Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΠΟΝΑΕΙ Η ΖΩΗ , ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


 ΕΝΤΡΟΜΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ 

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ "ΤΩΝ 229 ΕΥΝΟΥΧΩΝ" ΔΙΑΚΕΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΟΥΝ , ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΘΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK 


 
Τα 15.000 μέλη ξεπέρασε η ομάδα του Facebook «Πρόταση μομφής στην Π.τ.Β.», μια πρωτοβουλία η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου από 3-4 φίλους και την επομένη έφτασε να αριθμεί 2.000 άτομα, ενώ «σημείο καμπή» αποτέλεσε η 22α Ιουλίου οπότε και η ομάδα «εκτοξεύτηκε» φτάνοντας τα 3.500 μέλη. Μάλιστα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα μετά «τη δραματική ολονύχτια συνεδρίαση της Βουλής, όπου η ΠτΒ έπαιξε για άλλη μια φορά τον διαλυτικό, αντιθεσμικό, αντιδημοκρατικό ρόλο της, το γκρουπ απογειώθηκε» καθώς δεχόταν ένα αίτημα ανά τρία δευτερόλεπτα.

Στόχος της ομάδας είναι να ασκηθεί πίεση προς τα  κόμματα της Βουλής, ώστε να καταθέσουν αμέσως πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι μόλις τα μέλη φτάσουν τις 20.000, «η ομάδα θα απευθύνει ανοιχτή επιστολή στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, την οποία θα κοινοποιήσει σε κάθε βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου, ζητώντας να αναλάβουν την  πρωτοβουλία αποπομπής της Ζωής Κωνσταντοπούλου. από την Προεδρία της Βουλής, θεσμό τον οποίο εξευτελίζει καθημερινά».

       ΟΙ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΓΗΔΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΝΤΟ 

Μάλιστα, όπως τονίζουν «το ζήτημα παραμένει επίκαιρο καθώς επίκεινται κρίσιμες κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Έως τις 20 Αυγούστου αναμένεται να έρθει η συμφωνία για το μνημόνιο στη Βουλή μπορεί και νωρίτερα το 3ο πακέτο προαπαιτουμένων.  Θα είναι τραγικό να είναι ακόμα Πρόεδρος η Ζωή Κ. και να προσφύγει πάλι στις γνωστές της κωλυσιεργίες και τρικλοποδιές. Οι βουλευτές πρέπει να πάρουν νωρίτερα την πρωτοβουλία αποπομπής της μέσω της κατάθεσης πρότασης μομφής εναντίον της».

Αυτός είναι άλλωστε, όπως προσθέτουν, και ο λόγος που τίθεται τώρα ο στόχος των 20.000 μελών για την Ομάδα. «Ώστε να φτάσει το αίτημα στη Βουλή και τους βουλευτές με ισχυρή δύναμη υποστήριξης και αυτοί/ες, εγκαταλείποντας τα μισόλογα, να πράξουν το καθήκον τους».

 

1 σχόλιο:

  1. Καταπτυστα ανθρωπαρια . Η Ζωη τι εγκλημα εκανε ; Απλως δεν αλλαξε σταση και ειναι συνεπης σε αυτα που υποστηριζε,βασει αυτων ψηφιστηκε και ειναι τωρα στην βουλη , δεν κανει τιποτε αλλο παρα μονο αυτο που ωφειλε να κανει απεναντι στους ψηφοφορους της .

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ