες των ιδιοκτητών –ενοίκων της οικοδομής και να αρθούν οι όποιες επιφυλάξεις των ιδιοκτητών –ενοίκων της οικοδομής .

    Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε και ο Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, πληρεξούσιος δικηγόρος της πλειοψηφίας των συνιδιοκτητών της οικοδομής που βρίσκεται επί της Ιακώβου Ορεινού 4 , ο οποίος κατέθεσε δήλωση σύμφωνα με την οποία οι εντολείς του συναινούν στην χορήγηση της αίτησης αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά την επιχείρηση με τον διακριτό τίτλο «1800 Ι.Κ.Ε.», προκειμένου να υλοποιήσει ο διαχειριστής της, πλήρως όλες τις δεσμεύσεις που κατέθεσε γραπτώς ενώπιον της επιτροπής .

    Διαφορετικά,σε περίπτωση που δεν πραγματοποιήσει ο διαχειριστής όσα υποσχέθηκε θα έχει ως συνέπεια την μη άρση των επιφυλάξεων της οικοδομής για την σύννομη λειτουργία του καταστήματος και την παράκληση προς το δήμο για εφαρμογή του νόμου και την άμεση ανάκληση της αδείας του.

    Η συνεδρίαση της επιτροπής αναβλήθηκε για την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 ,όπου θα παρευρίσκεταικαι η νομική σύμβουλος του δήμου Σερρών.

    Δήμητρα Μετόκη


    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ