Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑ (1)



Ο χαρισματικός αυτός "ηγέτης" δεν έχει ούτε ιερό , ούτε όσιο. Αφού πέταξε το βροντερό "ΟΧΙ" του Ελληνικού λαού σαν κουρελόχαρτο στα σκουπίδα και γονάτισε στα πόδια των τοκογλύφων υπογράφοντας ένα νέο δανειο - τερατούργημα 86 δις ευρώ με ενέχυρο- ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου και αντίτιμο την "ζωή" των Ελλήνων τώρα μιλάει έχει το θράσσος να μιλάει για διαπλοκή.

Η "Εθνική της Διαπλοκής" ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ & ΠΑΣΟΚ όμως ο ίδιος  και κάποια ρεμάλια των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, 222 τον αριθμό ψήφισαν χέρι -χέρι  το νέο 3ο Μνημόνιο υπό την καθοδήγηση των δανειστών.

Δηλαδή ο Αλέξης  σε συνεργασία με τους διαπλεκόμενους "πούλησαν" την χώρα και τον ελληνικό λαό αλλά μετά τις εκλογές λύεται η βελούδινη συνεργασία τους. 

Βέβαια αυτό το καραγκιοζλίκι και οι λεονταρισμοί αποσκοπούν στην υπαρπαγή της ψήφου των αφελών για να περισωθεί ότι είναι δυνατόν από τον νέοφιλελευθερο ΣΥΡΙΖΑ αφού την αυτοδυναμία που στοχεύουν θα την βλέπουν   ... μονό με το κυάλι του Καπταιν Κουκ.

Μετά τις εκλογές  θα ερμηνέυσουν και πάλι το αποτέλεσμα όπως αυτό του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος οπότε και μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΒΑΓΓΕΛΑ με δεκανίκι ίσως και τον γραφικό παλιάτσο Λεβέντη  δεν θα εκπλήξει κάνεναν.

'Αλλωστε αυτή είναι και η επιθυμία της "Ντάλιας" Νταϊσεμπλουγκ  που χαιρέτησε με ενθουσιασμό την προκύρηξη των εκλογών διότι "θα προκύψουν νέες ευρύτερες δυνάμεις" που θα υλοποιήσουν την απρόσκοπτα την νέα συμφωνία.

Πάντως να είμαστε σοβαροί, μην πάει το μυαλό σας ότι οι Εκλογές ήταν έργο στημένο από τους Θεσμούς δανειστών μας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ