Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΠΡΩΤΗ (... επίσημη) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

 Πρώτη (... επίσημη) παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων


Επιβεβαιώνοντας απόλυτα παραπολιτικό σχόλιο του trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ σχετικά) ο Δημήτρης Καπέλας, υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές δήλωσε τη Δευτέρα την παραίτησή του. Αναλυτικά η δήλωση:

«Μετά τη μετατροπή του «όχι» σε «ναι» σε όλα. Μετά την συμπόρευση με τις μνημονιακές δυνάμεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) στην υπερψήφιση του μνημονίου ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα με την υπογραφή του αυτοακυρωνει και ανα­τρέ­πει την ιδρυ­τι­κή πράξη δη­μιουρ­γί­ας του αλλά και την συλλογική μας πορεία ετών για την απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά των μνημονίων.

Το νέο πολιτικό αφήγημα που προκύπτει πλέον μετά και την στροφή του κόμματος είναι αδύνατον για μένα να το στηρίξω 1ον γιατι είναι εντελώς ξένο προς τις αξίες και την ιδεολογία της Αριστεράς και 2ον γιατί  θεωρώ το σημαντικότερο συστατικό στην πολιτική την Αξιοπρέπεια και τη συνέπεια λόγων και πράξεων.

 Γιαυτό το λόγο και σας ζητώ να μην συμπεριληφθώ στην λίστα του κόμματος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ