Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

AYTONOMO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΙΔΡΥΕΙ Η ΖΩΗ

  Η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ - "ΖΩΗ"  



Ένα βήμα πριν ανακοινώσει το δικό της προσωπικό πολιτικό φορέα βρίσκεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στοχεύοντας σε πρώτη φάση να συνεργαστεί εκλογικά με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Εφημερίδας των Συντακτών", η σημερινή πρόεδρος της Βουλής θα ανακοινώσει την ίδρυση του δικού της κόμματος αμέσως μετά τη θυροκόλληση στη Βουλή του αναμενόμενου προεδρικού διατάγματος διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης πρόωρων εκλογών, δηλαδή πιθανότατα σήμερα ή την Παρασκευή. 
Ο δρόμος για τη συνεργασία της με τους υπόλοιπους διαφωνούντες βουλευτές που σύστησαν τη "Λαϊκή Ενότητα" έχει ανοίξει, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες ημέρες από κοινού λειτουργούν μόνοι τους τη Βουλή, παρά την απουσία των υπόλοιπων κομμάτων.  

Στο νεοσύστατο κόμμα Λαφαζάνη έχουν ήδη προσχωρήσει βουλευτές που θεωρούνται επιρροής της, όπως οι Ραχήλ Μακρή, Γιάννης Σταθάς και Αγλαΐα Κυρίτση, ενώ η πρόεδρος της Βουλής θα επιθυμούσε και τη στήριξη του Μανώλη Γλέζου. 

  ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΖΩΗΣ

Η κ. Κωνσταντοπούλου φέρεται να επιθυμεί τη δημιουργία ενός οργανωτικού σχήματος  παρόμοιου με αυτό που ίσχυε στον ΣΥΡΙΖΑ την εποχή των συνιστωσών μέχρι το 2013 και η κάθε οργάνωση που θα δεχτεί να συμμετάσχει στο εκλογικό μέτωπο, να εκπροσωπείται σε ένα κεντρικό όργανο από έναν ή δύο εκπροσώπους, προσελκύοντας και στελέχη π.χ. από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιθυμεί την ένταξη στη Λαϊκή Ενότητα, ενώ βλέπει με δυσπιστία την ανάληψη της ηγεσίας του εκλογικού σχήματος από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, προτιμώντας να επιλεγεί η συλλογική ηγεσία του σχήματος. 

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιον Στάθη; Τον εστιάτορα με το ΚΕΚ; Αυτον που τον σούταραν το 2012 απο την ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ